Prejde ta to ked budes mat prostatu
Je to u Teenagera normalne???
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je to u Teenagera normalne???
Ja robim na kupalisku a tam vidim kopu peknych mokrych kociek a pri tolkych som si povedal, ze tu by som po*ebaaaaal... ale konecne som nasiel jednu ktoru mam fakt rad a pomohla mi tei myslienky zahnat...dawo napísal:NO mam taku otazky, resp. konstatovanie .. ze dnesny chalan(baba neviem) vidi v opacnom pohlavi len tri diery... Vsimol som si to na nas (ja a kamosi) ze ideme na chodbu von ztriedy a o nicom inom nieje rec len :
"Ta ma kozy, ty kokos to je rit ... fuuu tak tuto by som jebaaaaaal!"
Presiel tym kazdy? Zbavim sa toho niekedy a zacnem byt normalny???![]()
Zatial mi to moc newa ale neskor ak to neprestane cio potom?
no u kazdeho to asi neplati...
-
Traktorista
Guru
Ahoj.no nemaj strach ono ta to prejde..dawo napísal:NO mam taku otazky, resp. konstatovanie .. ze dnesny chalan(baba neviem) vidi v opacnom pohlavi len tri diery... Vsimol som si to na nas (ja a kamosi) ze ideme na chodbu von ztriedy a o nicom inom nieje rec len :
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
last_knight
Light Professional
KED to tak citam a pises to co sa deje tak to je podla mna znamenie ze dospievas...a uz to nieje o tom istomdawo napísal:NO mam taku otazky, resp. konstatovanie .. ze dnesny chalan(baba neviem) vidi v opacnom pohlavi len tri diery... Vsimol som si to na nas (ja a kamosi) ze ideme na chodbu von ztriedy a o nicom inom nieje rec len :
hmm, ja som taky nikdy nebol... za chvilu mam 20, mozno ze moja generacia este nebola taka pokazena
, aj ked samozrejme boli tam taki ludia... myslim ze pri tom dost zalezi na tvojej dusevnej vyspelosti a ked budes starsi tak ta to zrejme prejde, nazval by som to puberta
. ale samozrejme ze aj ja ked vidim pekne dievca tak tiez sa za nim obzriem...
-
Te-wei
Medium Professional
Tomu sa hovorí puberta a žial podaktorý z nám sa jej nikdy nezbavia/z nej nikdy nevyrastú.dawo napísal:NO mam taku otazky, resp. konstatovanie .. ze dnesny chalan(baba neviem) vidi v opacnom pohlavi len tri diery... Vsimol som si to na nas (ja a kamosi) ze ideme na chodbu von ztriedy a o nicom inom nieje rec len :
A o čom tu ešte budeme debatovať, keď už sme to vyriešili?
A ty si z kade?? co ja im to vravim to oci ?? Cau, ta by som ta je*al, by sa ti este rok z toho grgalo" .. toto si myslis ze babam vravim?? CItaj poriadne "KED IDEME S CHALANMI NA CHODBU" a mam kamaratky tiez taze pri nich a v spolocnosti si podobne vystrelky vzdy odpustimsmetiar007 napísal:Taketo obdobie som mal iba chvilu lebo v babach vydim kamaratky a nehovorim kok**** a oni si mna za to vazia![]()
![]()
Tak som to nemyslel a cital som dobredawo napísal:A ty si z kade?? co ja im to vravim to oci ?? Cau, ta by som ta je*al, by sa ti este rok z toho grgalo" .. toto si myslis ze babam vravim?? CItaj poriadne "KED IDEME S CHALANMI NA CHODBU" a mam kamaratky tiez taze pri nich a v spolocnosti si podobne vystrelky vzdy odpustim
o
každý puberťak si určite všimne pekný zadok alebo prsia skôr ako ruky alebo nohy.A kto tvrdí že nie tak určite klame.Hoci niekto hovorí že sa pozerá na vnútornú stránku určite pohladom na danú osobu nezistí aká v skutočnosti je.Lebo na prvý pohlad sa nedá hodnotit vnútorná stránka ale vonkajšia ano.Preto ked už nezistíš aká je vo vnútri tak zistíš aká je aspon z vonku(výzorovo)