No tak ja si budem musiet napisat na listok a dat pri okno jeziskovy, aby mi kupil nove USB bo to co som MAL sa mi odpalilo. V respektive ja som ho odpalil... A potom multifunkčné zariadenie...
schw33k napísal:to je svätá pravda , ani by som sa Ti ju nikdy nesnažil odhovoriť ..
Len sám uznáš , že je to kúsok " nezvyčajné "
hej. je to nezvycajne. ale je to super. kazdy clovek na svete ma svojho draka. a skoro nikto o tom nevie. ved drak nejakeho cloveka je ako spriaznena dusa. urcite je to neopisatelny pocit
Prajem si mrte mrte penazi (aspon zopar miliard)lebo bez nich v tejto dobe ...no co vam budem rozpravat....
Viem ze tolko mi asi jezis(na kereho neverim) asi nedonese.
kono martensy. to uz hej. som mohol mat martensy zadara ale som sa neskoro spametol. skoro ma vtedy slak trafil ked som sa to dozvedel. keby som sa to dozvedel o nejake 3 dni skor ta mam doma pekne nove martensy
p4ra napísal:Aby som na Vianoce nemusel pracovat a mohol byt doma s rodinou.
Uvidi sa....
Ja by som chcel byt uplny dement...aby som nemal ziadne problemy, bol ako tie sliepky venku co si nahodia cool veci zbalia chlapika v blink blink aute, nechaju sa nabuchat a pak nic nerobia cely zivot...co viac...
samozrejme vsetko pekne prajem nielen mne ....ale tak novy telefon a notebook by sa vazne zisiel no ale ja sa uskromnim ked mi len niekto popraje krsne vianoce al dufam ze aj neco dostanem
hmm teraz nepamatam ci som sem uz pisal alebo nie no nevadi ale ja som tento rok skromny chcem len ciste dvd a cd a 3cd Iron Maiden ktore mi chybaju ku komplet diskografii a 4dvd iron maiden ktore mi tiez chybaju a potom cem sopel karla gota s podpisom a venovanim som to napisal fottrovcom a vidim ze mi to nezozenu
peterkozel napísal:kur..a mne mozno hrozi ze vianoce stravim v nemocnici,tento rok je uplne vychcany,ale inak chcem hoci co len ani za toho boha nechcem oblecenie
inak sa tesim na vianoce s frajerkou a to mi ku stastiu staci,aj ked jej darujem Beckham zensku vonacku,maju ju v metre v akci ako za cenu jednej cize darcek pre mna a pre nu,a som spokojny