Jan Slota
-
Santa Hitman
Amateur
slota
slota
je to typicky slovak aspon sa tak roby
aj ked sice jeho byvala zena bola madarka
ale to uz je jedno... mam ho rad pre jeho cielavedomost, agresivitu ale si aj povedanie svojho nazoru to ze primatorom uz nieje este neznamena ze o ziline nerozhoduje ved on to ma vsetko pod palcom 
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: slota
V kazdom pripade je prilis emotivny, cholerik nevie sa ovladat a to je na statnika neakceptovatelnejogin napísal:slotaje to typicky slovak aspon sa tak roby
aj ked sice jeho byvala zena bola madarka
ale to uz je jedno... mam ho rad pre jeho cielavedomost, agresivitu ale si aj povedanie svojho nazoru to ze primatorom uz nieje este neznamena ze o ziline nerozhoduje ved on to ma vsetko pod palcom
-
vendo
Guru
no jo a ostatni su bez chyby......Godfather napísal:V kazdom pripade je prilis emotivny, cholerik nevie sa ovladat a to je na statnika neakceptovatelne
lepsie byt emotivny ako soferovat naje*any a niekoho nebodaj zrazit
ja uznavam ze byva niekedy dost vulgarnyGodfather napísal:V kazdom pripade je prilis emotivny, cholerik nevie sa ovladat a to je na statnika neakceptovatelne
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
http://www.sme.sk/c/3732454/Jan-Slota-K ... -hnoj.html

Pekne Caplovicovo vyjadrenie...Prepis odpovedí Jána Slotu:
"Václav Klaus je človek, ktorý, ktorého si vážim. Vážim si ho nie už päť rokov, desať rokov, ja si ho vážim dvadsať rokov. To je jeden jeden jeden zmysluplný ekonóm, ktorý pre mňa znamená strašne veľa. A jeho vyhlásenie „peníze nepoznají sentiment" je pre mňa absolútne. Absolútne. Absolútne."
Redaktorka SME Monika Tódová: Čiže určite lepšie ako Švejnar, hej?
"No, ten prišelec, ktorý prišiel z Ameriky (smiech), ja by som sa teda čudoval, čudoval by som sa všetkým, Češi by ho určite vyhnali lopatami, ale to by bola sila, to by bola sila. Ja nemôžem posudzovať nejak českého voliča a tak ďalej a tak ďalej, ale v každom prípade si myslím, že to by bola, to by bol ten hnúj, hnúj. Po česky."
Slota a jeho vystupenie
No tak co si myslite o tomto mylom politikovi podla mna je on v pohode a dobre dava mne sa najviac paci ked on bol raz v jednej TV a moderatorovi povedal: Pan moderator ked neviete moderovat zoberte lopatu a chodte von pracovat a nie tu moderovat..
Slota je politik ktory sa pretvaruje zrejme asi najviac.BullyBoy napísal:Ma v celku fajn nazory a nepretvaruje sa
A to si hovoria narodniari."Slovenská" národná strana chce rozšíriť spoluprácu s Izraelom!
Spolupráca s Izraelom vo vede a školstve bude intenzívnejšia
Bratislava 8. októbra (TASR) - Spolupráca medzi slovenskými a izraelskými vedeckými inštitúciami a vysokými školami bude pokračovať. Minister školstva Ján Mikolaj (nominant SNS) dohodol na stretnutí so splnomocneným veľvyslancom Izraela Zeev Bokerom aj zintenzívnenie výmen doktorandov a študentov v rámci jazykových kurzov slovenského jazyka a modernej hebrejčiny.
Spolupráca má nadviazať na program výmen medzi slovenskou a izraelskou vládou v oblasti kultúry, vzdelávania a vedy na roky 2001 2004. Slovenskí pedagógovia sa v uplynulých štyroch rokoch zúčastnili na vzdelávacích kurzoch s tematikou holokaustu v pamätníku Yad Vashem v Jeruzaleme, v budúcom roku by do Izraela malo vycestovať ďalších 20 učiteľov z rôznych regiónov Slovenska.
A este celkom zaujimavi clanok o Slotovom parazitovani na Andrejovi Hlinkovi
http://pospolitost.wordpress.com/2008/0 ... -hlinkovi/