Nelegalne systemy na ministerstve
-
nejakymarko
Addict
nie, iba ich zmagorili, pretoze info:
Videl som, ako sice s problemami, ale firma s 200PC presla na Linux, preco by ludia, co len pisu dokumenty a posielaju emaily nemohli?
je zavadzajuce.Podle auditu, který od firmy Rogit dostal ministr Martin Štěpánek, chybí na ministerstvu licence na systémy Windows a Office.
Videl som, ako sice s problemami, ale firma s 200PC presla na Linux, preco by ludia, co len pisu dokumenty a posielaju emaily nemohli?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
kolko rozdielov je napr medzi IE a Konqueror-om ? http://www.konqueror.org/pics/konq_konquer.pngTraktorista napísal:lol, toto je nieco hrozne subjektivne co si napisal,...
vies, ti ludia co tam robia tam su na nieco ine ako na to, aby sa ucili robit s linuxom...
http://www.konqueror.org/pics/konq_navigate.png
vela nie, je to len o tom, ze ked sa niekto nauci ovladat nejaky program na zaklade pravidla, kliknem sem, klinem tam, a potom pride k inemu pocitacu kde je par veci inac nastavenych ma problem
z vlastnej skusenosti viem, ze moje spoluziacky na VS, co vedia otvorit word, excel, internet exploerer celu hodinu robili v open office a ani si nevsimli, ze nemaju otvoreny excel, az na konci ked cosi potrebovali a nevedeli to najst
takze prechod je bezbolestny, az na par potencialnych problemov
no hej, to je pravda chlapi, ale vsak to bledomodre e pouzivaju iba 2 roky, a kdudne ho mozu vymenit za oranzovo-modru strakatu gulu

no hej, treba proste premalovat ikonky, aby nasli, co potrebujusundevil napísal: z vlastnej skusenosti viem, ze moje spoluziacky na VS, co vedia otvorit word, excel, internet exploerer celu hodinu robili v open office a ani si nevsimli, ze nemaju otvoreny excel, az na konci ked cosi potrebovali a nevedeli to najst
takze prechod je bezbolestny, az na par potencialnych problemov