Sklamanie Lasky...alebo (Ziadny happy end) ;(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

SpartakuS napísal:presne... nic viac sa ktomu ani neda napisat akuart poklona valkir....je vidiet ze si jeden z tich postarsich a vyspelejsich osôb na tomto fore.... nehovorim ze ich tu je malo.... :)
radsej sa nejdem dalej vyjadrovat... citaj co pisem ostatnym a zistis aj to co by som tebe napisala...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

pouzivaj pls UPRAVIT toto prestava byt sranda
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Shark NX napísal:Jak Hovoria ostatny si este velmi mlada a nevies si vybrat medzi chalanom ktory ti znesie modre z neba a chalanom ktory ta pri najblizsiej moznej situaci oklame ....
Ide o to ze Midnight je typ cloveka ktory by sa hodil pod auto len aby sa tebe nic nestalo ... alebo dal do bitky z chlapom o 30kg tazsim len aby ta uz neobtazoval
Lusta na tvojom mieste by som sa veeeeelmi dobre zamyslel co ty vobec od zivota chces ...Lebo mas na vyber medzi chalanom ktory ta rozosmeje v tazkych chvilach, podrzi ta ked budes mat problemy a spijemni kazdu prezitu sekundu
a chalanom ktory ta klame na kazdom kroku neni problem pre neho sa vyspat z cudziou babou aj ked vie ze ho inde caka milujuca prijatelka
Cize porozmyslaj :wink:
ja sa tu nemam nad cim zamyslat..sorac..ale kazdy tu vravite o midnajtovi aky je,ja viem aky je poznam ho z vas vsetkych co tu pisete do tejto temy najlepsie..viem aky je je to fakt super cloviecik... ale nevravte tu aj o tom druhom ako o dakom chu****... nic v zlom ale keby ste poznali aj toho druheho mozno by ste mali na vec iny nazor..nieje ako ty co hulia a chlastaju a tak.. ok ma svoje chyby ALE TIE MAME KAZDY... kazdy sa uci na vlastnych chybach... a ked nas niekto chce presvedcit ze sa uz konecne po par velkych chybach uvedomil..mali by sme mu dat moznost aspon to ukazat... po tejto sanci si aj ja uvedomim ci som spravila chybu alebo nie... ale viem ze prestat z niecim je tazke... sama neviem ci by bolo napr lahke pre mna prestat papat SLADKOSTI... takze si to aj tak zoberte
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nechapem preco by sa Lúšťa mala vratit k niekomu koho nelubi. Srdcu nerozkazes a je jedno ci ma rada grazla alebo milujuceho anjelika, je to jej vec, je mlada a moze si robit co chce. Problem je ten, ze chalan sa namotal, ale prejde par tyzdnov a stretne niekoho ineho...

btw midnigt: vobec nechapem co si sa snazil dokazat touto temou. Si vedel, ze to bude Lusta citat a malo ju to prinutit vratit sa k tebe?! Spametaj sa chlape, daj sa dokopy a zacni zit.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

TucciSlon napísal:to co tu pises je super, ale presne to mi spravila holka asi pred 6 rokmi a lutovala a lutovala, ale tomu cloveku koho nechas, teda zradis tak mu to je uprdele ze tebe je luto ked davas sancu niekomu kto ta ranil ovela viac..
ja viem ze mozem olutovat uvedomujem si to... ak raz olutujem ver tomu ze to pocitit midnajtovi nedam a preco...lebo budem vediet ze som bola sprosta a stratila super cloveka...ale ver tomu ze neolutujem uz vela veci,lebo nic by sme nikdy nemali lutovat..ziadne rozhodnutia nic.. clovek to robi vtedy tak ako citi... vy ste taky isty..a nevravte ze nie.. kazdy je vraj iny ale keby ste zamysleli tak sme taky isty...
pinco napísal:nechapem preco by sa Lúšťa mala vratit k niekomu koho nelubi. Srdcu nerozkazes a je jedno ci ma rada grazla alebo milujuceho anjelika, je to jej vec, je mlada a moze si robit co chce. Problem je ten, ze chalan sa namotal, ale prejde par tyzdnov a stretne niekoho ineho...
nechcem sa teraz nejak obhajovat..ale dik za tento text som rada ze aspon niekto ma dokazal pochopit..KED MILUJETE NIEKOHO tak je vam jedno ci je to grazel alebo super osobka... ja viem ze so super osobou je lepsie mozno..ale verim ze ten "grazel" ma lubi a teraz to uz dokaze ... po prve ja som mu neverila ked ma prvy krat podviedol a to bolo zle...lebo on uz nemal preco bojovat ked som mu neverila..a po druhe za to ze teraz fajcil a klamal mi si mozem sama a preco? lebo som mu stale dala pocitovat ze midnajt je v tomto ini lepsi a taketo veci..uz viem kde boli chyby napravila som ich a napravam takze tak..ale fakt dik
mystique napísal:chalan zober sa preboha, nemozes tu takto nariekat, za par rokov sa nad tymto budes smiat, life mas este pred sebou :wink:
chalan sa mozno uz aj zobudil ale ked miluje tak miluje... vies nieje kazdy taky ako "ty" nie kazdy sa dokaze vyj***t na vsetko a len tak sa o par rokov pousmiat nad vsetkym.... niekto chce zivot si len uzivat a uzivat si kazdy den s inou ini si ho nechce uzivat chce mozno len jednu lasku..... kazdy je iny..chapes
jackb napísal:pouzivaj pls UPRAVIT toto prestava byt sranda
sorac ale nemam nalady tu este aj nieco upravovat...
pinco
Darca
Darca

Lúšťa napísal:nechcem sa teraz nejak obhajovat..ale dik za tento text som rada ze aspon niekto ma dokazal pochopit..KED MILUJETE NIEKOHO tak je vam jedno ci je to grazel alebo super osobka... ja viem ze so super osobou je lepsie mozno..ale verim ze ten "grazel" ma lubi a teraz to uz dokaze ... po prve ja som mu neverila ked ma prvy krat podviedol a to bolo zle...lebo on uz nemal preco bojovat ked som mu neverila..a po druhe za to ze teraz fajcil a klamal mi si mozem sama a preco? lebo som mu stale dala pocitovat ze midnajt je v tomto ini lepsie a taketo veci..uz viem kde boli chyby napravila som ich a napravam takze tak..ale fakt dik
to co si spravila ty, by urobil hadam kazdy, mozno ja by som nedal tolko sanci kolko si mu dala ty, ale to je uz tvoj problem.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

pinco napísal:to co si spravila ty, by urobil hadam kazdy, mozno ja by som nedal tolko sanci kolko si mu dala ty, ale to je uz tvoj problem.
ano sak to viem..ale musim si uvedomit ze vela chyb som aj ja spravila ,a nieje len on ten najhorsi..mozno keby som mu nedavala pocitit ze midnajt alebo ini su v tomto lepsi a tak by som s nim bola bez rozchodov.. tazko povedat... tak ako to citim to robim.a rozum + srdce len malokedy sklamu :?

ked tak uz seci viete ze seci aky su a tak...tak mi odpovedzte na toto co a ako by ste zareagovali... ok? .. predstavte si ze chodite s babou/chalanom a zrazu vam vasa polovicka povie ze by bolo lepsie aby sa to ukoncilo lebo ze to ide dolu vodou alebo ze uz to nieje to co bolo a tak ..a jeden ci uz vas kamos dlhsiu dobu alebo len kamos s ktorym sa poznas kratky cas..vam povie chcem pomoct aby ste sa nerozisli a aby ste spolu nadalej boli... vy mu verite a tak jasne ze sa pomoc zide...a ta vasa polovicka predsa povie ze chce koniec a zrazu ten vas KAMOS s nou bude chodit..ako by ste zareagovali? hm... som zvedava na vase odpovede... dufam ze sa midnajt na mna nehneva ze som tu dala trosku inu vec k akej je tema.. ale suvisi to s tymm vsetkym a dost..

//Lúšťa týmto ti udeľujem napomenutie. Ešte raz sa niečo podobné zopakuje, budeš potrestaná podľa pravidiel. Aj napriek tomu v akom si rozpoložení, sú tu určité pravidlá ktoré platia pre všetkých. Upravil Eritrocit.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

proste lúšťa, nemáš sa začo ospravedlňovať... keď týpovi povieš prečo si ho prestala milovať, je to jediné čo môžeš spraviť a je to to najlepšie.. on ak je taký ako ho opisuješ a ako opisuje on sám seba, tak by to mal pochopiť....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

myslis si ze mi je super ze som midnajtovi ublizila?
myslim, ze nie
mam ho rada velmi / je mi s nim uzasne, nevravim,som rada ze som s nim a tak,ale neciitim k nemu lasku...
no tak ked necitis lasku, tak to mas pravdu, nasilu to nejde, ale preco si sa chcela potom k nemu vratit????
a kazdy nechapete baby ako som " ja " ale tak RADSEJ ODMIETNUT ako DAROVAT A JEDEN Z NICH MA BYT NESTASTNY ALEBO BUDE POMALY UMIERAT....
toto som nepochopil, asi tak ci tak jeden z nich bude nestastny, a mozno ten prvy ani nie, kto vie, to by si mala vediet najlepsie ty...
ano midnajt je super osoba ano ale o tom druhom tiez nemozes povedat ze je hajzel alebo ako tu niekto spominal GRAZEL...
bol som to ja, a grazel bolo obrazne pomenovanie
viete seci starsi si myslite ze nejaky mladsi su hlupejsi alebo naivnejsi..nieje tak mozno ste to prave vy kto nechape zivot..
ja sam viem, ze 99% ludi, ktori maju teraz dajme tomu 25, ti povedia ze ked boli mladi boli hlupi a naivny, resp. neskuseni, proste nezazili vela situacii, ich osobnosti boli uplne ine... a sama ked budes mat napr. 25 tak nam tu vsetkym DAS za pravdu s tym vekom, nehovorim ze vsetci mladi su hlupi, a vsetci starsi mudri, ved to by bolo hlupe a povysenecke...
vy si myslite ze zivot je len o uzivani a neviem co..ze sa zabudne najde sa nova laska a ked tak potom nova..NIE NIE... Exclamation nieje tak... nesudte ludi podla veku... a ak sudite pozrite sa na seba co vlastne robite sami... ale tiez dik
nie nie, prave my si to nemyslime, my si myslime ze by to malo byt o jednom vztahu, aspon si myslim ze vacsina si to mysli, a prave preto sa to snazime vyriesit, pretoze prave ty si ta, ktora isla z jedneho vztahu do druheho, potom naspat, a potom chcela ist naspat.. aj ked viem, ze to nebolo kvoli uzivaniu... my nehovorime, ze mas skusat zivotnych partnerov.. to ti nikto nehovoril, poviem ti svoj nazor neskor...
ale nevravte tu aj o tom druhom ako o dakom chu****... nic v zlom ale keby ste poznali aj toho druheho mozno by ste mali na vec iny nazor..nieje ako ty co hulia a chlastaju a tak.. ok ma svoje chyby ALE TIE MAME KAZDY... kazdy sa uci na vlastnych chybach... a ked nas niekto chce presvedcit ze sa uz konecne po par velkych chybach uvedomil..mali by sme mu dat moznost aspon to ukazat... po tejto sanci si aj ja uvedomim ci som spravila chybu alebo nie...
pekne si si to ospravedlnila, len si hlavne spocitaj tie sance, a ze kolko uz bolo takych "po tejto sanci si uvedomim" a urcite napises, ze toto je "naozaj ta posledna"
K tomu chu**vi, no pre mna je taky clovek, ktory sa tak sprava a robi take veci ch*j, minimalne v tom momente, a nemusi byt vo svojej podstate sa tak sprava, cize v tomto obdobi proste vyzera a vacsina ludi ti povie, ze aj je ch*j.
ale viem ze prestat z niecim je tazke... sama neviem ci by bolo napr lahke pre mna prestat papat SLADKOSTI... takze si to aj tak zoberte
hmm.. no tak, ak to nie je ten spravny clovek, nikto nehovori, ze to bude lahke opustit ho, ale co sa ti snazili povedat, je to, ze par skutocnosti by to mohlo ulahcit..
a neporovnava by som to s cokoladou...
nechcem sa teraz nejak obhajovat..ale dik za tento text(pincov) som rada ze aspon niekto ma dokazal pochopit..KED MILUJETE NIEKOHO tak je vam jedno ci je to grazel alebo super osobka... ja viem ze so super osobou je lepsie mozno..ale verim ze ten "grazel" ma lubi a teraz to uz dokaze ... po prve ja som mu neverila ked ma prvy krat podviedol a to bolo zle...lebo on uz nemal preco bojovat ked som mu neverila..a po druhe za to ze teraz fajcil a klamal mi si mozem sama a preco? lebo som mu stale dala pocitovat ze midnajt je v tomto ini lepsi a taketo veci..uz viem kde boli chyby napravila som ich a napravam takze tak..ale fakt dik
dovolim si nesuhlasit, moj nazor je taky, ze by si mala dat SANCU midnajtovi, nie ze by si sa mala k nemu IHNED vratit, ale aby si mu dala sancu, ako cloveku ktoreho mas velmi rada... nikto nehovori, ze sa mas vratit k cloveku, ktoreho nelubis, proste to len vyskusat... ved ty sama si sa chcela k nemu vratit, tak asi v tom bol nejaky dovod? tu vidno, ze sama si nevedela co chces, lebo ako z tvojich prispevkov vyznieva

"teraz uz naozaj vies co chces" a je to "definitivne" takze bud to dopadne tak, ze dobre, ze sa zmeni, alebo, ze sa nezmeni, a ty uznas, ze sme mali pravdu....

Kazdopadne uz ta nebudem presviedcat o nicom, chcel som len vyjadrit svoj nazor a poradit obidvom...
A naozaj je to na Tebe a ako vidim, ty ho stale lubis. Takze ak sa teda sama tak rozhodnes, tak nech je tak.

Midnajt, ked sa teda Lusta rozhodla, mal by si sa na to uz vykaslat... fakt... Ona ho stale lubi... takze tu nepomoze nic, len to ze by sama chcela...

Zelam vela stastia v zivote a vztahoch OBIDVOM, nech najdete to co hladate, a ked budete starsi a este stokrat sa zmenite, aj svoje nazory, aj osobnost sa vam zmeni, dospejete..(teraz len dospievate),tak mozno si uvedomite, ze v 15-tich je tazke riesit taketo veci... lebo sa este zmenite, verte mi... dufam ze ostatni mi to potvrdia... s tym zmenenim...

a taky vztah ktory klape v 15-ke, nemusi klapat v 18-ke...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Používajte tlačítko Uprav. Ak nájdem ešte jeden doublepost, tému zamknem a basy budú lietať. Nedávajte mi na to dôvod.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Podla môjho názoru Ľúšťa nespravila nič zlé (aj keď som teda tvrdil niečo iné) a čudujem sa jej že má ešte toľko trpezlivosti a reaguje tu.

Mignitht by sa mal konečne spamatať a prestať fnukať ako malé decko. "Buď chlap a ber ti ako chlap!" Ona sa chcela vrátiť, odmietal si, tak teraz nerev nad rozliatym tanierom.

Pridávam sa k názoru pinca.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak som sa rano zobudil a som tu,,po prestudovanie vsetkych prispevkov. Ani nechcite vediet co sa vomne deje,, ale uz viem co sa stalo vcera nemusim sa to nikoho pytat viem to.. Ja viem mak by som sa k tomu postavit ako chlap,,ale ono to nejde,,nejde to vsetko len tak zahodit a utiect od toho, I ked asi nad tym budem musiet realne pouvazovat ,ked sa stalo to co sa vsetko stalo, este vcera som mal taky maly,,velmy maly kusokl nadeje,,ale dneska uz nemam nic, Takze sa budem zamyslat nad tym ako tu uz viaceri spominali.. ze zabudnut na to,,i ked neverim ze sa mi to podari,, Ano moc som sa na to namotal,odzaciatku a teraz na to velmi,,ale velmi tvrdo doplacam.. Ale teraz ked je moja laska s inym chalanom,..Pre takych ako som ja je tazke zabudat, :cry: Ja som ju fakt miloval,a milujem,,UF,,no dost fnukania lebo si niekdo zacne mysliet......A este na amrgo jedneho prispevku aky mala tato tema zmysel?,,Ano vedel som ze to lusta bude citat,,ona vie ze ja sem chodim,,a ja viem ze ona sem chodi,,ale ja som to nepisal koli tomu ze ju tieto prispevky donutia spravit nieco co nechce,,chcel som len vediet nazor inej strany. Ale teraz je to uz vsetko jedno,,skoro presne po 6 mesiacoch sa toto vsetko konci,,, uz tu nieje co riesit. A ja odidem dade daleko aby nikdo nevedel co je somnou,,a budem sa snazit..ani neviem o co sa vlastne budem snazit, :cry: :cry: midnajt sa s vami luci,, dakujem za nazory.. a dakujem moderatorom za trpezlivost,,,
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takto Midnight ... ty sa Ukludni... Kolko si s nou bol 3tyzdne??? ... dobre viem ze sa ti pacila ... ale vidis jej stanovisko ....tak mas 2moznosti bud to zabalis a zabudnes alebo sa budes trapit a robit vsetko co sa da aby si ju zas ziskal
Mas cely zivot predsebou ... cize nezaliezaj teraz pod postel ... a vychladni
Ona ma chalana ktoreho podla prispevkov fakt miluje .... tym ze sa budes stale tlacit medzi nich tak mozes alebo dostat medzi oci alebo ta Lusta moze znenavidiet
To nema cenu ona uz lasku svojho zivota ma
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

midnight mozes si byt isty, ze zabudnes, o to sa neboj. To Ti tu potvrdi snad kazdy, ze aj ked niekoho velmi milujes a myslis si, ze nikdy neprestanes, tak ked Ti tu lasku dotycna osoba nebude opatovat, po case Ta to prejde. Ver mi, zazil som to tiez, tie pocity prazdnoty, ze uz nevies naco sa mas v zivote tesit a podobne. Pozri, na lasku treba dvoch, inak zomrie. Ver, ze to tak bude aj u Teba. Niekomu to trva dlhsie, niekomu kratsie ale casom zabudnes.
Teraz Ti nebudem hovorit, ze chovaj sa ako chlap ale podobne, ked chces tak si to najtazsie obdobie preplac a nemusis sa tvarit ako niekto, komu je to jedno. Proste to dajako preckaj a casom sa to spravi. Hlavne si uvedom, ze bude lepsie. Nepripustaj si myslienky ako, teraz uz je vsetko pre mna stratene a podobne, to je blbost. Uzavri sa do seba, poplac si, kazdy to riesi inak, len stale maj na mysli, ze toto nebude trvat vecne. Vela stastia chlape.
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:Takto Midnight ... ty sa Ukludni... Kolko si s nou bol 3tyzdne??? ... dobre viem ze sa ti pacila ... ale vidis jej stanovisko ....tak mas 2moznosti bud to zabalis a zabudnes alebo sa budes trapit a robit vsetko co sa da aby si ju zas ziskal
vies keby to bolo o tom ze sa mi paci tak uz to tu neriesime, ale vies pre mna to bolo aj o niecom inom,,,viem ze mam tieto dve moznosti,,ale neviem si vybrat.ano poznam jej stanovisko,, :cry: este si pockam na par nazorov..vies sam neviem ako sa rozhodnut,,lusta ma tlaci aby som zabudol..ale to len koli tomu aby som sa netrapil(myslim)
pinco
Darca
Darca

To, ze to tu stale rozoberas, ma na teba najhorsi vplyv, takto nezabudnes nikdy. Viem, ze to je tazke zabudnut, ale casom skutocne prestanes na nu mysliet. Najdes si niekoho ineho a Lusta ako objekt lasky ta prestane zaujimat. Ved sam vidis, ze to nema zmysel aj Lusta sa vyjadrila. Myslis, ze keby chcela byt s tebou, tak dava dalsiu sancu tomu druhemu chalanovi? Potom asi naozaj chce byt s nim a keby bola s tebou bolo by to nasilu. Mozno neskor sa to zmeni a ona bude ta, ktora pride opat za tebou, lenze ty uz budes mat novu lasku...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:vies keby to bolo o tom ze sa mi paci tak uz to tu neriesime, ale vies pre mna to bolo aj o niecom inom,,,viem ze mam tieto dve moznosti,,ale neviem si vybrat.ano poznam jej stanovisko,, :cry: este si pockam na par nazorov..vies sam neviem ako sa rozhodnut,,lusta ma tlaci aby som zabudol..ale to len koli tomu aby som sa netrapil(myslim)
no, vieš že dievčatá ti narovinu nepovedia že ťa nechcú že väčšinou ti nechávajú akože kúsok nádeje a vravia že ťa má rada že chce byť kamarátka.... Proste ťa nechce, a s tým sa musíš vyrovnať... nerob si nádeje, zvlášť keď už má chlapa ktorého má rada,... ale na to prídeš až časom
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

krupica_dnb napísal:no, vieš že dievčatá ti narovinu nepovedia že ťa nechcú že väčšinou ti nechávajú akože kúsok nádeje a vravia že ťa má rada že chce byť kamarátka.... Proste ťa nechce, a s tým sa musíš vyrovnať... nerob si nádeje, zvlášť keď už má chlapa ktorého má rada,... ale na to prídeš až časom
narovinu povedane,,,neodvazim sa povedat ci to je pravda,,,ale asi jo,,,mas pravdu..to pride casom,,
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Suhlasim s Krupicom... Bohuzial ti neostava nic ine, len sa s tym pomaly vyrovnavat... :(
midnight_man
Guru
Guru

all

nico :) napísal:Suhlasim s Krupicom... Bohuzial ti neostava nic ine, len sa s tym pomaly vyrovnavat... :(
ved to ze pomaly,,,ide to strasne pomaly,,,, :? strasne,,,to vsetko co k nej citim nie a nie odist..
Zamknuté