hm, potreboval by som poradit...
hp ipaq h1940
nenabehne, ale zostane na obrazovke s logom hp
a stvrdne
problem s pda
-
nejdeoto
Expert
- Kontaktovať používateľa:
::.
hm, ani to nepommohlo, boli odopate... nic, vyzera to na spadnuty kvazi bootovaci sektor...
ani v hp mi nevedeli povedat, neviete niekto aktualizovat updatovat system v pda cez sd kartu?? nasiel som dajake navody... ale neviem
ani v hp mi nevedeli povedat, neviete niekto aktualizovat updatovat system v pda cez sd kartu?? nasiel som dajake navody... ale neviem
Re: ::.
takze asi takto kebyze to mas v zaruke okamzite odnes do autorizovaneho servisu HP (napr S&T) or rovno do pobocky HP kde by mali riesit reklamaciu PDA vymenou za novy kusnejdeoto napísal:hm, ani to nepommohlo, boli odopate... nic, vyzera to na spadnuty kvazi bootovaci sektor...
ak uz mas po zaruke tak jedina moznost skusat skusat a skusat a hladat po nete a pytat sa ludi co maju s tymto PDA skusenosti
-
nejdeoto
Expert
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze nejde iba o skusenosti s tymto pda... nie, zaruka padla automaticky ako som sa snazil zmazat firmwarovu bateriu...
mozno je mozne to ozivit s tou sd kartou, nasiel som navod ako ju urobit, ale na moju sdcku mi nechce nakopirovat cez XDARIT romku do neho.... ma niekto iny s tym skusenosti, pripadne ma image ineho na sd karte??? ak ma dakto 1940 urobte mi romku z neho, prosim, tie z hp stoja za h*vn*
diky setkym
mozno je mozne to ozivit s tou sd kartou, nasiel som navod ako ju urobit, ale na moju sdcku mi nechce nakopirovat cez XDARIT romku do neho.... ma niekto iny s tym skusenosti, pripadne ma image ineho na sd karte??? ak ma dakto 1940 urobte mi romku z neho, prosim, tie z hp stoja za h*vn*
diky setkym
pockaj mas este normalne mat zaruku ale padla ti lebo si urobil nejaky zasah ? ak hej tak s tym sa netrap proste chod do S&T a povedz ze proste jedneho dna sa ti odmietlo PDA zapnut nech pridu na to co sa tomu stalo ak maju v databaze ze este to je v zaruke vymenia ti to za par dni za uplne nove PDAnejdeoto napísal:myslim ze nejde iba o skusenosti s tymto pda... nie, zaruka padla automaticky ako som sa snazil zmazat firmwarovu bateriu...
diky setkym