Nova ram
Nova ram
Konecne mam peniaze tak som sa rozhodol ze investujem do novej RAMky.Preto Vas ziadam aby ste mi napisali niejaku dobru Ramku 512MB.V evereste mi ukazuje ze mam tym ram DDR SDRAM Lenze napriklad ked si otvorim niejaky e-shop dam pamate nevidim tam nikde ddr sdram .Do cenovej miery 3500SK.
- Prílohy
-
- rameverest.jpg (93.72 KiB) 447 zobrazení
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
myslim ze sa vyjadril viac nez dostatocneSatchBoogie napísal:este si sa nevyjavil, ci to je SD alebo DD...
Spravne je DDR SDRAM (double-data-rate synchronous dynamic random access memory)
DDRAM je ako spominal t0m4s3, blud
nuz a k tej pamati...
Ak chces mat co najvacsiu istotu ze ti ta pamat s tvojou doskou pobezi bez problemov, tak siahni po kvalitnejsich znackovych pamatiach (Kingston, Corsair... [ale nie apacer]) ktore su len o malo drahsie. Takze si pozri kde mas moznost zohnat Kingston (corsair) PC3200 (tiez oznacovane ako DDR400) 512MB. Neviem aky mas PC, ci ma u teba zmysel pozerat po lepsich CL2 moduloch, ale asi ti bohato postaci klasika CL3/CL2.5
edit: az teraz som si pozrel prilozeny screen - podla neho mas v PC teraz PC2100 (DDR333), ale tie su cenovo tak isto na tom ako PC3200 (ak nie aj o nieco drahsie) a PC3200 ti na nizsich frekvenciach tiez pobezi v pohode
neviem preco oznacujes apacer za shit, z vlastnej skusenosti viem ze sa jedna o mierne napriemernu pamet, ktora je schopna aj ostrejsich casovani a vyssiej frekvencie, pred 4 rokmi som 256mb modul v durone 850 a ide doteraz, pre dvoma rokmi som kupil 512 modul do sempronu 2600+ je OC a tiez nemam ziaden problem...KoCi napísal:myslim ze sa vyjadril viac nez dostatocne
Spravne je DDR SDRAM (double-data-rate synchronous dynamic random access memory)
DDRAM je ako spominal t0m4s3, blud
nuz a k tej pamati...
Ak chces mat co najvacsiu istotu ze ti ta pamat s tvojou doskou pobezi bez problemov, tak siahni po kvalitnejsich znackovych pamatiach (Kingston, Corsair... [ale nie apacer]) ktore su len o malo drahsie. Takze si pozri kde mas moznost zohnat Kingston (corsair) PC3200 (tiez oznacovane ako DDR400) 512MB. Neviem aky mas PC, ci ma u teba zmysel pozerat po lepsich CL2 moduloch, ale asi ti bohato postaci klasika CL3/CL2.5
edit: az teraz som si pozrel prilozeny screen - podla neho mas v PC teraz PC2100 (DDR333), ale tie su cenovo tak isto na tom ako PC3200 (ak nie aj o nieco drahsie) a PC3200 ti na nizsich frekvenciach tiez pobezi v pohode
za 3500sk by som kupil toto
Kód: Vybrať všetko
http://www.karman.sk/product.jsp?artno=10003491