ja ti poradim, ze urcite si zvol lcd s povrchovou upravou displaya "crystal brite", tzn. lepsi jas a kontrast, aj ked za cenu vacsich odleskov svetla na monitore. do 10000, to si mozes vybrat acer, samsung, lg... monitory acer patria v tejto cenovej hladine medzi najlepsie. konkretny typ si uz zvol sam podla vlastneho vkusu.
a este nieco: nezabudni si ho dat predviest priamo v predajni, kvoli kontrole obrazu a defektnych pixelov (tie sa uz vyskytuju zriedka)
neviem, ja by som Benq alebo Samsung nebral, tam je ten problem pri reklamacii, ked ti odide nejaky bod. Musi ti odist minimalne 5 bodov a nesmu byt pri sebe, inak ti reklamaciu neuznaju. Ale Philips uz ti reklamaciu uzna uz pri jednom chybnom bode...
no lenze je problem ze som este nevidel LCD od Philipsu do 10000 s nejakym extra obrazom ... eda v rovnakjej cenovej kategorii je obraz Samsungu a philipsu ako " nebe a dudy "...
t0m4s3 napísal:Chod do obchodu a hlavne si LCD vyber tak, ze si ho prezries a nielen podla parametrov na papieri. Vyberat monitor, bez predvedenia je riadna hlupost.
uz vidim ako ti v ageme, BGS, tntrade a pod. odbalia monitor, aby si si ho vyskusal...