Drogy
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
moje skusenosti ne su nejak velke a to je dobre.chlast som vyskusal a chuti mi,neplanujem tak skoro prestat pit.raz do tyzdna je myslim v pohode (soboty som zrusil).cigarety-fajcil som asi pol roka tak dve tri denne na akciach aj cely balik,ale je to pycovina prestal som.trava-prve skusenosti az v 15.prve dve tri hulenia boli super ale cim dalej som hulil tym sa mi to menej pacilo.ine veci rezolutne odmietam.nemienim si telo a mysel znicit nejakym fekalom
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
*Barborka*
Medium Expert
NAjlepsia droga je mariska
NAjlepsia droga je mariska SU najprv dumacki take stavi vas chytia nebudete vediet kde ste o piatom použivani sa vam stanu cool veci toto sa mi stalo idem fajcit marišku s kamosom s wodarom dofajcime a pride neaki tipek ze chce travu tak mu ju predame za 200sk potita je vtom ze mi sme ju kupili za 20 SK tak prestante fajcit cigare malo vidržiale mariška posoby 1 hod tka ta to viacej viplatyy 
-
peterkozel
Medium Professional
zasrane drogy,zasrana mariska, neviem ako to moze niekto obhajovat,skor ci neskor ak je v hlave zdravy rozum vykasle sa na to, heh a ty co hulite dobre viete aky je v tom bordel, nevola ti kamos preto aby ste isli von pokecat na pivo atak ale vola preto lebo vie ze mas prask a chce sa zhulit a pritom ta ohovara...
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak tu je problém asi v tom že si niekto nevie nájsť správnych kamarátov...peterkozel napísal:zasrane drogy,zasrana mariska, neviem ako to moze niekto obhajovat,skor ci neskor ak je v hlave zdravy rozum vykasle sa na to, heh a ty co hulite dobre viete aky je v tom bordel, nevola ti kamos preto aby ste isli von pokecat na pivo atak ale vola preto lebo vie ze mas prask a chce sa zhulit a pritom ta ohovara...
-
peterkozel
Medium Professional
a) ty urcite poznas kopu takych partii vdaka tvojmu postoju k drogam...peterkozel napísal:ale ved ja nehovorim o sebe, myslel som tym ze poznam plno takych partii a tm sa vsetko toci len okolo ganje zapredali by jeden druheho,stale hovoria ze hulia len tak a ked chcu tak prestanu,hmm len prestavaju asi tak 10.rok
b) ich problem
c) suvis s drogami? za to moze jedine ich povaha... ludia sa zapredavaju aj za ine veci...
-
peterkozel
Medium Professional
to ze nadavam na drogy neznamena ze namam skusenosti,to ty skor obhajujes a neviem vlastne co, chces povedat ze je to fajn? ano v poriadku, nic nemam proti prilezitostnemu huleniu..., je asi tak rok tomu co som poslal do pi.e vsetkych vyhulencov, zo zaciatku to bola sranda a tak, ale po rokoch to nezostalo len pri trave,nakoniec to vyzeralo tak ze nik nebol schopny zabavit sa bez pika..., takto koncia vsetci, hlavne dennodenny travickari,takze som rad ze som rad a nestretavam sa s nimiViRuS napísal:a) ty urcite poznas kopu takych partii vdaka tvojmu postoju k drogam...
b) ich problem
c) suvis s drogami? za to moze jedine ich povaha... ludia sa zapredavaju aj za ine veci...
-
krupica_dnb
Medium Professional