Ja hladam nazov pesnicky (alebo ak ju niekto ma, upnite a poslite link cez ss), ktora hrala vo filme Get Rich or Die Tryin´, spiveali tam nieco ako: "So no niggaz.." a myslim ze to boli v pasazi ked mal 50 Cent zosmiesnit Majestica, dufam ze sme sa pochopili Dik.
Skolacik napísal:ja zhanam nazov pesnicky, ktora hra v reklame na xbox 360 Co je reklama na tu hru, kde na konci ten ujcek (co jak robot vyzera ) zastreli takeho podivneho pavuka! taka pomala je ta pesnicka
DIK
ja hladam nazov pesnicky v tomto videu(ta stranka je po svedski,ale vlavo hore mate svitch to english.to video je pod tym velkym obrazkom skylinu je prve video(je tam napisane new latest video low boost a 850 hp tak to video)(to video sa zacina velkym logom pb-z)dakujem
este jednu vas poprosim ci by ste nevedeli je to parodia na desmod v dolinach a spieva sa to nejak ... v dolinaaach rastie ganja ,ktoru vsetci radi mame, po nej bluznive myslinky mame...dakujem
miki24686 napísal:dufam, ze neodpoviem chochotinu, ale gregorianskym choramol sa venuje Gregorian, doma mam jeden album, ale v restike kde som pracoval mali tychto albumov zo 10..
JJ, dik moc za ten Gregorian. Uz som vypocul ich najnovsi album, ale nie je to to prave orechove. Je to trochen komercne. Nieco take by som chcel, take echt
Ale aj tak dik
Prosím vás o nazov pesnicky(kto chodi do martina>>>strojar pozna) je to proste hip-hop skladba a tam kazdy urcity usek zena zakrici "Everybody dance now" neviete niekdo prosim ?
undertaker35 napísal:Prosím vás o nazov pesnicky(kto chodi do martina>>>strojar pozna) je to proste hip-hop skladba a tam kazdy urcity usek zena zakrici "Everybody dance now" neviete niekdo prosim ?
sirmisoturbo napísal:Ja hladam nazov pesnicky (alebo ak ju niekto ma, upnite a poslite link cez ss), ktora hrala vo filme Get Rich or Die Tryin´, spiveali tam nieco ako: "So no niggaz.." a myslim ze to boli v pasazi ked mal 50 Cent zosmiesnit Majestica, dufam ze sme sa pochopili Dik.
Ja hladam to iste
prosím potrebujem to teraz hned ..dakujem Inac spieva to 50CENT