Vazenie na Hojku
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
KICK nieToxikoman napísal: a este jedna vec...r1k1nko ma nazval v predchadzajucom prispevku arogantnym kktom preco si mu nedal kick ?? a to ze si mod...heh aspon vidite aky su ty ludia blby a zaujaty
(btw: chcel by som vidiet kolko hlasov dostal toxik na karmu a to + a - dakujem
//t0m4s3: 9/25
-
mastermind
VIP
jop mal som dat basu. neuvedomil som si to. mal si ten post oznamit...Toxikoman napísal:ja sa nehram na nikoho...ani na tvrdsieho chlapca ...Ani sa necudujem ked ma neberu vazne...Len neviem preco sa tema otocila na mna zrazu... tu sa rozpravalo o vazneni na hojku....dalsia vec si oblubeny podla seba ?? ..no lol..zato ze ked ti modovia a admini davaju kazdych 24 hod kladnu karmu sa necit tak...opytaj sa normalnych kingov alebo dakych starov alebo expertov...(nemozem,,mrte sa smejem inak na tych nazvoch) ..ako ta beru...
BTW: viem uz ze to neni 5 krat 5m ....mal som mu len odpovedat ze co som povedal profke na hodine preto som to napisal...ale ty si to nepochopil a to je na margo tych pseudointelegentov co sa robia ze vsetkemu chapu jak si to sam povedal..![]()
a este jedna vec...r1k1nko ma nazval v predchadzajucom prispevku arogantnym kktom preco si mu nedal kick ?? a to ze si mod...heh aspon vidite aky su ty ludia blby a zaujaty
co sa tyka toho vymienania si karmy medzi modmi... nedaj sa vysmiat.
ad nazory na mna: mne staci ze ma akceptnuju ti ktorych si sam vazim. Na tomto fore by som ich naratal zo 10-15.
skoro uplny suhlas s toxicomanom, avsak mam iba iny nazor ohladom googla atd. pretoze sa da odtial zohnat vela uzitocnych materialov
Co sa tyka ohladom pravidiel - tiez som ich nikdy necital a nemal som problem az na jedno - hojko vies o co sa jedna - a vyhrazat sa mi za to basov ked som o tom nevedel, trochu nasralo
, kedze vidim kolko ludi ho tu denne porusuje
Co sa tyka ohladom pravidiel - tiez som ich nikdy necital a nemal som problem az na jedno - hojko vies o co sa jedna - a vyhrazat sa mi za to basov ked som o tom nevedel, trochu nasralo
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
asi takto.Godfather napísal:OK, ale ako taka basa vyzera??
mozes sa prihlasit,posielat SS,browsovat forum kolko chces ale ked chces nieco napisat tak ti vyskoci tablicka ze ste v base a ukaze ti kolko casu ostava kym ta pustia.ako povedal tomasito,nie je to 3D basa s 150kg ciganom
//edit:tomasito lool
-
audiotrack
VIP
-
Godfather
Medium Star
Frikso napísal:Vsak aspon si to skusil, že ako to vyzera.. To je ako by šiel maly chlapec v policajnom aute so zapnutym majakom
Normalne by sa doňho dostal iba ak by niečo vyviedol (berme, že sme v USA) ale takto mu to ujo šerif dovolil si vyskúšať.
tak s tymto nazorom absolutne suhlasim..Toxikoman napísal:pravidla som nikdy necital...a urcite ich nebudem citat tu na hojku....nikto mi nebude rozkazovat ci budem pisat napr. chybat alebo xybat ...ci tak ci ne sa to precita...vazne niektore pravidla su az na smiech...heh, v base som bol uz niekolkokrat a absolutne nic to somnou neurobilo...hh