OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Re: al

Príspevok od používateľa midnight_man »

5-ula napísal:aha ano ano...no ale vies co je to za tema..proste kasli na to a bodka..jasne???netlac sa jej do priazni..
ok tak presne necham to tak,,,,potom sa dozvieme odpoved,,,dik za podporu :wink:
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 5-ula »

midnight_man napísal:ok tak presne necham to tak,,,,potom sa dozvieme odpoved,,,dik za podporu :wink:
no to uz sa tesim ako to dopadne
midnight_man
Guru
Guru

all

eritrocit napísal:Midnight pochop jedno. Ak byť spolu máte, budete. Ale ak to osud chce inak, môžeš sa aj rozkrájať a nepodarí sa ti to.
toto som chcel zmenit a zobrat to do vlastnych ruk,,ale vidim ze to asi nepojde
eritrocit napísal:Všetko si už konečne ujasni, čo chceš robiť, s kým byť. A čo je dôležité?
Ja mam jasne vsetko,,chcem byt s lustou ,,lubim ju moc
eritrocit napísal:Vždy počítaj s tým horším. Pretože ak počítaš s lepším a ono to nevyjde, o to horšie je následné sklamanie.
Viem uz som sa poucil,, vyrovnavam sa s tym ze ...ved vies,,,,
eritrocit napísal:Keď ma opustila priateľka, bolo to hrozné. No prešiel určitý čas a všetko mi došlo. V prvom rade som nič neunáhľoval. Nechal som sa unášať životom. Ten ma doniesol až sem, som v pohode, píšem to čo čítaš, do slúchadiel mi spieva Stevie Wonder, teším sa na zajtra a mám pekné spomienky.
tak ale vies u teba to uz bude asi dlho odvtedy,,a pekne spomienky? mozno ano na ten cas ked sme spolu chodili inac su to spomienky plne slz
eritrocit napísal:A ešte niečo si uvedom. Je lepšie že ste sa rozišli teraz, ako keby ste to urobili v dobe keď by ste mali detičky...
preto som sa rozhodol ze to necham na lustu a necham jej tolko casu kolko bude chciet
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Časť témy presunutá sem. Môžte pokračovať :smt006
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

toto je ako niaky posledny list pred samovrazdou:)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Človek niekedy zistí čo mal až keď to statí... ďalej v ss pre midnight_mana
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

ahojteeeeeeeeeee

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ahojte... tak vidite zatial sa dospelo k lepsiemu rozhodnutiu.. a to vdaka tomuto foru.. Cas nam napovie akym smerom sa treba vybrat..ale jasne ze ULTIMATUM.. nemusi vsetko vyriesit., :) ahojteeeeeeeee.. deme sa dneska zabavat :D pa
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

uz dlho sledujem tento pribeh a tak mi neda nereagovat, vies midnigt_man ja som prednedavnom zazil nieco podobne, aspon kusok podobne... akurat ze mne priatelka povedala po 9 mesiacoch ze chce koniec.. ale poviem ti cim to bolo, bolo toho na nu vela a nezvladla situaciu... vies ale aj tak sme obaja vedeli ze to tak nemoze skoncit medzi nami, a tak kedze mame jeden druheho rad sme pre seba nieco obetovali... chodili sme spolu von, travili cas, smiali sa..... plakali.... a vies co? trpezlivost ruze prinasa....
po case sme si uvedomili ze ked urobime urcite ustupky tak sa to bude dat.. a cuduj sa svete sme spolu.. a nas vztah je teraz este lepsi ako predtym.. uvedomili sme si ze jeden druheho potrebujeme, a co viac ze ked ten druhy je smutny tak je to horsie ako ked som smutny ja..
vies tymto som smeroval k tomu ze podla mna ty na nu moc tlacis. davas jej ultimata.. a kedze ona ma 15, tak to na nu vplyva zle.. podla mna by ste mali byt kamarati, spolu chodit von, na prechadzky, plavaren, do baru hocikde..
lebo ak chcete dobry vztah musite ho mat postaveny na pevnych zakladoch...
a podla mna by nemalo pre vas byt tazke brat jeden druheho len ako kamarata.. ved ste boli spolu par dni...
ale chce sa to premoct.. ak ju midnight_man lubis naozaj tak ako vravis.. tak to dokazes..
a ty Lusta .. daj mu sancu, zavolaj ho obcas von.. pokecat, hocico.. ale upozroni ho ze ste zatial "len" kamosi..
to bol moj nazor a skusenosti..
dufam ze som nebol moc OT..
midnight_man
Guru
Guru

all

braino.swk napísal:uz dlho sledujem tento pribeh a tak mi neda nereagovat, vies midnigt_man ja som prednedavnom zazil nieco podobne, aspon kusok podobne... akurat ze mne priatelka povedala po 9 mesiacoch ze chce koniec.. ale poviem ti cim to bolo, bolo toho na nu vela a nezvladla situaciu... vies ale aj tak sme obaja vedeli ze to tak nemoze skoncit medzi nami, a tak kedze mame jeden druheho rad sme pre seba nieco obetovali... chodili sme spolu von, travili cas, smiali sa..... plakali.... a vies co? trpezlivost ruze prinasa....
po case sme si uvedomili ze ked urobime urcite ustupky tak sa to bude dat.. a cuduj sa svete sme spolu.. a nas vztah je teraz este lepsi ako predtym.. uvedomili sme si ze jeden druheho potrebujeme, a co viac ze ked ten druhy je smutny tak je to horsie ako ked som smutny ja..
vies tymto som smeroval k tomu ze podla mna ty na nu moc tlacis. davas jej ultimata.. a kedze ona ma 15, tak to na nu vplyva zle.. podla mna by ste mali byt kamarati, spolu chodit von, na prechadzky, plavaren, do baru hocikde..
lebo ak chcete dobry vztah musite ho mat postaveny na pevnych zakladoch...
a podla mna by nemalo pre vas byt tazke brat jeden druheho len ako kamarata.. ved ste boli spolu par dni...
ale chce sa to premoct.. ak ju midnight_man lubis naozaj tak ako vravis.. tak to dokazes..
a ty Lusta .. daj mu sancu, zavolaj ho obcas von.. pokecat, hocico.. ale upozroni ho ze ste zatial "len" kamosi..
to bol moj nazor a skusenosti..
dufam ze som nebol moc OT..
Jo my sme kamarati uz polroka,,,, myslim ze toto mame zasebou ;) ....

JA vravim nechame tomu cas ;)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:Jo my sme kamarati uz polroka,,,, myslim ze toto mame zasebou ;) ....

JA vravim nechame tomu cas ;)
No tak moment, minule si tvrdil že s ňou kamarát byť nedokážeš... a nepripadá mi že by ste to mali za sebou.... Tak ako teda??
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

krupica_dnb napísal:No tak moment, minule si tvrdil že s ňou kamarát byť nedokážeš... a nepripadá mi že by ste to mali za sebou.... Tak ako teda??
co myslis ze sme boli doteraz?..neviem ci kamarati,,nevim na to najst spravne pomenovanie,,,zavse sme boli von,,a tak,ja to neviem nazvat nas "vztah" doteraz..
PS:Inac bol ten ples,,,no dopadlo to vseliako,,,ciastocne aj dobre,,a ciastocne aj zle,,,ale zaver sa mi pacil najviac :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A zaver bol aky? Ked uz si to nacal.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Inak teraz možno OT, ale nebol náhodou názov témy OZN: End of neverending STORY /Midnajt a Lúšťa/?? Už sa to tu aktuálne rozoberá na siedmej strane...Koniec ešte očividne nie je... Postupne sa to tu zasa rozvinulo do starých koľají :?
midnight_man
Guru
Guru

all

jin napísal:Inak teraz možno OT, ale nebol náhodou názov témy OZN: End of neverending STORY /Midnajt a Lúšťa/?? Už sa to tu aktuálne rozoberá na siedmej strane...Koniec ešte očividne nie je... Postupne sa to tu zasa rozvinulo do starých koľají :?
par veci sa zmenilo,,chcel som poziadat erika o zmenu nazvu,temy ale seci vesdia o co kraca...takze to nieje nutne
//názov témy zmenený...eritrocit
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

:)

ludkovia vcerajsi den bol uzasny... velmi krasny... .. a aky je vztah mna a midnajta taky " kamosi " nehali sme vsetko na cas a je to lepsie ako tlacit a tlacit neikhoo.. lebo dneska by tiekli slzy keby ste midnajtovi trosku neporadili.. pred par dnami.. takze dakujem,., :) .. teraz sa dokazeme spolu smiat smutit a aj sa zabavat bez toho aby sme sa bali co bude napriklad dnes v sobotu .. a tak vidime ze cas je najlepsi ujo akeho poznam.. uvidime co bude neskor :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Lúšťa: Pošli foto?

Sorry za OT
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Te-wei napísal:Lúšťa: Pošli foto?

Sorry za OT
koho foto? :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Lúšťa napísal:koho foto? :D
Kuratko svoje foto mám,to nepotrebujem. (Tvoje)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Te-wei napísal:Kuratko svoje foto mám,to nepotrebujem. (Tvoje)
:D jaaaaaaaaaaaaj hh no ak sa nezlaknes lebo midnajt ktovie ci sa nezlakol :D na plese
midnight_man
Guru
Guru

Re: :)

Lúšťa napísal:cas je najlepsi ujo akeho poznam.. uvidime co bude neskor :)
Ak to vydrzim,,a kolto toho este vydrzim,,,to ani ja neviem,,
Zamknuté