poznam ten pocit!BabySHAQ napísal:Ja som skusal uz som myslel ze som za vodou ale som sa mylim . Sa to vratilo a este intenzivnejsie ako predtym
To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to dievca
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vies lenze ona je rovnakok stara , dokonca rocnik nizsie. Tak ale mozno mas pravdu , ze bude normalnejsia .Nedelu sa uvidihornblower napísal:Uz si na to siel kamo moc agresivne a ked to nepomohlo tak nepomoze nic. Cas odporostiti sa od toho. Je to balast mozno casom z nej nieco bude /vyspeje/ ale teraz kasli na nu a sa sustred na holku z kostola. Pevne verim, ze bude lepsi clovek jak tamta tam.
Godfather- pokusim sa , inak ver mi jak sa tazko hra basketbal ked v kuse na nu myslim
No kámo, ak ju chceš zbaliť tak choď na to takto:
Evidentne je to ešte decko, takže sa musíš znížiť na jej úroveň:
Zájdi za ňou, ale nepozývaj ju na pizzu, ani číslo nepýtaj. to je blbosť.!!!
Skús či si nechce povymieňať dopisné papiere, alebo SMS-ky.- tak sa jej prispôsobíš a budeš s ňou tráviť veľa času a si budeš myslieť, že s ňou máš vzťah a pritom budete riešiť problémy typu: tu sa mi vyhodil je**k ježiš mária , čo ja budem robiť, spolužiačka má také tričko a ja chcem tiež a jaký bol včera zlatý ten a ten v telke a mám nové SMS-ky,.
, chlape, no toto ti treba, hlúpych báb si ešte na krk navešáš toho sa neboj až ti nedobre bude, ale už od 15 s týmto začínať nemusíš.
P.S.: Alebo si predstav, že to výjde budeš s nou od teraz až do smrti a v 20-tke ti bude vyčítať, že si ju pripravil o detstvo
, ver mi a kašli na ňu, preboha. 
Evidentne je to ešte decko, takže sa musíš znížiť na jej úroveň:
Zájdi za ňou, ale nepozývaj ju na pizzu, ani číslo nepýtaj. to je blbosť.!!!
Skús či si nechce povymieňať dopisné papiere, alebo SMS-ky.- tak sa jej prispôsobíš a budeš s ňou tráviť veľa času a si budeš myslieť, že s ňou máš vzťah a pritom budete riešiť problémy typu: tu sa mi vyhodil je**k ježiš mária , čo ja budem robiť, spolužiačka má také tričko a ja chcem tiež a jaký bol včera zlatý ten a ten v telke a mám nové SMS-ky,.
P.S.: Alebo si predstav, že to výjde budeš s nou od teraz až do smrti a v 20-tke ti bude vyčítať, že si ju pripravil o detstvo
-
qwerty-xyz
Re: To co ma trapi od zaciatku skolskeho roka ( ANO je to di
No moj nazor na vec-SIEDMACKA? To predpokladam,ze ma tak 12 rokov,zacina prve stadium puberty a dievca nevie co chce a ani tak skoro nebude vediet.
Jednoznacne sa vykaslat na nu.Ty si deviatak,neboj holky este pridu,tato tu nema vyznam.
Jednoznacne sa vykaslat na nu.Ty si deviatak,neboj holky este pridu,tato tu nema vyznam.