kvalitne dvd media
kvalitne dvd media
ktore dvdcka su podla vas najkvalitnejsie
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: kvalitne dvd media
Zavisi na mechanike, kazdej moze "chutit" nieco ine. Moja NEC ma rada Verbatimy.kanagon napísal:ktore dvdcka su podla vas najkvalitnejsie
-
hojko
Site Admin
Pouzivam posledny pol rok a rok uz len Verbatim, obcas beriem aj Imation, ale len v pripade, ze Verbatim uz v obchode neboli. V napalovacke som mal mozno tisicku DVD medii, ktore som napalil. Mam uz druhu napalovacku, pretoze prva Teac 4x uz kazila media (zrejme kvoli velkemu mnozstvu napalenych CD/DVD). Na zaciatku pred tromi rokmi to boli Princo a Fortis, neskor som presiel na Traxdata a Emgeton, obcas este Imation. Dnes mozes v klude napisat, ze sa urcite viacej oplati dat napriklad 2 koruny viac za medium a kupit kvalitne Verbatim, pretoze tie Princo, Fortis alebo Traxdata uz dost casto nejdu alebo su s nimi problemy. Dokonca aj v pripade Verbatimu sa stane, ze po pol roku uz nejde precitat, hoci bolo palene 4x alebo 8x rychlostou, ale je to mozno tak jedno medium z patdesiatich.
-
uNreal_saTch^
Professional
-
hojko
Site Admin
enter00: Lahko sa hovori, tazsie sa kona. Moje media su uplne mimo svetla, su v cake skatulkach alebo zakladacoch, kde sa slnko nedostane 365 dni do roka. Mohli byt palene 4x (vacsina aj bola), ulozene pekne v suchu, tme a pri izbovej teplote. Vysledok je taky, ze media Princo a Foris uz maju velke problemy, odhadom az taka jedna desatina z nich a ani problem u Verbatim nie je nic zvlastne. Media nie su poskrabane, zaprasene, proste nic - len napalene a hned odlozene.
-
Armageddon
Light Star