vidim, že je tu niekto vyspelejšiFanta napísal:1. miesto - mala by nejako schopne vypadat
2. miesto - mala by mat nieco v hlave
Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
heh to ked dievca kt napr prekonalo tazku zlomeninu prsta a ma ho trosku krivy to ju uz odsudite?Emerger napísal:1. charizma
2. postava
3. zvodnost
4. tvar, vlasy
5. prsty na rukach
6. vona
to je ako keby vas holka nechcela len kvoli tomu ze ste v mladi nosili slipy a mate pipika trosku vytoceneho... (vychadzam z nejakej temy kde sa to rozoberalo)
No ja som to myslel skor tak ze nechty na prstoch...aby neboli spinave a nejakou vyraznou farbou natrete...proste aby boli pekne...ZHNiLa_KaCHNa napísal:heh to ked dievca kt napr prekonalo tazku zlomeninu prsta a ma ho trosku krivy to ju uz odsudite?![]()
to je ako keby vas holka nechcela len kvoli tomu ze ste v mladi nosili slipy a mate pipika trosku vytoceneho... (vychadzam z nejakej temy kde sa to rozoberalo)
-
uzivatelxy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
-
maskacove rozky
Amateur
-
*Barborka*
Medium Expert
mne vadi ked chalan fajci a aky by mal byt...citam citam seci pisete len vonkajsie znaky.a co tak vnutro? co ak bude "ta vasa baaba" namyslena nudna alebo proste daka kaca... nejde o vzhlad ani tak ale o to aky clovek vlastne je , a tym sa mne chalani pacia zistujem aky su a nie ako vyzeraju,, ak proste ten chalan nieje namysleny , nefrajeri sa a dokaze byt vtipny dokaze chapat cleveka ked mu je najhorsie pomoct , robit ludi stastnymi a dokazze byt verny tomu s kym je.. je to fakt uzasny clovek a je mi doslova jedno ako vyzera.. lebo ma v srdci to co mne sa paci..a vadilo by mi kebyže fajci cigarety
-
midnight_man
Guru
all
HH presne moja rec!! nevravim ze na zovnajsku nezalezi...zalezi,,ale netreba ho klast na prve miesto,,,co mate s toho ked mate daku namyslenu 15-16 rocnu babu..ktora si mysli ze zbali aj nemozne
... co s toho ze je pekna,,ked je ,,ehm,,,a potom uz ked sme pritom,,"laska nam hovori kto je pre nas najkrajsi"
takze ak niekoho mate viac ako radi,,tak bude pre vas on najkrajsi!...tak dako,,