cawte ... takze hladam 2 pesnicky..
jedna je ta co rano cez tyzden hra ked su snehove spravi na markize v telerane...
a druha.. no hmm ako to opisem... vcera som okolo dvanastej v noci v posteli ju pocul s telky.. ale obraz som nevidel, cize neviem na akom programe... ale kedze mame len stv1,2 a markizu momentalne tak asi tam.... daco take hmm.. nabozenske(?) .. kazdy to urcite pozna...aj ja ani neviem s kade... nepocul som to prvykrat... no ma niekto sajnu o ktorej pesnicke tocim?
Caukos, potreboval by som surne pomoct...Ak ste to uz niekto videli Jackass Number 2 alebo to mate doma tak by ste mi mohli poradit ako sa vola pesnicka ktora ide pri scene "Old Man Balls" (v scene je "stary dedko" ktoremu vysia vajcia z pod trenirok a chodi medzi ludi), pls velmi by som ju chcel tu pesnicku a neviem nazov
Okej mam tu fakt ze tazky luskacik. Takze najprv, neviem ci tento song stale chodi na Musicboxe, ale este pred mesiacom urcite chodil. Uz ho nemam, tak neviem potvrdit, alebo pripadne nahodne najst.
Takze jedna sa o dve spievajuce holky, tak 12-14 rokov, cely cas ide v klipe o party na byte, kde su zatvorene v izbe a potom sa dostanu o poschodie nizsie a pridaju sa k party.
Styl ak sa dobre pamatam je taky synthetizator punk. Tak podte !
asi E Nomine konkretnu pesnicku neviem skus ci to nieje nieco z tohoto albumu: Das Beste aus Gottes Beitrag und Teufels Werk
RazeR napísal:Caukos, potreboval by som surne pomoct...Ak ste to uz niekto videli Jackass Number 2 alebo to mate doma tak by ste mi mohli poradit ako sa vola pesnicka ktora ide pri scene "Old Man Balls" (v scene je "stary dedko" ktoremu vysia vajcia z pod trenirok a chodi medzi ludi), pls velmi by som ju chcel tu pesnicku a neviem nazov
Neviete ako sa vola a akeho ma interpreta ta pesnicka ktoru mali za hymnu ti slovenski vojaci co boli v iraku a na ceste domov spadli s lietadlom ? Dakujem
burnmail123 napísal:Neviete ako sa vola a akeho ma interpreta ta pesnicka ktoru mali za hymnu ti slovenski vojaci co boli v iraku a na ceste domov spadli s lietadlom ? Dakujem
Uz sa to tu riesilo. Treba troska hladat a nasiel by si to.
Hladam pesnicku ktoru spieva akoby smolko len zena ale
[/size]NENI TO CRAZY FROG ak by ste nieco take poznali urcite napiste je to taka pecko hitovka , prosim strasne by mi to bodlo . Diq
burnmail123 napísal:Hladam pesnicku ktoru spieva akoby smolko len zena ale
[/size]NENI TO CRAZY FROG ak by ste nieco take poznali urcite napiste je to taka pecko hitovka , prosim strasne by mi to bodlo . Diq
burnmail123 napísal:Hladam pesnicku ktoru spieva akoby smolko len zena ale
daj viac informacii, lebo toto moze byt hocico, aj ked mam pocit ze myslis na nieco od Scooter-a
n1^ napísal:V škole učiteľka pustila rádio. Hrala pesnička a neviem ako sa vola, lebo to bolo veľmi potichu !
Spievalo sa niečo o tom :
Chcem počuť tvoj hlas !
som mierne v <> lebo tuto istu pesnicku som nasiel pod nazvami H 16 - Milujem, BDS - Laska, Mec Vrabec - Z lásky, Nazov stavby - Láska
Refren:Chcem pocut tvoj hlas chcem hladit ti vlasy chcem najst svoje stastie chcem zit len s krasy.Chcem citit tvoju lasku chcem pocut tvoj smiech.Chcem milovat ta ved to nie je hriech.
Ja sa snazim uz dlho najst jednu pesnicku, ktora bola v reklame na mineralku slatina /v tej reklame bezal taky typek a pori tom stale pil mineralku/. A teraz k tej pesnicke neviem ci som dobre pocul tak sa nesmejte ale spievalo sa tam Hey Mr. Seyman bring me your drink /alebo nieco take / pls help
jop a zrejme to bude nejaka stara pesnicka este z platni