zmenena IP adresa

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
minco326
Amateur
Amateur

zmenena IP adresa

Príspevok od používateľa minco326 »

cawte je normalne ked mam inu adresu ako mam na zmluve ?..... net mam od slavnej gaye :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

IP adresu mas na zmluve tvojeho pocitaca v LAN sieti. Na nete sa ti moze menit. Ak mas vsak na PC inu, tak ide o porusenie zmluvnych podmienok, ktore si podpisal ked si si bral ten a je tam tusim pisana aj pokuta (50 000) za porusenie.
minco326
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa minco326 »

no ale ja som si sam nic nezmenil ...... a neviem ako je to mozne ......a stou pokutou to by som mal ja cvakat ? ci oni mne .....bo ja som zatial ziedne podmienky neporusil
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

minco326 napísal:no ale ja som si sam nic nezmenil ...... a neviem ako je to mozne ......a stou pokutou to by som mal ja cvakat ? ci oni mne .....bo ja som zatial ziedne podmienky neporusil
zrejme na vasej sieti nie je mac blocker a takze nejakou nahodou mohlo dojst k zmene IP, vyhrab zmluvu a nastav si naspat svoju...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep: Co myslis pod pojmom MAC blocker??? Hadam MAC overenie sluzi len na pristup do siete, potom aku si das IP, tak taku mas. Je uz len na providerovi, ze ci pouziva na pristup do siete MAC adresu a na pridelenie linky IP+MAC alebo len IP adresu.
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: zmenena IP adresa

Príspevok od používateľa vilko »

minco326 napísal:cawte je normalne ked mam inu adresu ako mam na zmluve ?..... net mam od slavnej gaye :D
neries 8) gaya tiez porusuje zmluvne podmienky a neriesi :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

vilko: Ako napriklad???
vilko
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:vilko: Ako napriklad???
vyse polovici klientov zmenila na jar symetricku linku na asymetricku,,ale o tom sme sa uz rozpravali :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

vilko: Ako si dospel k cislu, ze to bolo viac ako polovica klientov??? A druha vec je tak, ze ci mas v zmluve napisane, ze mas mat symetricku linku???
vilko
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:vilko: Ako si dospel k cislu, ze to bolo viac ako polovica klientov??? A druha vec je tak, ze ci mas v zmluve napisane, ze mas mat symetricku linku???
polovica? odhadom, zmluvy s 'novymi' rychlostami sa tlacia az od polovice roka, tak neverim,ze klienti na garantovanej rychlosti, ludia na optike a novy klienti od leta tvoria viac ako polovicu zakaznikov v gayai... v zmluve mam napisanu rychlost 1024kbit/s ziadne 1024/512 ani zmienka o asymetrickosti,takisto pri objednavani to mali vyslovne na webe uvedene,ze linka je symetricka, potvrdil mi to do emailu aj sam velky doktor veterinarnych vied :idea: tak sa uz o tom nebavme, je to tak, ako to je, dobremu pocitu z vyuzivania 'vysokorychlostneho neobmedzeneho' internetu to neprispieva :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

vilko: Nemas nic take v zmluve, takze mas smolu. Ci mali nieco ake na webe alebo nie je irelevantne, podstatna je zmluva.
vilko
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:vilko: Nemas nic take v zmluve, takze mas smolu. Ci mali nieco ake na webe alebo nie je irelevantne, podstatna je zmluva.
nie? ja mam v zmluve napriklad bod 4 dalsich ustanoveni, ty ho nemas? :shock:
Napísať odpoveď