samota
samota
V 1.stupni na ZŠ som bol vodcovský tip(taky mali grazel),mal som mnoho priatelov,prvé bozky s dievčatami a skoro som dastal aj dvojku s chovania,s toho dôvodu sa ma rodičia rozhodli dať na 2.stupen ZŠ na športovu školu a prihlasili ma ešte aj na hudobnu školu,aby mi vyplnili čas (aby som nerobil zase take sprostosti s kamošmi).Takže môj týžden vyzeral asi tak,že som chodil poctivo domov zo školi asi o 19hod(trening a hudobna)a v soboty som chodieval hrať na zapasi.Takže som chodieval domov unavený a isť na vonok za kamošmi ma ani nenapadlo(bol som rad,že si môžem trochu oddýchnuť).Tým pádom som od 5-9 triedy skoro vôbec nechodil von a priatelstva s kamošami z detstva poriadne ochladli na uroveň "čau-čau".Počas strednej školi sa nič nezmenilo,mal som už viac času,ale moji kamoši z detstva už mali iných kamošov,ine zaujmi(ked sa s niekým nestretavate 5 rokov,tak to je pre vas už cudzý človek)a tak som si vychodil strednú školu spôsobom do školi- zo školi so spolužiakmi na pivo a domov,no a teraz chodim na vyšku a nemam ani jedneho ozajstneho kamoša,takže som sam jak strom na luke a chcel by som ziskať opäť nejakých kamošov a aj frajerku,ale s takejto situacie to ide len velmi ťažko-tak poradte,ako by ste to riešili vy.
P.S. Nevšimajte si môj pravopis
P.S.2 Mam 19 rokov a som chalan
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No... v prvom rade myslim, ze len malo ludi je aj v 40-tke v kontakte s ludmi zo zakladnej skoly, takze by som sa neobavala toho, ze uz nie si taky kamos s ludmi, s ktorymi si travil pred par rokmi kazdy den. Novych kamaratov a znamych mas moznost si vytvorit uplne vsade a pri vsetkych aktivitach, ktore mas. To, ze si teraz na vyske a nemas tam este nejakych kamaratov sa da velmi lahko zmenit. Ja som prave na vyske spoznala kopec fajn ludi, s ktorymi som stale v kontakte. Staci byt viac v kontakte s ludmi z intrakov, parkrat sa zucastnit nejakej kruzkovice ci ineho posedenia, robit spolu projekty a prace do skoly.... Je toho vela. Vytvoria sa tak prilezitosti sa stretavat aj mimo skoly.
Tiez nie je na skodu trochu viac si verit, byt priatelsky, komunikativny a zaujimat sa o to, co ti ini hovoria.
Tiez nie je na skodu trochu viac si verit, byt priatelsky, komunikativny a zaujimat sa o to, co ti ini hovoria.
Ak si introvert, bude to tazsie, no ak si priatelsky, komunikativny clovek, na vyske s tym nebude problem
Staci ak si k niekomu prisadnes, potom k dalsiemu, proste musis sa zoznamovat s ludmi a potom uz to pojde.
Ak som spravne pochopil, stale chodis na hudobnu a ten sport? Myslim, ze rodicia ti to tymi 2 zaujmami posrali. Stacil by aj jeden podla mna. Vsetkeho vela skodi. A najradsej mam take, ze "rodicia ma dali...". To neuznavam...
Neviem, kazdopadne na tu hudobnu a sport by som sa uz vykaslal, ak ich stale robis.
No ale este mi napadlo, ked si chodil na treningy a na hudobnu, tam si si nenasiel ziadnych kamosov?
Ak som spravne pochopil, stale chodis na hudobnu a ten sport? Myslim, ze rodicia ti to tymi 2 zaujmami posrali. Stacil by aj jeden podla mna. Vsetkeho vela skodi. A najradsej mam take, ze "rodicia ma dali...". To neuznavam...
Neviem, kazdopadne na tu hudobnu a sport by som sa uz vykaslal, ak ich stale robis.
No ale este mi napadlo, ked si chodil na treningy a na hudobnu, tam si si nenasiel ziadnych kamosov?
od 15-tich som nechal aj šport a aj hudobnu a som introvert,ale liečim saETieNne napísal:Ak si introvert, bude to tazsie, no ak si priatelsky, komunikativny clovek, na vyske s tym nebude problemStaci ak si k niekomu prisadnes, potom k dalsiemu, proste musis sa zoznamovat s ludmi a potom uz to pojde.
No nič iné ma nijako extra nezaujima,no okrem alkoholu,ale to sa asi nepočitaeritrocit napísal:Dobre. A teraz sa dobre zamysli. Ale poriadne. Okrem počítačov. Čo by ťa ešte bavilo. Uvažuj nad tým a potom napíš. Samozrejme v rámci svojich možností. Uvidíš, kamarátov si s našou pomocou nájdeš![]()
Ale vždy píš pravdu, inak to nepôjde.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
jamess
Light Professional
keby si bol v anglicku tak by som ta aj pozyval na navsetvy, totiz mam hodne podobny problem, aj ked musim povedat ze som na tom asi o trosku lepsie ako ty lebo sa s kamosmi aspon v skole rozpravam, ale inak von ani take nic sa u mna nekona, a to ked som bol na slovensku este to som bol furt vonka pichnuty s kamosmi...
mozno by ti pomohlo si proste najprv len najst jedneho, ale fakt dobreho kamosa, co ma podobne zaujmy, a co sa aj sprava podobne a tak, to potom uz pojde plnulejsie k novym znamostiam...
kazdopadne, hodne stastia
mozno by ti pomohlo si proste najprv len najst jedneho, ale fakt dobreho kamosa, co ma podobne zaujmy, a co sa aj sprava podobne a tak, to potom uz pojde plnulejsie k novym znamostiam...
kazdopadne, hodne stastia
-
last_knight
Light Professional
-
canopus
Addict
Re: samota
zozanm sa s niekym na chat-e,a s takym co ma presen tvoje hobby,ak este nejake mas okrem toho kompuFortron napísal:V 1.stupni na ZŠ som bol vodcovský tip(taky mali grazel),mal som mnoho priatelov,prvé bozky s dievčatami a skoro som dastal aj dvojku s chovania,s toho dôvodu sa ma rodičia rozhodli dať na 2.stupen ZŠ na športovu školu a prihlasili ma ešte aj na hudobnu školu,aby mi vyplnili čas (aby som nerobil zase take sprostosti s kamošmi).Takže môj týžden vyzeral asi tak,že som chodil poctivo domov zo školi asi o 19hod(trening a hudobna)a v soboty som chodieval hrať na zapasi.Takže som chodieval domov unavený a isť na vonok za kamošmi ma ani nenapadlo(bol som rad,že si môžem trochu oddýchnuť).Tým pádom som od 5-9 triedy skoro vôbec nechodil von a priatelstva s kamošami z detstva poriadne ochladli na uroveň "čau-čau".Počas strednej školi sa nič nezmenilo,mal som už viac času,ale moji kamoši z detstva už mali iných kamošov,ine zaujmi(ked sa s niekým nestretavate 5 rokov,tak to je pre vas už cudzý človek)a tak som si vychodil strednú školu spôsobom do školi- zo školi so spolužiakmi na pivo a domov,no a teraz chodim na vyšku a nemam ani jedneho ozajstneho kamoša,takže som sam jak strom na luke a chcel by som ziskať opäť nejakých kamošov a aj frajerku,ale s takejto situacie to ide len velmi ťažko-tak poradte,ako by ste to riešili vy.
Ja som prisiel na internat, prakticky nikoho som tu nepoznal... najlepsie je zacat kecat so spolusediacim na cvikach, ked vidis ze ani jeho to velmi nezaujima, najprv vseobecne temy, potom si zisti icq, tam pokecate. A najdolezitejsie je potom zajst niekde sadnut na pivo, cez taketo posedenie som ziskal najlepsich kamosov
Ked niekoho spoznas lepsie tak sa mozes lahko dostat aj na nejaku tu chodbovicu a tam spoznas aj viac bab
A takto to potom ide. Len hlavne si davaj pozor kolko pijes, aby si na zaciatku neziskal dojem alkoholika, viac zaujmes prijemnym pristupom ako tym kolko dokazes vypit a potom vygrcat.
-
midnight_man
Guru
all
Jo Jo ja som tiez taky PC maniak
tie PC mi zaberaju dost vela casu kedze sa tym da aj dobre zarobit takze nemam vela casu ale casom som sa naucil ze su aj ine veci na svete ako PC,,a robota
a clovek ked chce najde si cas aj na ine,,, najst si kamaratov nieje problem podla mna,,len treba byt zhovorcivy,,,v pohode,,,aj cez net,,najdi si ludi ktory su tam blizko,,dohodnite dake to stretko,,,,a je to hotove 
-
misokgb
King
Ehmked sa s niekým nestretavate 5 rokov,tak to je pre vas už cudzý človek
K tvojmu problemu: je to LEN A LEN TVOJA CHYBA. Ist von, do baru, trosku si dat naladu pripadne, pokecat s ludmi, spoznat ich, najst si kamosov je otazka jedneho tyzdna, a potom uvidis, ktori sa osvedcia ako ozajstni kamosi/priatelia a podrzia ta...
No ja keby som na tvojom mieste(sorry ale nechcela by som) tak by som sa pokúsila skamošit s tými starými kamošmi.Ked ich stretneš tak nie len "čaw čaw".Ale "čaw (neviem ako u vás ale my si podáme ruku a zaroven sa obímeme ale to nemusíš ked nechceš) no čo jako žiješ?Som stebou dosť dlho nekecal.No čo?čo máš nové?" a taaaaaakk.šak hádam vieš ako to myslím

Ale on ako aj sám povedal že je introvert...to je ťažšie.Bavia ťa počítače,takže to znamená,že stráviš veľa času pred monitorom.Keby si nemal comp,tak čo by si robil?Hm?Musel by si si nejako vyplniť voľný čas.A s tými "starými" kamošmi zrejme nemáš ani kontakt...alebo taká možnosť ma napadla teraz
nemáš v rodine rovesníka?Vieš,ak hej,poď s ním von,on by mohol mať dosť kamošov a by ťa zoznámil.
-
erytrocyt
VIP
To je skvelý začiatok. A vieš ako sa to robí? Povedz kamarátovi, s ktorým ideš nech zavolá ďalších. Nech ste 5-6, zoznám sa s nimi, opýtaj sa ich kedy sa stretnete znova, choď s nimi von.Fortron napísal:Všetkým Ďakujem a už to chápem,dnes idem do baru s jedným starým kamošom
a myslím,že to môže byť začiatok
Bratku no a kamaráti majú ďalších kamarátov, a hlavne kamarátky
Tak nech ti to vyjde