Splinter Cell : Double Agent ........
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
no napr. Alan Wake pojde na dvoj jadre riadne husto ked z druheho pojde 80% a prve 100% tak sa pisalo ci bude hratelne aj na dvoj alebo len na 4jadrovom....ale to je buducnost este lebo to ma vyjst az leto 2007 alebo dako takartabanes napísal:alfonz - co ma spolocne pocet jadier a funkcnost hry? si precitaj systemove naroky (pojde to, ale bola to fakt blba otazka, neviem preco by to nemalo ist)
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
May
Light Expert
ryder napísal:prosimvas nema niekto na hru navod lebo neviem co mam robit na tom treningu
Kód: Vybrať všetko
http://splintercell.onlinewelten.com/splintercell4/walkthrough.php-
schwaro
Medium Star
Tiez celkom nechapem co vlastne ma tato hra za naroky..
Mam AMD X2 4200+, 1GB 667Mhz RAM, x1900XTX 512Mb a ide mi to teda dost uboho. Nechapem preco! S detailami mozem robit co len chcem a stale to chodi na .... :'( Ma niekto podobny problem?
BTW: K tomu problemu s texturami je riesenie asi take ze treba vsetky nastavenia ovladacou od grafy dat na default a potom by to malo ist, aspon mne tato zmena pomohla.
BTW: K tomu problemu s texturami je riesenie asi take ze treba vsetky nastavenia ovladacou od grafy dat na default a potom by to malo ist, aspon mne tato zmena pomohla.
-
schwaro
Medium Star
Takze ludia, odpoved nato, ze preco chodi SC:DA tak pomaly na niektorych PC:
Je to tym ze hra ani samotny windows este nevedia uplne dobre komunikovat s DualCore procesormi a tak treba ist navstivit stranku AMD a stiahnut si najnovsi driver od CPU + utilitu ktora sa vola DualCore Optimizer. Po spravnom nainstalovani a restarte PC frci hra ako vino
Tento navod boduzial plati iba pre AMD X2 procesory ale predpokladam, ze ak maju ludia s Pentiami podobne problemy treba ist pozret na stranky vyrobcu CPU a najde sa tam podobny nastroj.
Inak Stastne a vesele!
Je to tym ze hra ani samotny windows este nevedia uplne dobre komunikovat s DualCore procesormi a tak treba ist navstivit stranku AMD a stiahnut si najnovsi driver od CPU + utilitu ktora sa vola DualCore Optimizer. Po spravnom nainstalovani a restarte PC frci hra ako vino
Tento navod boduzial plati iba pre AMD X2 procesory ale predpokladam, ze ak maju ludia s Pentiami podobne problemy treba ist pozret na stranky vyrobcu CPU a najde sa tam podobny nastroj.
No ja mam Athlon X2 3800+,2 Gb ram,7600 GT,A8N-32 Sli deluxe a s touto hrou a jeste s Rainbow Six (tedy stejny vyrobe)mam taky problem co se tyce s rychlosti techto her. procital jsem plno diskuzi a kdyz jsem se docetl ze hru spustili i na 6600 GT bes trhani a bez nejmensich potizi a ja jsem na jakemkoli rozliseni nemohl plynule hrat, tak jsem taky zacal hledat problem jinde nez v grafice. na of.foru splinter cella ma problemy s touto hrou na X2 CPU kazdy ! Uz me to zacina stvat !schwaro napísal:Takze ludia, odpoved nato, ze preco chodi SC:DA tak pomaly na niektorych PC:
Je to tym ze hra ani samotny windows este nevedia uplne dobre komunikovat s DualCore procesormi a tak treba ist navstivit stranku AMD a stiahnut si najnovsi driver od CPU + utilitu ktora sa vola DualCore Optimizer. Po spravnom nainstalovani a restarte PC frci hra ako vino![]()
Tento navod boduzial plati iba pre AMD X2 procesory ale predpokladam, ze ak maju ludia s Pentiami podobne problemy treba ist pozret na stranky vyrobcu CPU a najde sa tam podobny nastroj.Inak Stastne a vesele!
Taky jsem stahl driver a optimizer na CPU i nejaky hotfix ale bez uspechu.
Prosim te mohl by jsi mi uprenit (dat primo odkazy)na to co jsi instaloval ty a co ti pomohlo ? myslim si ze jsem instalnul to same co ty ale pro jistotu.......
Jinak doufam ze s prichodem Visty uz nebudou problemy co se tyce her a X2 CPU....