mam Thunderbirda ale planujem v lete prejst na Athlon64 939 socket.myslim ze to bude dobra volba do buducna a nad Intelom sa nezamyslam.ja som verny AMD uz roky
safan napísal:mam Thunderbirda ale planujem v lete prejst na Athlon64 939 socket.myslim ze to bude dobra volba do buducna a nad Intelom sa nezamyslam.ja som verny AMD uz roky
V lete prechadzat na 939 bude vsetko mozne, len nie dobra volba.
t0m4s3 napísal:ja budem nadmieru spokojny az ked taktnem A64 3000+ na min 2400mhz.. to je momentalne moj sen
Ja ho mam momentalne na 2300 na 2400 sa sekol komp asi po 10 min vo win a skusal som aj 2350 ale to mi uz 3Dmark 05 vyhodil vo win hlasku s chybou programu takze bezim na 2300 1.6V a v pohode a hlavne stabilne... max 45stupnov....stock chladic
Moj sen je Conroe E6600
safan napísal:mam Thunderbirda ale planujem v lete prejst na Athlon64 939 socket.myslim ze to bude dobra volba do buducna a nad Intelom sa nezamyslam.ja som verny AMD uz roky
dawo napísal:Intel Celeron D 1,7 Ghz... seka aj word
To procakom určite nebude, tu su minimalne požiadavky pre office 2003: http://www.microsoft.com/slovakia/office/sysreq.mspx , takze skor to bude hodne posahany system alebo nadmerne využitie operačnej pamate spustaním priliš vela procesov atd. Ale procak určite na vine nie je.
Ja som sem uz raz pisal ze mam AMD Athlon 64 X2 4200+ a dnes ako tak kukam tak toto mi ukazalo ked som klikol na core center maticku mam MSI K9N Neo F. A to je aj zapnute Cool n Quiet. Akoze pekne dosahane widle uz mam. Treba reinstall.
H@wk napísal:ee nieje to 3900+ ani nahodou... na to by si potreboval aj vecsiu cache tj. novy procak
A64 4000+ ma frekvenciu 2400MHz a 1MB L2 cache. V tomto pripade je cache "nahradena" vyssou frekvenciou, takze si myslim, ze skutocne dosahuje vykon minimalne 3900+
t0m4s3 napísal:A64 4000+ ma frekvenciu 2400MHz a 1MB L2 cache. V tomto pripade je cache "nahradena" vyssou frekvenciou, takze si myslim, ze skutocne dosahuje vykon minimalne 3900+
pato83 napísal:To procakom určite nebude, tu su minimalne požiadavky pre office 2003: http://www.microsoft.com/slovakia/office/sysreq.mspx , takze skor to bude hodne posahany system alebo nadmerne využitie operačnej pamate spustaním priliš vela procesov atd. Ale procak určite na vine nie je.
looool to s tym wordom bol zart .... hry sa uz hrat nedaju ale inka na net mi staci ...