Je toto vôbec možné?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Vo vseobecnosti mozno nie, no ked nahliadneme aj medzi vynimky tak hej
.
Ale inak mas pravdu, ono ja s tymto mavam niekedy problem. Ja si velmi dobre vychadzam s opacnym pohlavim, teraz hovorim o tom kamaratskom vztahu, a v konecnom dosledku s tym casto vznika dost neprijemnych nedorozumeni a podobne. Toto je inak jeden z tych dost komplikovanych medziludskych vztahov, taketo kamaratstvo..ci priatelstvo...no ved vieme co myslim
.
Ale inak mas pravdu, ono ja s tymto mavam niekedy problem. Ja si velmi dobre vychadzam s opacnym pohlavim, teraz hovorim o tom kamaratskom vztahu, a v konecnom dosledku s tym casto vznika dost neprijemnych nedorozumeni a podobne. Toto je inak jeden z tych dost komplikovanych medziludskych vztahov, taketo kamaratstvo..ci priatelstvo...no ved vieme co myslim
Vigor..nechem privolaat nestastie ale predstav si ze by (neviem ci ams priatelku=vztah viac ako kamaratstvo) ale dajme tomu ze nemas) a tvoja priatelka sa rozide s jej spolocnikom...dajme tomu ze by prisla za tebou a ako sa vravi ty by si jej ponukol svoje "Plece" a bol by si tu pre nu keby jej nebolo dobre....a po case by si uvedomila ze aky si k nej dobry a tak a ze ta ma rada...ako by si zareagoval keby ti to povedala...Vies ci by ti bolo prednejsie priatelstvo alebo by si isiel do vztahu... 
Vigor ja som na tom presne tak isto ako Ty, s tým rozumením si s opačným pohlavím a s nedorozumeniami.
Ináč súhlasím s remfieldom, že taká situácia kľudne môže nastať, a práve sa môže stať človeku, ktorý je až príliš o niečom presvedčený, ja mám práve takú skúsenosť, že keď som si až veľmi istý niečím, tak príde niečo nečakané, čo mi vyvráti moju istotu.
Kľudne to tak môže byť, že sa s ním rozíde, potom sa príde za Tebou vyplakať, a potom Ti povie, že celý čas Ťa mala pri sebe a pred sebou a nevidela aký si úžasný, resp. pozerala na niekoho iného.
Čo by si spravil potom??? Ani trošku by Ťa to nelákalo, veď ju máš veľmi rád, aspoň by si ale priznal, že "moja" teória platí
Ináč súhlasím s remfieldom, že taká situácia kľudne môže nastať, a práve sa môže stať človeku, ktorý je až príliš o niečom presvedčený, ja mám práve takú skúsenosť, že keď som si až veľmi istý niečím, tak príde niečo nečakané, čo mi vyvráti moju istotu.
Kľudne to tak môže byť, že sa s ním rozíde, potom sa príde za Tebou vyplakať, a potom Ti povie, že celý čas Ťa mala pri sebe a pred sebou a nevidela aký si úžasný, resp. pozerala na niekoho iného.
Čo by si spravil potom??? Ani trošku by Ťa to nelákalo, veď ju máš veľmi rád, aspoň by si ale priznal, že "moja" teória platí
-
Vigor
King
Zase sa tu chlapi proti nespajajte
.
Ja si uvedomujem jednu vec, a to ze cloveku sa moze zmenit v zivote absolutne vsetko , mozu sa stat veci, ktore by si nikdy nebol byval pripustil, ze su mozne...To som si uz v zivote uvedomil davno. Preto ked aj teraz budem tvrdit, zeby som odolal mohlo by sa stat, ze v skutocnosti by som neodolal a zase naopak. Cize momentalne som v situacii, ze priatelku sice nemam, ale mam nieco tomu velmi podobne a velmi chcem aby sme sa k tomu dopracovali, cesta je nasmerovana dobre. Cize momentalne, kebyze sa ta kamaratka so svojim chalanom rozide, urcite ze by som jej pomohol, bol pri nej ale ak by chcela daco viac, momentalne by som si urcite vybral priatelstvo. Ale to je vsetko teraz, veci sa mozu rychlo zmenit cize ktovie ako by som sa zachoval...Kebyze sa to stane teraz tak urcite ziadny blizsi vztah nepripustim. A vobec, preco by mala chciet so mnou daco mat:)?
ETienNe snad som "tvoju" teoriu este nepotvrdil, aby sme mohli dalej diskutovat
.
Ja si uvedomujem jednu vec, a to ze cloveku sa moze zmenit v zivote absolutne vsetko , mozu sa stat veci, ktore by si nikdy nebol byval pripustil, ze su mozne...To som si uz v zivote uvedomil davno. Preto ked aj teraz budem tvrdit, zeby som odolal mohlo by sa stat, ze v skutocnosti by som neodolal a zase naopak. Cize momentalne som v situacii, ze priatelku sice nemam, ale mam nieco tomu velmi podobne a velmi chcem aby sme sa k tomu dopracovali, cesta je nasmerovana dobre. Cize momentalne, kebyze sa ta kamaratka so svojim chalanom rozide, urcite ze by som jej pomohol, bol pri nej ale ak by chcela daco viac, momentalne by som si urcite vybral priatelstvo. Ale to je vsetko teraz, veci sa mozu rychlo zmenit cize ktovie ako by som sa zachoval...Kebyze sa to stane teraz tak urcite ziadny blizsi vztah nepripustim. A vobec, preco by mala chciet so mnou daco mat:)?
ETienNe snad som "tvoju" teoriu este nepotvrdil, aby sme mohli dalej diskutovat
-
krupica_dnb
Medium Professional
no ak by som si s ňou začal (čo je vzhľadom na jej citové rozpoloženie vysoko pravdepodobné) tak by to bolo hnusné, len využívanie jej smútku... Je to ako keb ysi bol ty rozbitý a začal by si sa baviť s týpkom a on by ti začal paltiť drinky za tisíce... neviem ja by som to od neho nemohol zobrať, poľa mňa to nie je správneRemfield napísal:Vigor..nechem privolaat nestastie ale predstav si ze by (neviem ci ams priatelku=vztah viac ako kamaratstvo) ale dajme tomu ze nemas) a tvoja priatelka sa rozide s jej spolocnikom...dajme tomu ze by prisla za tebou a ako sa vravi ty by si jej ponukol svoje "Plece" a bol by si tu pre nu keby jej nebolo dobre....a po case by si uvedomila ze aky si k nej dobry a tak a ze ta ma rada...ako by si zareagoval keby ti to povedala...Vies ci by ti bolo prednejsie priatelstvo alebo by si isiel do vztahu...
LUDIA MOJI DRAHY...akurat ma napadlo....
prestavme si opominanu situaciu co sme rozoberali s Vigirom....
a predstavme si ze by sa dali do kopy...mali by penky vztah no ako viem nic neni vecne a raz by im to skoncilo.....mohly by zostat priatelmi aj potom...tym nastolojem dalsiu otazku do tejto temy:
MOZU ZOSTAT MUZ A ZENA PRIATELMY AJ PO VZTAHU
....ja myslim, teda viem ze ano no je to celkom zlozite....sak napiste co si yslite a co ste zazili....
D.
prestavme si opominanu situaciu co sme rozoberali s Vigirom....
a predstavme si ze by sa dali do kopy...mali by penky vztah no ako viem nic neni vecne a raz by im to skoncilo.....mohly by zostat priatelmi aj potom...tym nastolojem dalsiu otazku do tejto temy:
MOZU ZOSTAT MUZ A ZENA PRIATELMY AJ PO VZTAHU
....ja myslim, teda viem ze ano no je to celkom zlozite....sak napiste co si yslite a co ste zazili....
-
krupica_dnb
Medium Professional
...a dokonca VEĽMI dobrí kamaráti, keď vo vzťahu zistíš že priateľstvo bude lepšie ako láska..Shark NX napísal:Podla toho ako sa rozijdete ... a jak to druha strana zobere ... niektore sa na smrt urazia a uz vas nechcu vidiet ... a z niektorymi sa da vychadzat bez problemu ... Vsetky moje pripady dopadly velmi dobre ... nadalej kamarati ...
-
jin
VIP
Tak toto je casty a dost zaujimavy fenomen....krupica_dnb napísal:...a dokonca VEĽMI dobrí kamaráti, keď vo vzťahu zistíš že priateľstvo bude lepšie ako láska..
Z osobnej skusenosti si ho vysvetlujem tak, ze pokial sa dvaja nesmierne lubia, tak si radsej spolu nic nezacnu a maju v sebe dozivotneho priatela - vzdy ochotneho pomoct... Nezniesli by rozchod radsej volia odlucenie, ako keby sa mali rozist a zanevriet jeden na druheho....
Takto to vnimam ja...nedava to zmysel, ale tak to chapem....
-
midnight_man
Guru
all
z kamaratstva(priatelstva) vznikne laska,,ani sa nenazdate..Mr.Henky napísal:Kamarátka a priateľka sú dve VEĽMI odlišné pojmy. Kamarátstvo je bežné, ale priateľstvo... Čo ja viem? Možno, že aj hej, lenže potom je to už len krôčik k láske a je predsa také jednoduché to urobiť, že.