Trillian Astra
vie niekto presny datum kedy by sa ta Astra mala dostat na net ??? Trillian 3.1 Pro pouzivam uz asi rok...mozno aj viac a som s nim celkom spokojny, len keby sa to odosielanie suborov nesralo
PS:

PS:
No je tam asi taky rozdiel ze v PRO verzii mozes davat nove pluginy, podla mna je to stabilnejsie - nepada zo siete a este ked cracknes na PRO verziu tak su pohyblivy smajliciŠu-Do napísal:aky je rozdiel medzi PRO a FREE ??? viem ze pro je platene a free je zadara... iba aky je medzi nimi rozdiel
aha mozno som nieco zistil...
ze v PRO je mozne davat pluginy a vo free nie ??
-
cTn
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Co sa tyka toho posielania suborov, ohladom trillianu neviem, nemam odskusane, ale ako vieme cez icq 5.1 ide posielanie medzi pasivmi cize 2 ludmi ktory nemaju externu ip, cize to ide cez icq server, miranda prisla nato ako sa napojti tieto servre takze miranda a ine klienty by mali fungovat, naspat to uz neije take iste, qip bere veci z miranda source suborov takze podla mna aj qip ma takuto vymozenost, a kedze miranda source su free tak by si to tam mohli precitat aj ludia s trilianu, inak aj podla mna, vyzera to velmi pekne, ale vyzor ako vieme nikdy nebol vsetko 
-
cTn
Medium Expert
Ono ide hlavne oto, ze to ze cez mriandu a qip a ak som dobre pocul tka aj cez gaim sa da posielat subory, (co sa samzorejem vzdy dalo) ale iba medzi active ludmi, teraz ako to opravili, lenze spravne slovo nieje opravili, dokazali sa dostat na icq servre ktore robia pasive pasive file sendy medzy icq 5.1 ludmi a tak to teraz funguje aj medzi tymito klientami, mozme byt len radi ze to takto spravili, ale z mojej strany neverim ze to nam mirandakoma inym este dlho pojde, mam icq za zgrlosov takze typujem ze si nato spravia daky fix aby to zas slo len ludom v najnovsom icq coz bude icq 6.0 a dalsie verzie...
-
cTn
Medium Expert
V tomto zme sa trosku nepochopili ja viem, ze file send funguej bez problemu ale moja otazka je skor dokedy? kym si to ludia od icq neprerobia na servroch? alebo im to je jedno ze to mirandaci a spol uz vedia pouzivat? to je otazka do buducnaMr.Henky napísal:Stačí si aktivovať podporu protokolu AIM a ide to. Odskúšané
Ehm, no, to nejde cez ICQ protokol, ale cez AIM protokol. Využíva jeho FT. Preto sa to volá "Podpora protokolu AIM".cTn napísal:V tomto zme sa trosku nepochopili ja viem, ze file send funguej bez problemu ale moja otazka je skor dokedy? kym si to ludia od icq neprerobia na servroch? alebo im to je jedno ze to mirandaci a spol uz vedia pouzivat? to je otazka do buducna
-
cTn
Medium Expert
Coze? tak to akoze takto ZIRAMMr.Henky napísal:Ehm, no, to nejde cez ICQ protokol, ale cez AIM protokol. Využíva jeho FT. Preto sa to volá "Podpora protokolu AIM".