No lebo bez bicich by bol skoro kazdy rock uplne zaujimavy. Takisto ako bez gitary by to bolo fakt uchvatne.dawo napísal:NO ani nie... pre Rock su bicie hlavne rytmom a hlavnu myslienku, charakter podavaju len okrajovo, kdez to v Rape su beaty hlavne.. udavaju aj tempo aj charakter pesnicky. Bez beatov by to bola este vacsia hudobna suchota. (to si uz neviem predstavit...)
Hip-Hop - všeobecne
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No asi si nebol na ziadnom koncerte v dajakom klube kde to bolo hrane bez bicich...radsej nekomentujem....Indigo napísal:No lebo bez bicich by bol skoro kazdy rock uplne zaujimavy. Takisto ako bez gitary by to bolo fakt uchvatne.
A gitara je podstata rocku...ako v tom vasom hip hope ten poondeny rap.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
No ved v poriadku. V karme som ti napisal co sa mi nepacilo na tom ((dufam ze minuska nevadi, mas jej velakukiak napísal:ja som to sem hodil ako som spominal na "odlahcenie" celej diskusie...ak sa to sem nehodi, tak to dajte prec no
Nie, Tiki je super. Tu su odkazy na dalsie videa http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=365093
Tiki rulz :>
Tiki rulz :>
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
A kto zo Slovakov ta najviac bere ? Koho treky ta dostanu tak, ze sa hodis o postel a zacnes sa klepat ?Digital6 napísal:jj SLOVAK RULEZZ
Mna vsetci od Turbo Boost Riders, a tiez Moloch vlavo
(samozrejme tiez ludia od eNeS, ale to uz je klasika..)
Nic som tim nechcel dokazat. Chcel som len dat vediet, ktore veci su pre mna TOP !reagujem na dementa co nema odvahu na podpis napísal:co si tym chcel dokazat?ze jaky si super abo co?ze ostatny pocuvaju iba sracky ze...
Teraz ma brutálne vzali albumy DM a Lúzyokonenipica napísal:A kto zo Slovakov ta najviac bere ? Koho treky ta dostanu tak, ze sa hodis o postel a zacnes sa klepat ?![]()
Mna vsetci od Turbo Boost Riders, a tiez Moloch vlavo![]()
(samozrejme tiez ludia od eNeS, ale to uz je klasika..)
..::PEaCe::..
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný