Old School Games :-)
Old School Games :-)
Čaute. Má tu niekto rád staré hry? Táto téma patrí všetkým čo zaspali dobu. Môže byť reč o PlayStation1, Super Nintendo, GAME BOY, Staršie PC hry ako 486-ka atď. Samozrejme aj ešte staršie ako Atari, Commodore 64, Didaktik M, ZX Spectrum atď. Alebo tie automatiy čo boli kedysi, keď boli kolotoče a dali sa tam hrať hry (karate, strieľačky atď). Ja som zástanca toho že čím primitívnejšia hra, o to lepšia. Tie moderné sú často také že si ju neviem ani spustiť resp. neviem sa prebiť ani cez úvodné menu...

-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Wolf3D bola parada, rovnako ako aj Winter a Summer, Lotus, Prehistorik, SimCity a dalsie zname hry...
Prehistorika 2 som presiel celeho niekolko krat, Lotusa som hraval s kamaratom skoro kazdy den, ved sa dalo hrat split screen. Winter a Summer bola tiez parada, najma ked sme sa tak traja kamarati zisli a rozdali si to. T0m4s3 nemal konkurenciu v korculovani, behu, cyklistike, beh na lyziach... a ja zase v skokoch a slalome.
Prehistorika 2 som presiel celeho niekolko krat, Lotusa som hraval s kamaratom skoro kazdy den, ved sa dalo hrat split screen. Winter a Summer bola tiez parada, najma ked sme sa tak traja kamarati zisli a rozdali si to. T0m4s3 nemal konkurenciu v korculovani, behu, cyklistike, beh na lyziach... a ja zase v skokoch a slalome.
-
vendo
Guru
Lotus sa tusim zabacalo ... ak to bola ta gamesa, kde si si vsadzal na dalsi zavod ...
No a Winter a Summer mi pripomenulo tie rozbite medzerniky
No a teda este jedna hra co som strasne moc hral a strasne moc nepresiel
Take fantazy prostredie, dalo sa vzdy hybat len na svetove strany (podobne jak wolfenstein) ale bolo tam strasne vela moznosti, stavali sa tam magicke srandy a riesili problemy. Taka adventura proste, viem ze som prestal, ked som musel nabijat niake magicke kocky a nevedel som co dalej 
Viem ze nasledne vysli aj novse diely ...
Viem ze som hral este Flash (druhy diel tejto hry nazvali Another World).
No a Winter a Summer mi pripomenulo tie rozbite medzerniky
No a teda este jedna hra co som strasne moc hral a strasne moc nepresiel
Viem ze nasledne vysli aj novse diely ...
Viem ze som hral este Flash (druhy diel tejto hry nazvali Another World).
jj, v lotuse sa tusim cele tak nejak otacalo do stran, tak ako hovoris.hojko napísal:hezo: No neviem, neviem, ci prve zatacajuce kolesa neboli nahodou v Lotuse. Alebo sa v tom Lotuse len auto vytacalo tak o 10, 20 a 30 stupnov???
ale spominam si este na jednu gamesku, velmi dobra vec to bola, vylepsoval si si tam auto, v novinach si videl ake suciastky su na predaj a dalsimi zavodmi si si zarabal.. hmm, nenapadne ma ako sa to vola.
mne sa ked som bol maly nehorazne pacili Wacky wheels. Tusim zbehnem ku babke po 386tku a zahram:)
(http://www.3drealms.com/wacky/)
(http://www.3drealms.com/wacky/)
-
hojko
Site Admin
enter00: Joooo, Wacky bola paradicka, tiez sa dalo hrat split screen a clovek sa tam neskutocne pobavil.
Napada ma este 9 rokov stara hra, ktora ku mne dorazila v den volieb roku 1998, konkretne to bol september. Islo o znamu hru Commandos, ktora priniesla nieco revolucne do herneho zanru (aspon pre mna). Vyborna logicka strategia, kde nebolo umenim zabit vsetkych, ale umenie bolo to spravit v tichosti. Tiez som nieco presedel pri hre Commander Keen, stara legenda, ktora mala tusim 7 casti.
Napada ma este 9 rokov stara hra, ktora ku mne dorazila v den volieb roku 1998, konkretne to bol september. Islo o znamu hru Commandos, ktora priniesla nieco revolucne do herneho zanru (aspon pre mna). Vyborna logicka strategia, kde nebolo umenim zabit vsetkych, ale umenie bolo to spravit v tichosti. Tiez som nieco presedel pri hre Commander Keen, stara legenda, ktora mala tusim 7 casti.