Doporucte mi nejaku automobilovu hru na moju grafiku.
Doporucte mi nejaku automobilovu hru na moju grafiku.
Neviem, do her sa moc nevyznam, nehravam, ale z casu na cas, na odreagovanie. Doporucte mi nejaku automobilovu hru, alebo simulator, nejake preteky, alebo len take ciste jazdenie autom po meste, blablabla.
Parametre: Mam (zatial) len integorvanu grafiku Intel GMA 3000, giga ram, a 2,8 D820tku. Nieco nenarocne, a pritom postacujuce na rozptylenie. Vdaka.
Parametre: Mam (zatial) len integorvanu grafiku Intel GMA 3000, giga ram, a 2,8 D820tku. Nieco nenarocne, a pritom postacujuce na rozptylenie. Vdaka.
Re: Doporucte mi nejaku automobilovu hru na moju grafiku.
nemal by byt problem pustit aj GTR2, mas tam podporu DX9 dokonca, ale ked hodis GTR2 dx8 tak to bude ficat... (necakaj extra detaily, tak low, medium, predsa len je to integrac) ale gtr za to stojibukelo napísal:Neviem, do her sa moc nevyznam, nehravam, ale z casu na cas, na odreagovanie. Doporucte mi nejaku automobilovu hru, alebo simulator, nejake preteky, alebo len take ciste jazdenie autom po meste, blablabla.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze gta san andreas by ti mohlo ist ak sa chces len tak poflakovat po meste autom a z aut seria need for speed nepoznam tuto integrovanu moc presne zaujimaju ma externe grafiky skorej

jjcolina som zabudol velmi dobra seria , mozno aj formula 1 sa ti bude pacitkrija napísal:maximum odhadujem na NFS Underground a do pohody by mohol byt colin mcrae 2stary, ale dobry.
skuste sa mi pozret na toto:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65 ... highlight=
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65 ... highlight=
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Doporucte mi nejaku automobilovu hru na moju grafiku.
inak je tam aj DX7... ale na tej VGA to bude aj tak sekat IMHOmystique napísal:nemal by byt problem pustit aj GTR2, mas tam podporu DX9 dokonca, ale ked hodis GTR2 dx8 tak to bude ficat... (necakaj extra detaily, tak low, medium, predsa len je to integrac) ale gtr za to stoji
-
hornblower
Light Professional