Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Ahojte , moc sa mi paci jedno dievca co hra v kostole na gitaru a spieva . Ale vobec ma nenapada co by som mohol podniknut . Chodi na inu skolu ako ja a neviem kde byva . Poradte kde kedy ako ju oslovit . Vopred dakujem za odpovede
tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie? eh jaj; doporucujem pouzit tieto osvedcene frazy:
ahoj; nepotrebujes doladit struny kraska? (doporucujem s vychodniarskym prizvukom kedze kazdy vie ze vyhodnare su muzikalne nadani)
alebo tato na zacatie rozhovoru: spievas celkom dobre ale v stvrtom prasci ti uteka malicek
kedze zrejme chodis do kostola nebudes asi niejaky prznitel (aj ked vynimka potvrdzuje pravidlo; moj kamos chodil kazdu nedelu do kostola len preto, aby si mohol spokojne vyhonit);
takze mi prezrad z ktorych kostolnikov si ty;
inak v pripade ze sa odhodlas pozvat ju niekam ohol si vajcia aspon tyzden dopredu...
tak ked s nou nadviazes rozhovor pouzi svoj vrodeny sarm; odrecituj niejaku pasaz z biblie v ktorej sa prznia male deti a holka bude urcite na makko; ty cochvila na tvrdo
takze ked sa dostanete k rande doporucujem pozvat ju na panaka a prisypat jej do napoja TVRDOLIN ; to by mohlo zaucinkovat do 10 minut a potom jej poriadne premastis vyfuk a vymiesis vianocku och
nepoznam iny sposob ako sa dostat k sexu skor; ale nech ti ani nenapadne dievcata prznit! /na to si este maly/
ok; som rad ze som pomohol
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie? eh jaj; doporucujem pouzit tieto osvedcene frazy:
ahoj; nepotrebujes doladit struny kraska? (doporucujem s vychodniarskym prizvukom kedze kazdy vie ze vyhodnare su muzikalne nadani)
alebo tato na zacatie rozhovoru: spievas celkom dobre ale v stvrtom prasci ti uteka malicek
kedze zrejme chodis do kostola nebudes asi niejaky prznitel (aj ked vynimka potvrdzuje pravidlo; moj kamos chodil kazdu nedelu do kostola len preto, aby si mohol spokojne vyhonit);
takze mi prezrad z ktorych kostolnikov si ty;
inak v pripade ze sa odhodlas pozvat ju niekam ohol si vajcia aspon tyzden dopredu...
tak ked s nou nadviazes rozhovor pouzi svoj vrodeny sarm; odrecituj niejaku pasaz z biblie v ktorej sa prznia male deti a holka bude urcite na makko; ty cochvila na tvrdo
takze ked sa dostanete k rande doporucujem pozvat ju na panaka a prisypat jej do napoja TVRDOLIN ; to by mohlo zaucinkovat do 10 minut a potom jej poriadne premastis vyfuk a vymiesis vianocku och
nepoznam iny sposob ako sa dostat k sexu skor; ale nech ti ani nenapadne dievcata prznit! /na to si este maly/
ok; som rad ze som pomohol
Re: Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
pripominas mi jednoho znameho z dediny ktory chodil v nedelu do kostola na spovede a omse len preto aby videl svoju platonicku lasku, inac peknu babiku... a vies co sa stalo? nikdu je neoslovil - takze mal iba imaginarny vztah... komunikacia je zakladBabySHAQ napísal:Ahojte , moc sa mi paci jedno dievca co hra v kostole na gitaru a spieva . Ale vobec ma nenapada co by som mohol podniknut . Chodi na inu skolu ako ja a neviem kde byva . Poradte kde kedy ako ju oslovit . Vopred dakujem za odpovede
IMHO
* takéto dievčatá myslím niesú z inej planéty takže ju normálne musíš pozvať na rande ako ostatné
* výhoda by mala byť v tom, že takéto dievčatá niesú ako niektoré súčastné teenagerské žumpo kunky a bude sa s ňou dať rozumne kecať
* nevýhoda , že to môže byť zaslepená kostoliarka , ktorá Ti dá maximálne po svadbe a pusu po roku chodenia
* takéto dievčatá myslím niesú z inej planéty takže ju normálne musíš pozvať na rande ako ostatné
* výhoda by mala byť v tom, že takéto dievčatá niesú ako niektoré súčastné teenagerské žumpo kunky a bude sa s ňou dať rozumne kecať
* nevýhoda , že to môže byť zaslepená kostoliarka , ktorá Ti dá maximálne po svadbe a pusu po roku chodenia
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Si si istý? môj kamarát raz zobral nejaké baby s kostola von do baru a to ste mali vidieť, to bol des a hrúza ich počúvať a slerdovať a ten ich humor s nádychom kresťanstva... to bola konečná, "fatal error"...schw33k napísal:IMHO
by si neveril co dokaze seda nevyrazna myskaschw33k napísal:IMHO
* výhoda by mala byť v tom, že takéto dievčatá niesú ako niektoré súčastné teenagerské žumpo kunky a bude sa s ňou rozumne kecať
no na to by som ja síce nedal, ale zas napr. ja alebo ty máme iný pohľad na humor ako tie dievčatá vieš, ak im kamarát začal vysvetľovať análny fisting tak potom sa ani nečudujemTe-wei napísal:Si si istý? môj kamarát raz zobral nejaké baby s kostola von do baru a to ste mali vidieť, to bol des a hrúza ich počúvať a slerdovať a ten ich humor s nádychom kresťanstva... to bola konečná, "fatal error"...
Ja som to myslel tak, že by to malo byť normálne slušné rozumné dievča s akou som mal ja napr. skúsenosť
Na druhej strane možno zas nejaká kúresbaba ako tu píše mystique
Vravím, záleží od osobnosti , uvidíme ... ak chlap napíše ako bolo
-
Te-wei
Medium Professional
mne je to jasné, len som si na tie dievčiny swpomenul, čo som si prečítal tvoj príspevok...schw33k napísal:no na to by som ja síce nedal, ale zas napr. ja alebo ty máme iný pohľad na humor ako tie dievčatá vieš, ak im kamarát začal vysvetľovať análny fisting tak potom sa ani nečudujem
Ja som to myslel tak, že by to malo byť normálne slušné rozumné dievča s akou som mal ja napr. skúsenosť
Na druhej strane možno zas nejaká kúresbaba ako tu píše mystique
Vravím, záleží od osobnosti , uvidíme ... ak chlap napíše ako bolo
-
hornblower
Light Professional
Ak sa ti skutocne paci jdi do toho vole. Samozrejme je potrebne si zachovat dekorum. Proste s citom. Kebyze to nevyslo tak nic, aspon si nebudes nadavat ze si to ani neskusil.
Predpokladam ze to bude iny typ holky nie len take vymetene hlavy. Na take treba ist inou taktikou tzv. od lesa.
Ja som tiez videl jednu holku v kostole ale bohuzial iba raz
co by som dal za to keby som ju mohol aspon raz este vidiet
.
Predpokladam ze to bude iny typ holky nie len take vymetene hlavy. Na take treba ist inou taktikou tzv. od lesa.
Ja som tiez videl jednu holku v kostole ale bohuzial iba raz
-
Martin44
Professional
LoL ak tym myslis To NO NAME a Nocaden a Pehu tak dakujem pekne za taku hudbu....Resp tie ciganske odrhovaky....barrish napísal: (doporucujem s vychodniarskym prizvukom kedze kazdy vie ze vyhodnare su muzikalne nadani)
Popisujus to tu cele ako by si preje** cele katolicke opatstvo....
Podla mna mas len bujnu fantaziu a tu chalanovi len motas tym hlavu....
....Prihovor sa k nej a bud slusny a pochval jej ako hra pekne abo tak a skus sa jej spytat ci by necela ist niekam cez volno....
O tom krestanovi ;-)
Tak akoze krestan som , no verim a jak som si vsimol tak aj ona . No a k tomu veku , ja som deviatak a ona siedmacka , tak asi tak 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
podľa mňa nieje dôvod , aby si z Teba začala robiť prču ..BabySHAQ napísal:Vajda vobec mi o to nejde , a stym vekom skor 14 a 12 . len ide o to ze sa bojim ze si zacne robit prcu
ps : aj tak lepšie bude ak sa jej prihovoríš , až budete sami dvaja , vieš ako , takéto mladé žabky sa zvyknú hanbiť
No nič choď do toho , vyčkaj si na ňu , až bude sama , prihovor sa , spýtaj sa či neskočí na čaj s tebou alebo na prechádzku ,či ju môžeš odprevadiť domov , proste buď galantný a slušný a máš to v suchu , uvidíš ..
GL