Máte zbraň?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
V amerike ma zbran snad kazdy ale podla mna je to vyriesene dobre lebo kazdy zlodej alebo ine individum si tak rozmysli ze ma vo vrecku pistol a ten v dome ma m16 myslim ze by sa to malo zaviest aj u nas zbran nemam ale planujm zakupitKoCi napísal:omg zbran v beznom vlastnictve? pomaly budeme jak americania - tam sa strielaju aj decka v skole otcovou zbranou
nie. som zasadne proti strelnym zbraniam. Nehovorim ze sameho ma nelaka strielanie a pod.. ale ked uz, tak len na strelnici.. ale mat u seba zbran - nikdy neviete komu ta zbran ublizi - a ani to nemusi byt vasim pricinenim
(btw po nedavnej nehode - da sa za zbran povazovat uz aj stetec?)
-
yamahaMiso
Star
-
Pipo_TeamLamaZ
Light Expert
-
Stoporko
VIP
nosit strelne zbrane po vonku legalne je hovadina - vznikne novy Divoky zapad. Ale mat ju doma je good idea, dobre si to vystihol.P3Bo napísal:V amerike ma zbran snad kazdy ale podla mna je to vyriesene dobre lebo kazdy zlodej alebo ine individum si tak rozmysli ze ma vo vrecku pistol a ten v dome ma m16 myslim ze by sa to malo zaviest aj u nas zbran nemam ale planujm zakupit
Osobne: bokken - dreveny mec (nieco ako katana, ale z dreva), ocelovy jeden-a-polrucak, niekolko nozov,dyk a dve macety (zbieram chladnu ocel