Stone Sour
- VINNIE
- Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Stone Sour
čo hovoríte na túto kapelu?
- Vesper
- Professional
Re: Stone Sour
to je ta kde spieva Corey Taylor zo Slipknotu ze?VINNIE napísal:čo hovoríte na túto kapelu?
- Reli.C
- Medium Star
Vesper: truth ... to je on
VINNIE: úplne v pohode ... síce na slipknot sa to nechytá (imho), ale je to aj tak v pohode formácia ... songy ako napr. Get Inside alebo Trought The Glass (videoklip 10 bodov z 10) sú nenormálne dobré (samozrejme nie len tieto, ale aj kopu ostatných). Spevák - nemám slov (veď vieme odkiaľ pochádza ) ... jedným slovom SUPER
//+ ešte sa priznám, že vďaka tejto formácií, som prvykrát videl skutočnú tvár Coreya Taylora
//btw VINNIE v pohode téma ...
// http://images.google.com/images?hl=sk&q ... a=N&tab=wi
edit/úprava príspevku
VINNIE: úplne v pohode ... síce na slipknot sa to nechytá (imho), ale je to aj tak v pohode formácia ... songy ako napr. Get Inside alebo Trought The Glass (videoklip 10 bodov z 10) sú nenormálne dobré (samozrejme nie len tieto, ale aj kopu ostatných). Spevák - nemám slov (veď vieme odkiaľ pochádza ) ... jedným slovom SUPER
//+ ešte sa priznám, že vďaka tejto formácií, som prvykrát videl skutočnú tvár Coreya Taylora
//btw VINNIE v pohode téma ...
// http://images.google.com/images?hl=sk&q ... a=N&tab=wi
edit/úprava príspevku
- Colortraincleaner
- Medium Star
ano, to je ona. MAm uz cez rok doma stejnojmene album, ale velmi ma nepresvedcilo. Holt Slipnot je Slipknot.Vesper napísal:to je ta kde spieva Corey Taylor zo Slipknotu ze?
- Reli.C
- Medium Star
no ehm. ... je už koniec marca, tak koncert by si už mal mať snáď za sebou nie? ... bol si?! ... keď hej, tak "porozprávaj" ako bolo . aký sú naživo?!System99 napísal:Podla mna v pohode kapela Corey nema chybu....v marci sa chystam na koncert do londyna tak uvideme nazivo co to bude
/som veľmi zvedavý (nie nebudem skoro starý )
- Abiosis
- Medium Expert
Takze teraz uz viem, preco mi v skupinke Stone Sour nieco tak zavanalo Slipknotom. Mne je ta skupinka znacne sympaticka, kedze mam rad, ak sa v piesni striedaju melodicke linky typu "la-la" s vrieskajucimi typu "ba-ba" Dokonca by som povedal, ze mi je sympatickejsia, ako materska skupina. Mam rad surovu hudbu, ale trosku ineho zanru ako je Slipknot.
- seth82
- Darca
Osobne uprednostnujem skor melodicky styl ako skriekanie (neodsudzujem),stiahol som si ten posledny album, celkom sa mi to paci, hadam trhnem celu diskografiu. Taky pohodovy styl, aj v Slipknote som uprednostnoval skladby, v ktorych sa spievalo, uz som raz taky. Presne kvoli tomu sa mi pacia veci ako Mudvayne, Chimaira, Mushroomhead, Static X a tak dalej - je to taky mix skrekotu so spievanim...
No keby to tak bolo na koncerte som nebol lebo bolo uplne vypredane!!!!takze tak ale Corey Tailor sa dal ostrihat dohola takze to mohla byt supa ho vidiet bez vlasovReli.c napísal:no ehm. ... je už koniec marca, tak koncert by si už mal mať snáď za sebou nie? ... bol si?! ... keď hej, tak "porozprávaj" ako bolo . aký sú naživo?!
/som veľmi zvedavý (nie nebudem skoro starý )