Ake je vaše auto snov??

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

bukelo napísal:Ja by som chcel Nissan Patrol GR 3liter benzin, r.v'98, a nestoji ani moc okolo 400-450 litrov. Ale tak potom ho kus upravit, rozsirit kolesa, dat ho vyssie, odsadit kolesa, orebrikovat ho na 5tich dverach, a dat mu snorchel, aby to vyzeralao ako riadna kraaaava. A farba?..tak cierna matna je super, ziadna lestenka, nic na ten styl, to auto musi byt od blata, ale ked uz tak real farba tmavo modra a strieborne narazniky a blatniky, alebo mieto tej modrej tmavozelena, alebo bezova. Krraasne auto.
lol, tak nad tými popismi úprav smieškaaa :D ale afto solídne no
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

krupica_dnb napísal:lol, tak nad tými popismi úprav smieškaaa :D ale afto solídne no
preco? realne upravy do terenu, este poriesit narazniky, kvoli najazdovym uhlom a mas to. vylezies aj na krivan
ferks
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ferks »

Mazda RX-8
Prílohy
Mazda RX8 Yellow - 1024x768.jpg
Mazda RX8 Yellow - 1024x768.jpg (46.78 KiB) 1030 zobrazení
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

bukelo napísal:Ja by som chcel Nissan Patrol GR 3liter benzin, r.v'98, a nestoji ani moc okolo 400-450 litrov. Ale tak potom ho kus upravit, rozsirit kolesa, dat ho vyssie, odsadit kolesa, orebrikovat ho na 5tich dverach, a dat mu snorchel, aby to vyzeralao ako riadna kraaaava. A farba?..tak cierna matna je super, ziadna lestenka, nic na ten styl, to auto musi byt od blata, ale ked uz tak real farba tmavo modra a strieborne narazniky a blatniky, alebo mieto tej modrej tmavozelena, alebo bezova. Krraasne auto.
Celkom slusne, ale osobne by som dal este lyzinu pod motor :wink:
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

jin napísal:Celkom slusne, ale osobne by som dal este lyzinu pod motor :wink:
Tak to jasne, to bol len taky uvod co by som na nom spravil, samozrejme zabezpecit tak aby som neotrhol olejovu vanu, a neobdriapal vyfukove potrubie by bolo na 1.miste :),a potom keby som uz od parady nevedel co spravit, tak by som naneho nalepil zebru, no nieviem ako sa to presne vola, ale tak to je len nalepka,take ako maju zebry pruhy, tak take biele by som dal, decentne samozrejme, len na bocne dvere :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

..hmm a pri tom patrole ste kde zabudli navijak ? :-D ... btw.: nevyrabal sa ten patrol co je na obrazku ( tzv. spaniel ), len tak pre info. iba do roku 96 ??? ...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

mam rad vsetko terenne,je to kravina ale fest sa mi to paci, minule som videl v lese chlapov ako makaju pri tazbe dreva a mali tam masinu alkatecku, hamer by sa oproti tomu mohol ist hrat na pieskovisko
bukelo
Medium Star
Medium Star

nordkapp_pb napísal:..hmm a pri tom patrole ste kde zabudli navijak ? :-D ... btw.: nevyrabal sa ten patrol co je na obrazku ( tzv. spaniel ), len tak pre info. iba do roku 96 ??? ...
hej to je ten starsi model, ale to bola len ukazka ze ako sa da rozsirit, zdvohnut, a na inaksich kolesach, noveho ('98 ), som taku nenasiel vhodnu, a zverejnitelnu :mafia:
K tomu navijaku, neviem mne sa osobne navijak nepaci, lebo znizuje predny najazdovy uhol.
bukelo
Medium Star
Medium Star

peterkozel napísal:mam rad vsetko terenne,je to kravina ale fest sa mi to paci, minule som videl v lese chlapov ako makaju pri tazbe dreva a mali tam masinu alkatecku, hamer by sa oproti tomu mohol ist hrat na pieskovisko
Myslis LKT - lesny kolesovy traktor (teda ludovo elkatéčka), tak to jo, toje teda stroj, to ma vraj (no aj malo), uz taku prevodovku, ze s plynulym menenim stupnov, teda ako maju tie dnesne masiny od audi, VW, (multitronic). Cize asi tak, vsetky tieto nove technologie pochadzaju z tazkych storojov, ozvedcenych, nic nove pod slnkom :)
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

Ja by som sa uspokojil aj s niakym stuningovaným Seatom Leonom taky rok vyroby moze byt aj 2007 a hlavne čierny... to by mi stacilo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Honda S2000 alebo EVO
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Lamborghini LM :twisted:
Obrázok

:D

Obrázok
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

bukelo napísal:hej to je ten starsi model, ale to bola len ukazka ze ako sa da rozsirit, zdvohnut, a na inaksich kolesach, noveho ('98 ), som taku nenasiel vhodnu, a zverejnitelnu :mafia:
K tomu navijaku, neviem mne sa osobne navijak nepaci, lebo znizuje predny najazdovy uhol.
... chlape, ale navijaky sa nevesaju pod naraznik ... mozes si ich dat zabudovat do naraznika ( ked mas nejaky pevnostny - napr. nejake ARB, alebo na naraznik ( vacsinou pri seriovych naraznikoch sa dorobi iba taky drziak :-) ) ... takze ked pri instalacii rozmyslas, tak ti navijak nema sancu obmedzit najazdovy uhol ... a ked chces jazdit poriadne, nie len nejaku trapnu polnu cestu pre SUVcka od mercedesu, tak sa bez navijaku nepohnes :-) ...
bukelo
Medium Star
Medium Star

nordkapp_pb napísal:... chlape, ale navijaky sa nevesaju pod naraznik ... mozes si ich dat zabudovat do naraznika ( ked mas nejaky pevnostny - napr. nejake ARB, alebo na naraznik ( vacsinou pri seriovych naraznikoch sa dorobi iba taky drziak :-) ) ... takze ked pri instalacii rozmyslas, tak ti navijak nema sancu obmedzit najazdovy uhol ... a ked chces jazdit poriadne, nie len nejaku trapnu polnu cestu pre SUVcka od mercedesu, tak sa bez navijaku nepohnes :-) ...
Hmmm..no len mam strach ci to ten naraznik udrzi 2 tonove teliatko vies? Predsa naraznik je naraznik, a ram je ram. Neviem, tak zatial som len premyslal cisto v teoretickej rovine :mafia:
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

BMW 330i :)
Prílohy
BMW 330i
BMW 330i
03.jpg (34.08 KiB) 936 zobrazení
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

toto je celkom slusne

//kinjeril: Obrazok premazany!
Ako pridavat obrazky + Kam ich pridavat.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Rolls-Royce Phantom (to má napríklad aj Elton John :D ) a Brabus TKR (top speed: 434 km/h, 0-96 km/h: 1,67 sek.)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

stano napísal:Brabus TKR (top speed: 434 km/h, 0-100 km: 1,67 sek)
lol, si skade nabral tie čísla?
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

stano napísal:Rolls-Royce Phantom (to má napríklad aj Elton John :D ) a Brabus TKR (top speed: 434 km/h, 0-100 km: 1,67 sek)
ved take zrychlenie nema ani formula, a to je ine kafe a nie upravovane plechovice :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

bukelo napísal:Hmmm..no len mam strach ci to ten naraznik udrzi 2 tonove teliatko vies? Predsa naraznik je naraznik, a ram je ram. Neviem, tak zatial som len premyslal cisto v teoretickej rovine :mafia:
Jasne ze udrzalo...ked chces kludne aj ram ale zda sa mi ot byt zbytocne...Iank tieto patroly su super auta. Ak si nevidel tak si pozri TUNING DVD2, 3 a tam kapitolu expedice drakula. Tam mas patrol v akcii :twisted:
Napísať odpoveď