nadavky
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No moje dovody su take, aby som privelmi nevycnieval z raduzuzkazuzka napísal:Všetkým nadávajúcim - skúste si obhájiť používanie nadávok....
Len ma zaujíma váš postoj, dôvody a pohnútky...
-
miki690
Medium Professional
Hmm inteligencia je velmi relativny pojemmiso03 napísal:Nevravim ze si nezanadavam pri niektorych situaciach sa neviem kontrolovat ale taky clovek co nadava v beznej reci a vety zacina slovkom do p+ci a pod mi pripada maximalne trapny a vypoveda to o jeho inteligencii ...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
o jeho inteligencii to vobec nevypoveda. skor o tom v akom prostredi sa pohybuje.miso03 napísal:Nevravim ze si nezanadavam pri niektorych situaciach sa neviem kontrolovat ale taky clovek co nadava v beznej reci a vety zacina slovkom do p+ci a pod mi pripada maximalne trapny a vypoveda to o jeho inteligencii ...
tiez sa mi nepaci ked dievcence nadavaju nevyberanym sposobom, ale ked obcas daco povedia tak vobec, to je take to korenie. na sebe som si vsimol ze nadavam najme vtedy ked som v strese.
nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"zelovoc napísal:o jeho inteligencii to vobec nevypoveda. skor o tom v akom prostredi sa pohybuje.
tiez sa mi nepaci ked dievcence nadavaju nevyberanym sposobom, ale ked obcas daco povedia tak vobec, to je take to korenie. na sebe som si vsimol ze nadavam najme vtedy ked som v strese.
-
erytrocyt
VIP
V spoločnosti sa správam slušne, v prítomností dám som nadávku nikdy nezahrešil. Ale keď ma niečo naštve, dokážem vynadať tak že koniec. A keď sa mi nedarí, fajne od pľúc, čo by od pľúc, od päty si zahreším a hneď mi je ľahšie na duši
Som proste normálny človek... Nebudem sa tu hrať na svätuškára alebo na slušné ucho s nohavicami nad pupkom, vyrážkou na nose a cestičkou na stred hlavy...
Keby ste niekto chceli vynadať, no problem
Som proste normálny človek... Nebudem sa tu hrať na svätuškára alebo na slušné ucho s nohavicami nad pupkom, vyrážkou na nose a cestičkou na stred hlavy...
Keby ste niekto chceli vynadať, no problem
-
miki690
Medium Professional
Este raz ... inteligencia je velmi relativny pojem ... poznam cloveka co ma 2 vysoke skoly a bezne sa takto vyjadruje ... Tu ide o prostredie a o slusnost ... o inteligenciu mozno , keby sa takto niekto vyjadroval v nevhodnych situaciachmiso03 napísal:nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"
-
Andi_Cibula
Addict
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
-
seth82
Darca
Nadavam furt...v tejto krajine sa inac neda. Ale co uz, popravde, nie som sam a sami Anglani pouzivaju slovo Fok asi tak 3 krat vo vete a pred kazdym podstatnym menom je Fokin'. Tak som sa nakazil. V spolocnosti to zavisi od ludi, ak ich poznam a viem ze im to nevadi, tak si zanadavam, ak nie, tak sa krotim a cakam ako sa budu vyjadrovat oni. Mimochodom, nieco ako Doboha a tak za nadavky nepovazujem.