Silvester
zalezi akych mas susedov ak mas takych mladych ludi co budu na silvestra doma tiez oslavovat tak v pohode ak mas starych zakomplexovanych dochodcov je to horsie mame v bytovke takych a uz sa mi to raz stalo ze mi zazvonili policajti ale bolo to iba slovne vysvetlene..Traktorista napísal:lolec, ako berem tam bedne,... to je fakt na pi*u, to sa tam ani neoplati moc peckovat, bo fakt dojdu fizli,...
nemate stym nejake skusenosti? ja som zatial takto fizlov nestretol, ze rusenie nocneho kludu, neviete ako je to na silvestra?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hadam privieraju oci, je predsa silvester, no nie? ale zalezi aj kde sa nachadzas, v BA by ta mali vies kde...Traktorista napísal:lolec, ako berem tam bedne,... to je fakt na pi*u, to sa tam ani neoplati moc peckovat, bo fakt dojdu fizli,...
nemate stym nejake skusenosti? ja som zatial takto fizlov nestretol, ze rusenie nocneho kludu, neviete ako je to na silvestra?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
to ideme kamosovi,.. navyse ani on tam nebyva, ale tak snad nebude problem, sak nebude totalne nahlas, pokusime sa najst so susedmi unosnu hranicu hlukuMurphY napísal:zalezi akych mas susedov ak mas takych mladych ludi co budu na silvestra doma tiez oslavovat tak v pohode ak mas starych zakomplexovanych dochodcov je to horsie mame v bytovke takych a uz sa mi to raz stalo ze mi zazvonili policajti ale bolo to iba slovne vysvetlene..
heh no nech by mi zazvonil na silvestra nejaky policajt ze rusim nocny kludTraktorista napísal:lolec, ako berem tam bedne,... to je fakt na pi*u, to sa tam ani neoplati moc peckovat, bo fakt dojdu fizli,...
-
pancuska26
Expert