Stretli ste uz K*K*TA?
Stretli ste uz K*K*TA?
Neviem ci mi to tu schvalite takuto temu, ale rad by som sa podelil s vami o ludoch ktory uz hadam ani ludia niesu, Su proste k*k*t*.
Spravaju sa ako keby nemali chrbtovu kost, ked sa ich clovek daco opyta, normalne nevedia odpovedat, ak sa ich clovek nejakym slovkom dotkne su urazeny. Ked si nieco oblubia (nejaku vec), musiat to mat za kazdu cenu, o zlom krky, a ak si niekto nieco kupy podobne, alebo na ten styl ako vlastnia oni, uz ohovaraju, ze aky to je ale clovek, ze ta znacka (vec) uz nema uroven , ze to ma proste kazdy k*k*t, a pritom si ani len neuvedomuje co hovori, ze hovori aj proti sebe. Proste ze poznam takehoto cloveka, ale neviem ci to je len rarita, ale poznam takeho ja osobne iba jedneho.
Rad by som vsak vedel ci aj vy takehoto poznate, a ci ma nejake podobne spravanie.
PS: Dostala sa mi raz do ruk kniha: "Xavier Crement - Dost bylo ko*ot", a ku podivu som tam takeho cloveka ako je tento co ho poznam aj nasiel vo viacerych pripadoch, takze odhadujem ze sa tu najde viac takych co napisu ze akych ste teda stretli, poznate, ci musite ich trpiet. Vdaka
Spravaju sa ako keby nemali chrbtovu kost, ked sa ich clovek daco opyta, normalne nevedia odpovedat, ak sa ich clovek nejakym slovkom dotkne su urazeny. Ked si nieco oblubia (nejaku vec), musiat to mat za kazdu cenu, o zlom krky, a ak si niekto nieco kupy podobne, alebo na ten styl ako vlastnia oni, uz ohovaraju, ze aky to je ale clovek, ze ta znacka (vec) uz nema uroven , ze to ma proste kazdy k*k*t, a pritom si ani len neuvedomuje co hovori, ze hovori aj proti sebe. Proste ze poznam takehoto cloveka, ale neviem ci to je len rarita, ale poznam takeho ja osobne iba jedneho.
Rad by som vsak vedel ci aj vy takehoto poznate, a ci ma nejake podobne spravanie.
PS: Dostala sa mi raz do ruk kniha: "Xavier Crement - Dost bylo ko*ot", a ku podivu som tam takeho cloveka ako je tento co ho poznam aj nasiel vo viacerych pripadoch, takze odhadujem ze sa tu najde viac takych co napisu ze akych ste teda stretli, poznate, ci musite ich trpiet. Vdaka
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
jasne ze som stretol, a inak ako K sa mu ani neda povedat... dokonca ma uznaval
naposledy ma dorazil otazkou ci sa vyznam v pocitacoch. ja na to ze hej, co potrebujes? zlomil sa mi taky plieskok na smerovke a potrebujem ho pripajkovat. na aute? a on ako tela ze "hmm"
alebo toto uz hranici s demenciou?
tak to je huste....Kibo napísal:jasne ze som stretol, a inak ako K sa mu ani neda povedat... dokonca ma uznavalnaposledy ma dorazil otazkou ci sa vyznam v pocitacoch. ja na to ze hej, co potrebujes? zlomil sa mi taky plieskok na smerovke a potrebujem ho pripajkovat. na aute? a on ako tela ze "hmm"
-
peterkozel
Medium Professional
suhlasim s tym že ak je niekto k......t pre mna tak asi si može mysliet on to iste o mne ale ja za k...tov považujem ludi ktory bezdovodne vyvolavaju komflikty a vyrivaju do ludi čo im absolutne nič nespravili a nič s nimi nechcu mat a myslia si že su tažky machri a zbiju cely svet taky ludia su podla mna k....ti a stretavam ich dost a vobec nechapem ich spravanie hlavne neviem čo maju s toho ked do každeho vyryvaju a robia sa doležity
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star