Teraz najčastejšie používam C.
Oblubeny programovaci jazyk
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
HTML NENI programovaci jazyk
HyperText Markup Language (HTML) alebo hypertextovy znackovaci jazyk
Sa nepovazuje za programovaci, lebo sa v nom neda vytvorit algoritmus teda postup riesenia nejakeho problemu.
Kto mi vytvori iba v HTML algoritmus na scitanie dvoch cisel tak mu dam 5sk.
Tak ak nekto napise ze programuje v html asi kazdy kto sa tomu rozumie vie ze nic nevie a iba sa chvasta ze neco ve.
TAK NEVRAVTE ZE PROGRAMUJETE V HTML LEBO MA TO UZ DOST HNEVA.
Sa nepovazuje za programovaci, lebo sa v nom neda vytvorit algoritmus teda postup riesenia nejakeho problemu.
Kto mi vytvori iba v HTML algoritmus na scitanie dvoch cisel tak mu dam 5sk.
Tak ak nekto napise ze programuje v html asi kazdy kto sa tomu rozumie vie ze nic nevie a iba sa chvasta ze neco ve.
TAK NEVRAVTE ZE PROGRAMUJETE V HTML LEBO MA TO UZ DOST HNEVA.
-
jurko.info
Medium Expert
v súvislosti s netom jednoznačne PHP
Najlepším programovacím jazykom je moja pani manželka, tá mi vie niekedy tak naprogramovať život, že to by nedokázal žiaden klasický či skriptovací programovací jazyk. 
K téme: Ja som doma len v "internetových" jazykoch, teda MY BEST IS php, ale veľmi ma priťahujú jazyky typu C, len neviem ešte posúdiť, do ktorého by som sa mal pustiť, či C, C# alebo C++. Skúsenejší, poraďte mi a ak viete o nejakých dobrých linkoch tak mi ich sem hoˇ%dte, budem Vám povďačný, aj keď som toho už aj dosť vygooglil.
Inak do nového roku všetko naj...
K téme: Ja som doma len v "internetových" jazykoch, teda MY BEST IS php, ale veľmi ma priťahujú jazyky typu C, len neviem ešte posúdiť, do ktorého by som sa mal pustiť, či C, C# alebo C++. Skúsenejší, poraďte mi a ak viete o nejakých dobrých linkoch tak mi ich sem hoˇ%dte, budem Vám povďačný, aj keď som toho už aj dosť vygooglil.
-
jurko.info
Medium Expert
-
mastermind
VIP
Re: v súvislosti s netom jednoznačne PHP
heh pozdravujem pani manzelkujurko.info napísal:Najlepším programovacím jazykom je moja pani manželka, tá mi vie niekedy tak naprogramovať život, že to by nedokázal žiaden klasický či skriptovací programovací jazyk.
k tym jazykom. polozil si tazku otazku. C# zvladnes aj bez toho aby si niekedy videl obycajne C alebo C++. Staci ti chapat principy objektoveho programovania, a v .NET frameworku najdes triedu snad na vsetko.
No ma to samozrejme aj svoje nevyhody, platforma obmedzena (takmer) vylucne na Windows a vacsie naroky na vykon (tak ako hociktory interpretovany jazyk).
Pustit sa do C++ bez toho aby si co i len trosku poskusal C je podla mna nonsens. Je dobre zacat s C, tam sa zoznamit so zakladnymi principmi a potom prejst na C++, co je len (velmi zjednodusene povedane ) obyc. C s podporou OOP.