4GB ti bude k comu, ked to WinXP nevyuzije??? Linux to zvladne, ale musis mat zapnuty highmem, takze budes potrebovat prekompilovat Kernel (teda aspon v pripade Debianu som to musel spravit). K comu vyuzijes tie 4GB ramky na Linuxe, ak tam nechces mat web server alebo ako databazovy server??? Lebo ja v tom realne vyuzitie nevidim, rovnako ako dobry procak, grafika a ramka, kedze na Linuxe ti to bude dost zbytocne.
ale aspon mu pojde rychle KDE a pekne 3d akcelerovane prostredie
co viac treba k zivotu :D:D:D:D:D lol
a k tomu winu ... neries to a nechaj nech to slape ako chce hlavne ze tam mas fifu a viac netreba nech to startuje aj 5min ale za tu fifu to stoji :D:D
Alebo si nainstaluj legalny win , normalne kupeny....ZE VRAJ su niektore win nestabilne kvoli zasahom do kodu ci co.....nevyznam sa, len hovorim co som zacul
gwixt napísal:ja to aj tak vidim tak ze tipek este v zivote linux nevidel ... a preto sa imho na 95% po chvili vrati k zlatym XP-ckam ..
linux este hodnu chvilu nebude vhodny na mainstream pouzitie
nemyslim si ze Linux je nevhodny kvoli zlozitosti, ale kvoli tomu ze chybaju aplikacie, ktore su take dobre ako pre win..... aspon ja ako este cerstvy prechodca:) toto pocitujem najviac....
vannate napísal:nemyslim si ze Linux je nevhodny kvoli zlozitosti, ale kvoli tomu ze chybaju aplikacie, ktore su take dobre ako pre win..... aspon ja ako este cerstvy prechodca:) toto pocitujem najviac....
no neviem ... mam nainstalovane SuSE 10 (co je v podstate skoro komercna distribucia) a ani na neviemkolky pokus som nedokazal nainstalovat mplayer ... (bud mu vadila zla verzia gcc alebo daco ine) .. o ostatnych aplikaciach ani nehovorim .... nehovoriac o tom ze takmer pre kazdu distribuciu potrebujes inu verziu tej istej aplikacie .... a to si myslim ze som skuseny pouzivatel PC