V momentálnej verzii ICQ protokolu to ide len náhodne. Treba ešte počkať a potom to pôjde.
Btw: chcem sa opýtať, ako sa dá nastaviť, aby mi Miranda zobrazovala splashscreen?
Tak to som teda riadne zvedavý. Ak to už konečne pôjde, tak som zvedavý, na čo sa budú vyhovárať užívatelia ICQ, kvôli čomu "nemôžu" prejsť na Mirandu.
ICQ sucks! MIRANDA RUZLEZ!!!
Mr.Henky napísal:Tak to som teda riadne zvedavý. Ak to už konečne pôjde, tak som zvedavý, na čo sa budú vyhovárať užívatelia ICQ, kvôli čomu "nemôžu" prejsť na Mirandu.
ICQ sucks! MIRANDA RUZLEZ!!!
len koli tym blbym gamesam co ma aj tak vecsina ludi v pazi ma tusim ICQ5.1 niekolko krat vecsiu spotrebu ako miranda.
Btw zakladnu mirandu s iba ICQ dostanes tusim na neakych 2000kilo...
nieje to watrack plugin? ak ano tak to zavres tak - klik pravym v liste - maiín menu - frames - watrack - visible odfajknut.. ak sa mylim tak sry, aml som ho davnejsie a nejak mi prestal fungovat tak uz nepamatam
pojdes do menu... doplnky... a odfajknes watrack.dll Maki ma pravdu...
popripade do zlozky mirandy... / plugins a zmazes vsetko co sa tyka watrack.. su to tri DLL... aspon ja mam 3
da da - nejaky weather protocol/plugin - na ofiko webe najdes - napr http://addons.miranda-im.org/details.ph ... le&id=2322 - ale niesom si isty ako to funguje a uz vobec nie ako to nastavit - pocasie v IM imho blbost