To by bol fakt trapaaaaas
hmm....povedali ste uz??
Re: hmm....povedali ste uz??
Zatial nie, ale keby sa to stane, tak je to blbe. Dost blbe5-ula napísal:povedali ste pri milovani meno ine ako je vasho partnera,,,hm?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Nestalo, a tiez vas nechapem
To ja mam skor iny problem
troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...

-
Te-wei
Medium Professional
Ty wole to poznám, to je fakt prúser.okonenipica napísal:Nestalo, a tiez vas nechapemTo ja mam skor iny problem
troska zlozitejsi... To ja ked som sčapany tak sa niako skamaratim s niakou babou, a na buduce ked stretnem niaku taku babu, alebo pride za mnou a zacne so mnou rozpravat ako s najlepsim kamaratom, tak ja ani nevim kto to je, ne este meno aby som vedel...
![]()
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
lukasione
Expert
vitaj v rodineokonenipica napísal:Nestalo, a tiez vas nechapemTo ja mam skor iny problem
![]()
BTW:nestalo sa mi to a ked ano tak stym nic nenarobím
-
Sperow
Light Expert
nastastie sa mi to este nestalo... a aj ked som chcel povedat iné meno.. tak som sa nejako spamätal a oslovil som ju klasicky miláčik
..ale to zabudanie mien sa stáva aj mne a dost casto... je to pravda,, ak spoznás nejakú babu.. v piatok alebo v sobotu.. tak jej meno hned zabudnes
najlepsie ked sa rozprávas s 3-mi "naraz" a pleties si ich mená 
..ale to zabudanie mien sa stáva aj mne a dost casto... je to pravda,, ak spoznás nejakú babu.. v piatok alebo v sobotu.. tak jej meno hned zabudnes
-
Key5ers0ze
Guru wannabe