ANTIFICO
lol, co som telepat? Ako mam vediet, co si myslel? Posledne sa medialozovalo odvolanie Hriba, vyjadril som sa teda k nemu.Godfather napísal:Ale ja som vobec nemyslel HRIBA!!!!Ale Kordu a jeho relaciu Reporteri!!!!
Tym to vsetko zacalo!
Videl si posledne reportaze Kordu ku kauze Hedviga Malinova? Napriek tomu ho z STV nikto nevyhadzoval- mohol sa stat zastupcom sefa timu relacie, jeho jesitnost vsak asi bola silnejsia, a tak sa rozhodol odist- zaujimavo teatralnym sposobom.
PS: Gulaj si tu ocami aj do bezvedomia, nakladaj do Fica co sa do neho zmesti, ale v tomto pripade mlatis prazdnu slamu.
Na margo Hriba - tento komentator a moderator je uz s tym znamy, ze pokial nie je vo vlade pospolitost jeho oblubencov, tak je vlada nedemokraticka. Cudujem sa, ze to v STV vydrzal tak dlho.Godfather napísal:Bodaj by si mal pravdu! Lebo mne sa uz zda akoby sme sa pocas vladnutia tejto vlady vracali spat!Vid. situacia v STV, Ficove cudne zahranicno-politicke smerovanie....
Add zahranicie - a to sa maju predstavitelia vlady pytat americanov, alebo nemcov, alebo neviem koho, ze kam mozu ist? Ci nesmieme tam posielat nikoho z diplomacie len preto, ze oni sami tam nemozu vyslat nikoho zo svojich diplomatov?
Add Korda - obdobny phenomenon ako Hrib, niet sa co divit. Obaja si mysleli, ze na nich stoji a pada cela STV. Kapku sa preratali.
Predstavitelia vlády by sa nemali nikoho pýtať (okrem svojich poradcov).. keď sa dostali až do vlády, mali by sami dobre vedieť, kam by mali chodiť. Ale ako znie porekadlo.. vrana k vrane sadá.kinjeril napísal:Add zahranicie - a to sa maju predstavitelia vlady pytat americanov, alebo nemcov, alebo neviem koho, ze kam mozu ist? Ci nesmieme tam posielat nikoho z diplomacie len preto, ze oni sami tam nemozu vyslat nikoho zo svojich diplomatov?
Supis, tak to sa hrajme znova na socializmus, do zapadneho nemecka nemozme, ale do juhosky hej.
Cele to je o tom, ze nasi "spojenci" su s predmetnymi krajinami v konflikte (jedno v akom), preto striktne odmietaju akukolvek navstevu. A neviem preco nam z neakych pricin chcu nanutit podobnu "strategiu". Je to chore. Aj zidovski americania su rozvadeni s Cubou, myslis, ze tam nechodia?
Cele to je o tom, ze nasi "spojenci" su s predmetnymi krajinami v konflikte (jedno v akom), preto striktne odmietaju akukolvek navstevu. A neviem preco nam z neakych pricin chcu nanutit podobnu "strategiu". Je to chore. Aj zidovski americania su rozvadeni s Cubou, myslis, ze tam nechodia?
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ucast alebo neucast na recepcii vyjadruje postoj ustavneho cinitela k danemu statu! Aspon vidime aky postoj ma Fico ku Kube , v ktorej su hrubo porusovane ludske prave!!!!kinjeril napísal:Supis, tak to sa hrajme znova na socializmus, do zapadneho nemecka nemozme, ale do juhosky hej.
Naposledy tam bolo tusim 12 senatorov. Tusim, tak sa mi zda. Je pravda, ze tam chceli riesit nieco ohladne ludskych prav, ale co sa tyka zido-americanov, tak to berem s velikanskou rezervou.brm napísal:Hmmm.. skúšal som na nete nájsť, kedy naposledy navštívil Kubu nejaký americký prezident. Akosi som nenašiel..Nevie niekto?
A k tej ucasti/neucasti - pozeraj do buducna, Fidel tam nebude vecne. V buducnosti moze byt Cuba vyznamnym obchodnym partnerom nielen Slovenska.
Godfather napísal:...Kube , v ktorej su hrubo porusovane ludske prave!!!!
-
nico :)
Medium Expert
S tou STV si klepol klinec po hlavicke... som zvedavi, ci sa znova dozijeme toho, ze v STV bude moct vystupovat iba MEciar (pripadne teraz uz aj Fico)... Velmi ma stve zasahovanie HZDS do vysielania verejnopravnej televizie a pripomina mi to casy totality... je to smutne...Godfather napísal:Bodaj by si mal pravdu! Lebo mne sa uz zda akoby sme sa pocas vladnutia tejto vlady vracali spat!Vid. situacia v STV, Ficove cudne zahranicno-politicke smerovanie....
omg, k+ za antificovinu tyzdnanico napísal:S tou STV si klepol klinec po hlavicke... som zvedavi, ci sa znova dozijeme toho, ze v STV bude moct vystupovat iba MEciar (pripadne teraz uz aj Fico)... Velmi ma stve zasahovanie HZDS do vysielania verejnopravnej televizie a pripomina mi to casy totality... je to smutne...
-
Godfather
Medium Star
Xantyp napísal:a v amerike vobec nie su porusovane, ved to je krajina neobmedzenych moznosti ze? a co tak väznica v Guantáname, bezdovodne napadnutie suvereneho statu...... ale to nevadi na recepciu do USA mozu chodit nasi politici lebo oni su ti "dobri". je mi z tohoto postoja na
.
Ako napr. na Guantaname, kde USA vaznia stovky vaznov bez konkretnych obvineni a legalneho procesu, mucia ich atd. atd.?Godfather napísal:No neviem co by si robil keby niekoho z tvojich blizkych zavreli do basy pre vykonstruovane obvinenie typu ze je vlastizradca!!
Tajomník OSN vyzýva na zatvorenie väzenia v Guantáname
Amnesty International protestuje proti väzeniu na Guantáname
FBI: Na Guantáname nechutne mučili
...
-
Godfather
Medium Star
Ano mnohi Kubanci Fidela miluju /mozno je to uz taky zvykTomasito napísal:Godfather, ja zase neobhajujem Kubu, aj ked podla toho co ja viem, vacsina Kubancov Fidela doslova miluje, pricom opozicia sa najde vsade. Reagoval som na tvoj odusevneny prispevok a dovolil si poukazat na to, ze nieco podobne nie je cudzie ani USA.