Tiež som to zaregistrovalLord_3D napísal:ja neviem ale hojko.com mi pripadá v posledných dňoch trocha spomalené. Pomaly sa otvárajú témy a pod. Neviem ci je chyba u mna ale net mi ide normálne, takze by to chcelo trocha zrýchliť....
Co by ste privitali nove na fore???
Ja mam taky dotaz, uz sa to tu riesilo davnejsie a neviem ci je to tu pisane, sorry nechcelo sa mi citat 30 stran - kedze uprednostnujem na kompe temy s ciernym a tmavym motivom, ci uz vo wine, firefoxe, triliane atd, uvital by som velmi rad moznost zmenit farebny vzhlad fora do tmavsej farby (tusim sa o to snazil uplink kedysi) dik za odpoved
edit -to lord proxy - v nastaveniach by si mal na vyber ciery a klasicky modry
edit -to lord proxy - v nastaveniach by si mal na vyber ciery a klasicky modry
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
Mek
Addict
ked uvidim ze ten isty uzivatel napisal dva prispevky za sebou (namiesto pouzitia tlacidla Uprav) tak jeden z tych prispevkov reportnem s dovodom "Dvojity prispevok" i ked dvojitym prispevkom sa asi rozumie skor ze odoslal omylom ten isty prispevok 2x. Mohol by tam pribudnut este dovod "Dva prispevky za sebou" i ked je to len taky malicky detail 
-
audiotrack
VIP
netreba, my si pozreme o ktorý príspevok sa jedná a rýchlo pochopímeMek napísal:ked uvidim ze ten isty uzivatel napisal dva prispevky za sebou (namiesto pouzitia tlacidla Uprav) tak jeden z tych prispevkov reportnem s dovodom "Dvojity prispevok" i ked dvojitym prispevkom sa asi rozumie skor ze odoslal omylom ten isty prispevok 2x. Mohol by tam pribudnut este dovod "Dva prispevky za sebou" i ked je to len taky malicky detail
co by som privital?
privital by som napriklad statistiku kazdeho uzivatela, vhodnu pre funkciu bazaru, hodnotenie kupujuceho/predavajuceho (stacilo by %/%) a po kliknuti na hodnotenie kupujuceho/predavajuceho by boli mena uzivatelov, ktory by mohol eventualny dalsi kupujuci/predavajuci poprosit o referencie (ci uz prostrednictvom SS alebo inak). No proste ako one***sold a podobne.. Ale to iba v pripade, ze vidite v tom bazare dost vysoku popularitu 
//audiotrack: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=37335
//audiotrack: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=37335
Re: co by som privital?
uz to tu niekto pisal v inom pripsevku bazar tu nie je hlavne forum !iceCream napísal:privital by som napriklad statistiku kazdeho uzivatela, vhodnu pre funkciu bazaru, hodnotenie kupujuceho/predavajuceho (stacilo by %/%) a po kliknuti na hodnotenie kupujuceho/predavajuceho by boli mena uzivatelov, ktory by mohol eventualny dalsi kupujuci/predavajuci poprosit o referencie (ci uz prostrednictvom SS alebo inak). No proste ako one***sold a podobne.. Ale to iba v pripade, ze vidite v tom bazare dost vysoku popularitu
ked chces nieco take chod na ebay ...
Re: co by som privital?
ved som tam pisal ze iba v pripade, ze ... a ebayob3l1x napísal:uz to tu niekto pisal v inom pripsevku bazar tu nie je hlavne forum !
ked chces nieco take chod na ebay ...
-
r4wMUnt34q
Star
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Dead_Warrior
Professional
-
audiotrack
VIP
hmm audiotrack , a čo tak , keby to chlapci mysleli spôsobom , nejaká zamknutá téma - Dnes oslavuje narodeniny alebo meniny tento užívateľ ..
Želáme všetko najlepšie ...
koľko by sa tam spamovalo ? maximálne ss
// kto by chcel zadal by svoje základné údaje
lenže treba mať snahu a niečo chcieť zlepšiť
Želáme všetko najlepšie ...
koľko by sa tam spamovalo ? maximálne ss
// kto by chcel zadal by svoje základné údaje
lenže treba mať snahu a niečo chcieť zlepšiť