11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
enter00 - toto je diskusné fórum, tak povedz, odkiaľ máš istotu, že to nebola cielená demolácia. ja tvrdím, že si pozeral nejaké správy v TV, a jednoducho, bez premýšľania si tomu uveril.
pozrel si si napríklad to video na google video, na ktoré som dával link? ak si nevidel ani jeden z tých filmov, ktoré dokazujú že to bol zločin USA vlády, tak ako môžeš vravieť že sú to blbosti?
a ešte niečo - to že píše dieťa sa spozná podľa toho, že to dieťa niečo vidí v tv, a nie aby o tom porozmýšľalo, ako riadny dospelý človek z vlastným mozgom, nie, to dieťa tomu bez premýšľania uverí a začne to tvrdo obhajovať, a to dieťa nevidelo pritom žiadny dôkaz, nič, iba jedno tvrdenie
pozrel si si napríklad to video na google video, na ktoré som dával link? ak si nevidel ani jeden z tých filmov, ktoré dokazujú že to bol zločin USA vlády, tak ako môžeš vravieť že sú to blbosti?
a ešte niečo - to že píše dieťa sa spozná podľa toho, že to dieťa niečo vidí v tv, a nie aby o tom porozmýšľalo, ako riadny dospelý človek z vlastným mozgom, nie, to dieťa tomu bez premýšľania uverí a začne to tvrdo obhajovať, a to dieťa nevidelo pritom žiadny dôkaz, nič, iba jedno tvrdenie
-
mastermind
VIP
to enter00: tak ako som uz pisal dem0novi napisem aj tebe. kde beries tu istotu ze to bolo presne tak ako hovoris? kde beries tu istotu ze vsetko to co ti je podsuvane v mediach je pravda?
musis uznat ze aspon niektore z faktov ktore ti tu boli predostrene su nespochybnitelne. Netvrdim, ze to tym padom muselo byt tak ako sa hovori v tom filme, ale su veci ktore nemozes spochybnit nicim.
a keby som ja stratil niekoho z rodiny pri "teroristickom" utoku, tak by som chcel vediet to, co sa naozaj stalo. Nech uz je pravda akakolvek
musis uznat ze aspon niektore z faktov ktore ti tu boli predostrene su nespochybnitelne. Netvrdim, ze to tym padom muselo byt tak ako sa hovori v tom filme, ale su veci ktore nemozes spochybnit nicim.
a keby som ja stratil niekoho z rodiny pri "teroristickom" utoku, tak by som chcel vediet to, co sa naozaj stalo. Nech uz je pravda akakolvek
-
erytrocyt
VIP
Už mi žerieš pečeň ty d****. Kto tu spochybňuje 11.september? Napíš mi kto? Tak davaj !!!!!!! Tu nikto 11 september nespochybňuje a keď nevieš čítať, tak sa vráť na jachtu za svojimi rakúskymi dôchodcami a nech ťa to oni naučia. Sú tu úvahy... Kto to urobil, a nie či sa to stalo!!!!! Čítaj poriadne, lebo keď čítam tvoje príspevky vypínam internetenter00 napísal:decka ako vy fakt len prefackat.. mozno, ked pri takomto teroristickom utoku stratis niekoho z rodiny, zobudis sa...
po kazdej tragedii sa najdu *****, ktory ju spochybnuju.. pamatam si na texty, aj po atentate na Kennedyho pisali, ze sa strelil sam.... to je podobna hovadina, ako veci co ste s takou namahou pisali vyssie.
btw, vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada.. vy ste sa nasli.
Na takomto fore plnom 14-15 rocnych deciek, co privela pozeraju youtube a sedia za podobnymi forami, tazko diskutovat... sranda, ze par ludi na tomto fore si to uvedomuje a do takychto tem vobec neprispieva. pochopili to skor ako ja.
Takže Enter00, keďže som malé 14-15 ročné decko a ty najmúdrejší najskúsenejší kráľ, ešte raz sa ťa pýtam...
1. Ukáž mi záber kde uvidím lietadlo v Pentagone
2. Tá tvoja domáca úloha zo zápalkami - proste aj kretén pochopí to o čom písal Artabanes. Budova sama o sebe spadne na hromádku len ak pri voľnom páde má nulový odpor nižších poschodí.
3. Prečo a ako sa zrútila WTC 7 ?
4.Kde sú miliardy dolárov v zlate, ktoré boli uložené pod WTC ?
5.Ako je možné že lietadlo ktoré spadlo v Pensilvánii dodnes lieta na pravidelných linkách?
6. Koľko že to paliva má lietadlo pred pristaním? Je plné všakže ENTER
Enter, darmo, došli Ti argumenty, už postupne začínaš urážať, prste tak ako som písal vyššie.
Prečo si sa nevyjadril k môjmu prvému príspevku?
Ale nič to nemení na tom, že klamú jak sviňaKibo napísal:teraz by som ta rad opravil. na tu spominanu pumpu tesne po naraze udajneho lietadla nabehli vladni agenti a hadaj co? zhabali kazetu z tej kamery. publikovany zaber bol z bezpecnostnej kamery v pentagone, kde bolo vidiet nic, zasa nic, este stale nic, ohen a zasa nic, ale vraj tam spadlo cele lietadlozaber z tej pumpy je utajeny, preco asi? tak isto dopadla nahravka z kamery umiestnenej nad dialnicou s vyhladom na pentagon, nahravka zabavena a nezverejnena, preco asi?...
-
peterkozel
Medium Professional
a takto to tu bude do nekonecna, niekto hovori o sabotazi a ten dalsi o opaku, kazdy si stoji za tym svojim, treba to vsetko brat s rezervou, do krvi sa hadat je kravina, vsetci si stojime za niecim o com nieco vieme len s telky...a podla toho kolko uz vzniklo verzii si hovorim ze nema zmysel sa o tomto bavit
-
krija
VIP
ja do toho dam trocha filozofie. zacnem jednym postrehom. dlhe storocia zili ludia v presvedceni, ze zem je plocha. ale iba do tej chvile pokym neprisli takí borci ako kopernik, galilei, bruno. mozete oklamat, kohokolvek, alebo cokolvek, ale fyziku nikdy. vo fyzike je vsetko dane. len ludia s vyssimi schopnostami a IQ, to podavaju laikom ako sme my, do zrozumytelnej podoby. 11/9/2001 je presne ten isty pripad. prisli tiez borci co, sa neboja, zamerne nenapisem " dokazat pravdu ", ale po lopate vam vysvetlia ako to je vlastne s fyzikou 11/9/2001. v ten den na moment prestali platit fyzikalne zakony, ktore tu boli uz davno pred tym, ako sa tato zem zacala tocit???
-
Kosh
King
pretože ak by išli len tak, priamo do Iraku, a povedali by že "chceme zákazky pre USA firmy v Iraku, chceme aby nám, iba nám Irak predával ropu" a potom by ich rozvrátili, tak by to nebolo prijaté verejnosťou tak ako keď povedia "irak podporuje zlú al kaidu, ktora na nas zautocila, irak ma zle zbrane, ktorymi na nas chce zautocit..."