Túto pieseň Ti zahrá každý gitarista, čo chodil do hudobnej školy (a povie Ti aj meno Autora).L_U_M_P napísal:to vazne nikto nepozna?
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
fikus-kukis
Guru wannabe
OMG. sak ked uz poznas interpreta tak si len pozres texty k jeho pesnickam a zistis ze je to Jimi Hendrix - All Along The Watchtowerdawo napísal:prosim vas ako sa vola tato pesnicka od jimiho hendrixa???
nahrata cez mp3:Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/8879203/jimi_h..wav.html
to asi nezistis lebo je to prespievana Cyndi Lauper - True Colors problem je ale v tom ze pre kazdu krajinu alebo region to prespieval niekto iny. ale ak to strasne chces vediet tak im napis mail mozno ti odpovediaS666 napísal:cafte , mozete mi pls povedat ako sa vola pesniska s reklami kampan za skutocnu krasu, spot sa da pozriet tu: http://www.kampanzaskutocnukrasu.sk/sbirka5p.php, dik
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tebe ide o orchester samotný?jackb napísal:ako sa da vitiehnut z mp3 len instrumentalna cast? v zivote som to nerobil a neviem o otm ze by to vobec slo
Veľa šťastia
Ospravedlňujem sa, zle som Ťa pochopil - myslel som, že chceš inštrumentálne prevedenie so spevom (teda "Lucie" z Lucie v Opere), lebo pôvodne bola pieseň napísaná pre gitaru, basu, synťák a bicie.
Music in this episode:L_U_M_P napísal:myslim ze to je prva cast prvej serie, niekde okolo 48 minuty, kde sedi TONY s CARMELOU v restauracii.
"Fired Up!" by Funky Green Dogs; "I Wonder Why" by Dion & The Belmonts; "Can't Be Still" by Booker T. and the MG's; "I'm So Happy I Can't Stop Crying" by Sting; "Little Star" by The Elegants; "Lumina" by Joan Osborne; "No More I Love You's" by Annie Lennox; "Rumble" by Link Wray; "Shame, Shame, Shame" by Shirley & Company; "Tardes De Bolonha" by Madredeus; "The Other Side of This Life" by Jefferson Airplane; "Welcome Back" by Land of the Loops; "Who Can You Trust" by Morcheeba; "Who's Sorry Now" by Connie Francis; "The Rockford Files" by Mike Post; "I'm a Man" by Bo Diddley; "The Beast In Me" by Nick Lowe
a tipujem to na posledneho uvedeneho, ukazku mas tu,
http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop- ... 89-5560808
Song, kt. je pred zacitkom Ligy Majstrov !
Nachadza sa aj tu :
v 1:40 minute ...
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=eKipSLY3Ytw&mode=related&search=tak ked to nieje od jimiho tak to bude od niekoho z tohto zoznamu:dawo napísal:hej lenze all along the watch tower je dost rychla pesnicka a nenapadlo ma ze by od nej mohla byt aj pomala verzia
a BTW nieje to od Jimiho
Frank Marino and Mahogany Rush, B-Real, Michael Angelo Batio, Brewer & Shipley, Dave Matthews Band, Dream Syndicate, Everlast, Gov't Mule, Howie Day, The Indigo Girls, Giant Sand, The Grateful Dead, Jeff Healey, Michael Hedges, The Jimi Hendrix Experience, Richie Havens, Elton John, Funkstar De Luxe, Lenny Kravitz, Kronos Quartet, Dave Mason, John Mellencamp, Pat McGee Band, Pearl Jam, Phish, The Presidents of the United States of America, Run DMC, Kenny Wayne Shepard, Robin Trower, Träd, Gräs och Stenar, TSOL, U2, Paul Weller, Keller Williams, Nancy, Wilson, XTC, Neil Young, Guns N' Roses, The Paperboys, Stud Muffins
alebo od niekoho z dalsich 50+ menej znamych kapiel co sa mi uz nechce vypisovat
ps: tie podciarknute to niesu, tie som uz presiel a dalej sa mi nechce hladat
ale vies co je najvacsi odfajc??? Ze ta pesnicka je v hlavnom menu DVD Jimi Hendrix - The last 24 hourskupo napísal:tak ked to nieje od jimiho tak to bude od niekoho z tohto zoznamu:
Frank Marino and Mahogany Rush, B-Real, Michael Angelo Batio, Brewer & Shipley, Dave Matthews Band, Dream Syndicate, Everlast, Gov't Mule, Howie Day, The Indigo Girls, Giant Sand, The Grateful Dead, Jeff Healey, Michael Hedges, The Jimi Hendrix Experience, Richie Havens, Elton John, Funkstar De Luxe, Lenny Kravitz, Kronos Quartet, Dave Mason, John Mellencamp, Pat McGee Band, Pearl Jam, Phish, The Presidents of the United States of America, Run DMC, Kenny Wayne Shepard, Robin Trower, Träd, Gräs och Stenar, TSOL, U2, Paul Weller, Keller Williams, Nancy, Wilson, XTC, Neil Young, Guns N' Roses, The Paperboys, Stud Muffins
alebo od niekoho z dalsich 50+ menej znamych kapiel co sa mi uz nechce vypisovat
ps: tie podciarknute to niesu, tie som uz presiel a dalej sa mi nechce hladat