Rodičia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

moj vztah k robicom je výborny, ja ich mam rad, aj oni maju radi mňa, hádky sa vždy v vyriešia. niesu prisni na mna
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Lord_3D napísal:moj vztah k robicom je výborny, ja ich mam rad, aj oni maju radi mňa, hádky sa vždy v vyriešia. niesu prisni na mna
nj to kazdy.skuste tu napisat aj odvratene stranky vasho vztahu s rodicmi ako sa tu skor pisalo.
krupica dnb je mi ta fakt luto.viem jak sa citis,ja to mam podobne,ale myslilm si este ovela viac znesitelne.drzim prsty nech sa ti to nejak vyriesi :)
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

zelovoc napísal:no neni su uz najmladsi a kedze ja som zo 4 surodencov najmladsi tak ten vekovy rozdiel tam je citit, najme ked ocova zaluba je vyratuvavanie dochodku, ze ked pojde vtedy tak bude mat taky dochodok a mamina zase vnucence. takze ja uz len dostudujem a pojdem z domu. ale mam ich strasne rad a aj by som sa pobil kvoli nim, co ja som sa ete nikdy nebil.
ked som bol mensi tak som oca nechapal, ani jeho nazory ale cim som starsi tym sa nanho coraz viacej podobam(aj ked stale su temy, pri ktorych som radsej ticho,sice to som skoro furt bo ked som mal asi 6-7 rokov tak sa kvoli jednej veci tak na mna vykrical, ze potom som sa s nim uz nedokazal rozpravat a trva to doteraz :(
ja som tiez zo styroch,mamina je v dochodku a otec je kamiony(i)sta( :oops: )a az na jedno velke presliapnutie snimi vychydzam dobre(bral som drogy,ked som umieral a zobudil som sa tak plakali u mojej postele a to ma zdvihlo k zivotu)a dakujem im za to ze ma priviedli na tento svet,aj ked mame teraz zle obdobie(financne)tak sme stale stastny ze sme spolu a je nam fajn :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

pinacolada napísal:nj to kazdy.skuste tu napisat aj odvratene stranky vasho vztahu s rodicmi ako sa tu skor pisalo.
krupica dnb je mi ta fakt luto.viem jak sa citis,ja to mam podobne,ale myslilm si este ovela viac znesitelne.drzim prsty nech sa ti to nejak vyriesi :)
akože možno som to podal až príliš tragicky... no proste akože v podstate mfp- o dva roky budem na výške, čo sa týka financii tak tam problém tiež nieje ale.... niekedy rozmýšľam keď začne byť foter agresívny či by som s ním nechal mamu samú.....
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

je to zle..
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

S rodičmi vychádzam v pohode - z času na čas sa síce stane, že máme výmenu názorov, ale to patrí k tomu. Sú fajn...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

som rad ze mam s rodicmi taky vztah aky mam... ja ich respektujem oni mna takisto... snazime sa pocuvat a nerobit zbytocne konflikty a taktiez sa s nimi da v pohode porozpravat ked nieco potrebujem... a podporuju mam v mojich zalubach takze ALL HONOUR :)
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Ja mam s mamou uplne skvely vztah. niekedy mi to pripada akoby sme boli skor kamaratky ako mama s dcerou, proste si rozumieme a dokazeme sa pobavit aj na takych temach ktore su napriklad pre moje kamaratky s ich mamami tabu :) je dost liberalna a vela veci mi dovoli, ale ked nieco prezeniem, tak si to vydiskutujeme a zivot ide dalej... :)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

taky normalny vztah ... k matke som otvorenejsi ako k otcovi... doveruju mi a aj oni mne ... beru ma za dospeleho a to ma tesi :shock:
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ked som bola mensia tak som nevychadzala s rodicmi najlepsie hlavne s maminou..mala som vtedy vlastnu hlavu a myslela som ze som najmudrejsia a nerespektovala som ich .. ale uz sa to zmenilo nastastie...mame dobry vztah aj s maminou aj s ocinom aj so sestrou..som rada ze mam taku rodinu ako mam...staraju sa o mna, podporia ma a pomozu a dosial nemozem povedat ze by mi nieco z ich strany chybalo (myslim po citovej aj financnej stranke). :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

najviac ma na nich štve že mi bránia byť von s kamarátmi a zabávať sa, peniaze od nich nepýtam, len keby mi chceli dať pokoj... hlavne foter.. :evil:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ak je nejaký problem ,neni problem a hned idem za nimi
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

moja rodina je proste pripad obcas si fakt dokonale rozumieme ale niekedy ... mam chut ich zapichnut nozikom (alebo seba) :? take ako chodenie von s kamosmi to u mna velmi nehrozi a ked uz nikdy o tom nevedia ak to nie je na neaky dlhsi cas, nevravim ze ma nikam nepustaju ale 50 percent akcii je zamietnutych ... do oblecenia mi strasne hundru ze ako mozes chodit s takym vystrihom ...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

myslim že celkovy verdikt je celkom dobre ja ked sme tam si lezieme dobre na nervy ale to ma raz za čas asi každy nie? proste dost často počuvam že som drzi a ako sa to s nimi rozpravam a ked poviem svoj nazor tak už papulujem aby som nahodou nemal pravdu :D ale inač celkom dobre :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

magnum napísal:myslim že celkovy verdikt je celkom dobre ja ked sme tam si lezieme dobre na nervy ale to ma raz za čas asi každy nie? proste dost často počuvam že som drzi a ako sa to s nimi rozpravam a ked poviem svoj nazor tak už papulujem aby som nahodou nemal pravdu :D ale inač celkom dobre :wink:
to poznam velmi dobre :wink: nastastie moji si uz zvykli a aj ja som sa uvedomil.posledna hadka s rodicmi bola asi pred pol rokom.tak je to ovela lepsie
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Moj vztah s rodicmi? Mam ich rada to je jasne... Snazia sa ma chapat ale su veci ktore oni nikdy nepochopia...A ja nemam sancu im to vysvetlit...Ako vysvetlis jednemu z rodicov ze fakt nevies ci chces ist na vysoku ze sa neda mat neustale dobre znamky atd.Mam obcas z nich taky pocit ze zabudli ake to bolo ked boli v mojom veku...Dost ma to stve...Som smutna z toho ze obcas im nemozem nic povedat... Stve ma ze obcas sa nasa celodenna konverzacia zaklada na otazke : Co bolo v skole? Toto som sa im minule pokusala vysvetlit ze by bolo pekne keby sa ma spytali aj na nieco ine napr. keby sa ma opytali ako sa mam toto sa ma nespytali ani sa nepamatam...Ibaze oni vzdy iba prikyvnu ze ano a aj tak na to kaslu...
To je v podstate vztah s mamou som rada ked otca vidim 1 hodinu pretoze pracuje ako sofer trolejbusov tz ze ked robi doobeda tak poobede pride sa naje ide pre mamu a idu spolu nakupit a potom dojde domov a spi alebo robi poobede a vtedy sa nevidime vobec... Ale ked sa vidime tak sme schopni porozpravat sa o vela veciach s nim mozem riesit aky je zly sucasny system atd(o nom sa nemozem bavit len o romoch cernochoch atd.)... Vztah s nimi v podstate nie je zly len ja by som ho chcela dostat aspon na uroven mojho vztahu so spoluziackami ktore moc nemusim aj s nimi sa totiz bavim viac a nie je to moja chyba ze sa spolu tak malo rozpravame...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

pinacolada napísal:to poznam velmi dobre :wink: nastastie moji si uz zvykli a aj ja som sa uvedomil.posledna hadka s rodicmi bola asi pred pol rokom.tak je to ovela lepsie
ja sa už tieš moc nehadam otec ma bere od kedy mam 18 ako dospeleho a tvrdi že už si možem robit čo chcem :D ale aj tak nerobim blbosti a tak jedine čo využivam že chodim domou kedy chcem ale mama ta ma sem tam so mnou ešte problemi nie dake strašne hlavne take že nezdielam jej nazor a to už papulujem :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

yo yo, minule o čom bola naša hádka s fotrom? Proste viete čo je na nete ten moderátor s čírom, piercingami a tak.. Oco nadával že vyzerá ako ehm ehm... :) a ja som len spomenul že prečo veď je to normálne a každý môže chodiť ako chce, potom celý večer počúvať aký som je*.nutý, kkt, že sa aj tak nič neučím a túlam sa ponociach, že skončím pri lopate, že ráno po sebe riad neumyjem a všetko :D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

moj otec začne kôli jednej veci, a potom sa postupne nasere viac a viac, začne ma zdrbavať za všetko :lol:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

ked mam pravdu povedat niekedy to bolo ovela lepsie...teraz nic moc....
Napísať odpoveď