Account Checker
Account Checker
Potrebujem urobit multi checker accountov na WEB stranku ci su acc este platne alebo nie no neviem si s tym dat rady v PHP a JAVE.
Cize z textaku sa nacitaju data (Login a Heslo) a ulozia do pola. Jednotlive acc (acc sa vystriedaju pomocou FOR) sa posielaju metodou POST na server kde sluzia ako prihlasovacie udaje. Po vykonani prihlasenia stranka vrati URL (mozu nastat 2 rozne URL pre spravne prihlasenie alebo nespravne) ktora sa overi so sablounou a vysledok sa vypise na stranku alebo sa ulozi do suboru a tento postup sa vykona pre vsetky acc nacitane na zaciatku z textaku.
Problem mam len s podstatou ako odoslat data na server a ako z naho nasledne ziskat URL aby sa vsetko vykonalo v jednom skripte (v jednom cykle FOR) bez klikania a prepinania stranok.
Vedel by mi s tym niekto pomoct. Privital by som aj ine lepsie napady.
DIK moc
Cize z textaku sa nacitaju data (Login a Heslo) a ulozia do pola. Jednotlive acc (acc sa vystriedaju pomocou FOR) sa posielaju metodou POST na server kde sluzia ako prihlasovacie udaje. Po vykonani prihlasenia stranka vrati URL (mozu nastat 2 rozne URL pre spravne prihlasenie alebo nespravne) ktora sa overi so sablounou a vysledok sa vypise na stranku alebo sa ulozi do suboru a tento postup sa vykona pre vsetky acc nacitane na zaciatku z textaku.
Problem mam len s podstatou ako odoslat data na server a ako z naho nasledne ziskat URL aby sa vsetko vykonalo v jednom skripte (v jednom cykle FOR) bez klikania a prepinania stranok.
Vedel by mi s tym niekto pomoct. Privital by som aj ine lepsie napady.
DIK moc
no data odosles predsa cez <FORM> ... a v skripte si ich odchytis cez globalne polia $_GET resp $_POST resp $_REQUEST .. podla toho aku metodu odoslania formularu si si zvolil ...
a stranku(URL) "vratis" zo skriptu jednoduchym presmerovanim
a stranku(URL) "vratis" zo skriptu jednoduchym presmerovanim
Kód: Vybrať všetko
Header("Location: http://pozadovana.adresa.sk");To by sice bolo pekne no ma to podstatne nevyhody:
1. pre kazde odoslanie musis stlacit tlacitko, nieje to automaticke cize sa nemoze overit viacero acc naras
2. server na ktory sa data odosielaju nieje moj cize si ich tam neviem odchitit.
To je nieco take ako keby som zadal svoje prihlasovacie udaje do TXT a na mojom servery sa tieto udaje z TXT vytiahli a odoslali sa napriklad na www.hojko.com ako prihlasovacka kde sa automaticky na hojku vykona prihlasenie a ja potrebujem na mojom servery zistit ci to prihlasenie bolo korektne alebo nie. A to sa musi urobit vsetko automaticky aby sa hned nato mohol overit dalsi acc.
A nato sa asi PHP neda pouzit jedine cez JAVASCRIPT.
Cize hlavne potrebujem dajaky script ktory dokaze sam automaticky odoslat premenne na dajay server a vykonat prihlasenie.
A druhy skript ktory dokaze vratit URL adresu z tohto servera na moju stranku po prihlaseni.
1. pre kazde odoslanie musis stlacit tlacitko, nieje to automaticke cize sa nemoze overit viacero acc naras
2. server na ktory sa data odosielaju nieje moj cize si ich tam neviem odchitit.
To je nieco take ako keby som zadal svoje prihlasovacie udaje do TXT a na mojom servery sa tieto udaje z TXT vytiahli a odoslali sa napriklad na www.hojko.com ako prihlasovacka kde sa automaticky na hojku vykona prihlasenie a ja potrebujem na mojom servery zistit ci to prihlasenie bolo korektne alebo nie. A to sa musi urobit vsetko automaticky aby sa hned nato mohol overit dalsi acc.
A nato sa asi PHP neda pouzit jedine cez JAVASCRIPT.
Cize hlavne potrebujem dajaky script ktory dokaze sam automaticky odoslat premenne na dajay server a vykonat prihlasenie.
A druhy skript ktory dokaze vratit URL adresu z tohto servera na moju stranku po prihlaseni.
Práve som skúšal jednu stránku s prihlásením (Na Linuxe pomocou skriptu POST). Tá stránka nevráti nič zaujímavé v header-i http odpovede (myslím nič podľa čoho by sa dalo určiť, či išlo o úspešné alebo neúspešné prihlásenie). Niektoré stránky dajú do odpovede "Refresh" (ale nie všetky). Jediný spôsob, ako pri takýchto stránkach zistiť, či bolo prihlásenie úspešné, je prezrieť celú stránku (a nájsť tam nejaký text).
PS: Budeš musieť vyriešiť aj odhlasovanie.
PS: Budeš musieť vyriešiť aj odhlasovanie.
No jo to mas pravdu ze niektore stranky nezmenia URL no aby to fungovalo automaticky ma nic ine nenapada ako to riesit len porovnat URL cize to mozem pozit len na stranky kde sa to da.
Este technicky by som vedel poslat data pomocou JAVASCRIPTU do FORMu na inom servery ale stale ten FORM tam musim potvrdit rucne a toto neviem vyriesit.
A takties ako potom ziskat to URL z tej stranky. Lebo teoreticky by som akoze tu stranku mohol otvorit v IFRAME no neviem najst funkcny prikaz ktory mi zisti aktualnu URL servera v tomto IFRAME.
Este technicky by som vedel poslat data pomocou JAVASCRIPTU do FORMu na inom servery ale stale ten FORM tam musim potvrdit rucne a toto neviem vyriesit.
A takties ako potom ziskat to URL z tej stranky. Lebo teoreticky by som akoze tu stranku mohol otvorit v IFRAME no neviem najst funkcny prikaz ktory mi zisti aktualnu URL servera v tomto IFRAME.
asi nedobre rozumiem co ty chapes
ty mas nejake loginy v textaku a chces overovat ci su platne na nejakej uplne cudzej stranke???
uff ... odosielat data tak ako to potrebujes uz tu bolo riesene ale niekto to asi zmazal lebo odkaz na tu temu nefunguje
tak teda takto(thx to IgiPop):
ale ako zistit url tej stranky po prihlaseni tak to neviem ... a ako zistit ci si prihlaseny tak to tiez asi nezistis inak ako prehlialdutim toto obsahu stranky ..
ty mas nejake loginy v textaku a chces overovat ci su platne na nejakej uplne cudzej stranke???
uff ... odosielat data tak ako to potrebujes uz tu bolo riesene ale niekto to asi zmazal lebo odkaz na tu temu nefunguje
tak teda takto(thx to IgiPop):
function sendData($host, $method, $path, $data=null)
{
$write = false;
$fp = fsockopen($host, 80, $errno, $errstr, 30);
if (!$fp)
{
$res = "chyba: $errstr ($errno)<br />\n";
}
else
{
if( "GET" == $method && isset($data) )
$path .= "?$data";
$out = "$method $path HTTP/1.1\r\n";
$out .= "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n";
$out .= "Host: $host\r\n";
$out .= "Content-length: ".(("POST" == $method)?strlen($data):0)."\r\n";
$out .= "Connection: Close\r\n\r\n";
if( "POST" == $method && isset($data) )
$out .= $data;
fwrite($fp, $out);
while (!feof($fp))
{
$res .= fgets($fp, 128);
}
fclose($fp);
}
return $res;
}
//pouzitie napr pri nejakom prihlasovani:
$data = sendData('www.server.com', 'POST', '/login.php' , 'username=janko&password=tajne');
//do $data ti tovrati obsah stranky po prihlaseni(uspesnom alebo neuspesnom)JJ pochopil si to spravne lenze tento skript mi velmi nepomoze lebo ja tie loginy na tom uplne cudzom servery potrebujem pastnut do FORMu na to cudzom servery. To technicky viem cez JAVASCRIPT no uz neviem ako ten FORM na tom cudzom servery potom odoslat aby som nemusel kliknut na tlacitko.
A akosi nechapem tomu skriptu co si cekol ale mam taky dojem ze tam sa to odosiela metodou GET do URL linku na server a nie POST ako FORM.
A akosi nechapem tomu skriptu co si cekol ale mam taky dojem ze tam sa to odosiela metodou GET do URL linku na server a nie POST ako FORM.
NepotrebuješSSPPYY napísal:ja tie loginy na tom uplne cudzom servery potrebujem pastnut do FORMu
PS: Tá zaujímavá funkcia v greasemonkey je GM_xmlhttpRequest.
PSS: Asi by boli lepšie nejaké skripty alebo programy, čo dokážu posielať POST, GET http požiadavky.
Dik moc no uz som to poriesil cez jednoduchy JAVASCRIPT funguje to perrfektne, do IFRAME so odosle automaticky cely FORM a aj sa potvrdi.
Problem mam uz len ako zistit aka je aktualna URL otvorena v IFRAME.
Chcel som nato pouzit funkciu:
no nefunguje korektne. Tak momentalne neviem ako dalej 
Problem mam uz len ako zistit aka je aktualna URL otvorena v IFRAME.
Chcel som nato pouzit funkciu:
document.getElementById('iframename')html
JS napr
zaujimave riesenie ... ale funkcne iba v pripade ze fakt potrebujes len vyslednu URL
<iframe src="httlp://google.com" id="moj_iframe"></iframe>Kód: Vybrať všetko
alert(document.getElementById('moj_iframe').src)ked v JS tak cez AJAX a XMLHttpRequest-ychrono napísal:Ja som hovoril o javaskripte (a nie o tvojom, ten je takmer dokonalý)
njnSSPPYY napísal:No lenze tanto prikaz akosi nefunguje ako ma preto ho nemozem pouzit.
Stale len vyhadzuje URL ktora v definicii iframu. Ked sa stranka v iframe zmeni po prihlaseni tak sa realne zmeni aj URL ale tento prikaz stale hlasi povodnu URL.
tak potom
document.getElementById('moj_iframe').contentDocument.URLhlasi to chybu: "Security error: Attempt to read protected variable" a neviem preco
hmm .. to uz neviem .. ale tipol by som ze sa to dachrono napísal:Dá sa cez XMLHttpRequest dostať celá GET odpoveď (nie len status, ale aj url)?