DX10 bude bezat iba pod Vistou.. takze pride, az pride Vista.. a grafiky na nu sa zatim chystaju.. nvidia by mala uviest svoju 8xxx seriu s podporou DX10 v novembri a ATI az niekedy v roku 2007.. http://www.cdr.cz/a/18715
tiez by som rad vedel, ved to by uz upgrade na VISTU nemal fakt prakticky ziaden vyznam , a bez karty z DirectX 10 ho mozno instalnes, ale bude ti na prd
lol...ak spravia obmedzenie DX 10 len na pramene, tak nik nebude hrat hry. Lebo according to ich info, ze pod pramenmi pojdu len originalne veci, nic cracknute sa im na to 80% uzivatelov vydlabne ...cize je to imho len komercny tah, aby si teraz ludia pokupili visty[pramene]...
ostrelovac napísal:Chalani som pocul ze ked na direx 10 vindu hry tak ti co maju graficke na 9 tak nam nepojdu tie hry ajked budeme mat 10.Co je natom pravda?
Vyrobcovia by isli iba proti sebe ako ide Uboisoft so Starforce
jasne ze pojdu DX10 hry aj na DX9 kartach ale povedzme ze s takym ochudobnenim grafiky ze je to az hrozne
undertaker35 napísal:Vyrobcovia by isli iba proti sebe ako ide Uboisoft so Starforce
jasne ze pojdu DX10 hry aj na DX9 kartach ale povedzme ze s takym ochudobnenim grafiky ze je to az hrozne
asi by som upresnil ze ta hra bude musiet podporovat DX9 aby sla na DX9 karte ... nie je to tak ze (cisto) DX10 hra pojde na DX9 ... hra bude musiet podporovat viacero verzii DX (teda minimalne 9 a 10 kedze 9 je spatne kompatibilna) a to budu hry urcite mat (lebo vista sa nerozsiri tak rychlo aby sa vyrobcom hier oplatilo mat tam len DX10) .. napr sa mi zda ze Crysis bude podporovat DX8, DX9 a DX10
brm: O 5 rokov, takze za ten cas mozno DX10 uz bude plne podporovane. XP uzrel svetlo sveta v roku 2001, dnes je rok 2007 a stale (aspon pre mna) je jednotkou medzi dektopovymi Windowsami. Co bude v roku 2013 tazko povedat, mozno uz bude DX12 alebo DX13.
tak ale ked prisiel na trh win98 kazdy tiez hovoril ze ze pri tomto os ostane ....ked prisiel xp tak vsetci (skoro) presli na win xp a takto to bude urcite aj s vistou...kazdy si bude chciet davat vistu .... a co sa tyka hier a dx10 tak urcite je mnoho ludi ktory s tym nieco spravia ...pretoze vzdy sa naslo vychodisko samozrejme hovorit ze na vistu a na dalsie os ktore budu v buducnosti vytvorene budu treba nove pc s lepsim hw...