Ako vytvoriť takúto fotku ?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
dendy50
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Ako vytvoriť takúto fotku ?

Príspevok od používateľa dendy50 »

Caute mohli by ste mi PLS poradiť alebo poslať tutorial na vytvorenie takejto fotky ? S fotoaparátom som spravil asi 20 fotiek zo statívom ale neviem ako ich zlucit do jednej.....Dikes

Obrázok
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja by som to spravil takto:
Spravím si z jednej fotky pozadie. Pokiaľ možno zo základnej, kde nie je žiadny postava.
Na ostatných fotkách vystrihnem približne postavy a potom ich pozlepujem dohromady. :wink:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

V závislosti ako veľmi sa menilo pozadie na tých fotkách sa dá použiť rozdiel medzi jednotlivými fotkami (to ti pomôže nájsť časti, ktoré sa menili). Ale aj tak sa nevyhneš ručnému vystrihovaniu tých postáv (ak sa pozadie menilo iba málo, tak to nebude až taký problém [nebude potrebná taká presnosť]).
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

to vo fotaku mas taku funkciu, ze 10 ci kolko obrazkov za sebov a potom ich v PSku das dokopy
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Presne tak, fotak na stativ, niekolko fotiek za sebou, aby sa pozadie nemenilo, len zachyteny objekt, pohybovat s objektom a potom tieto fotky pozliepat do jednej v PSku.

Pamtam sa na jeden dokumentarny film o tvorbe MatriXu a 3D efektu. 120 fotakov sa da do polkruhu pred osobu, vsetky naraz cvaknu osobu v jednom okamihu a tychto 120 obrazkov sa premietne rychlo za sebou, vznikne "3D efekt" :P :twisted:

EDiT: boli to FOTAKY :arrow: :wink: :roll:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

misokgb napísal:Presne tak, fotak na stativ, niekolko fotiek za sebou, aby sa pozadie nemenilo, len zachyteny objekt, pohybovat s objektom a potom tieto fotky pozliepat do jednej v PSku.

Pamtam sa na jeden dokumentarny film o tvorbe MatriXu a 3D efektu. 120 fotakov sa da do polkruhu pred osobu, vsetky naraz cvaknu osobu v jednom okamihu a tychto 120 obrazkov sa premietne rychlo za sebou, vznikne "3D efekt" :P :twisted:
boli to kamery... ;)
Napísať odpoveď