od t-mobile D750iaudiotrack napísal:ten mobil si kupoval dotovaný? u akého operátora?
O2 zacina
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozdiel???
Mne akosi nejde ani ten internetjumper napísal:pre o2 to mas 3 oby dva su cez GPRS len ten o2wap nejako nikomu nejde ale o2internet ide normalne nepouziva proxi ani ip (teda aby to slo). inac rozdiel ziadnyplatis tak isto som spokojny uz konecne
JurijRubanov napísal:teraz budem asi lama. Aky je vlastne rozdiel medzi WAP a internet pripojenim?
No ja po 100000 pokuse aktivovať si net cez gprs som nakoniec zufaly zavolal na ich infolinku. Samozrejme ta tam bola z toho vyorana ešte viac ako ja. Nakoniec z nej vypadlo že net cez gprs je vlastne to ich O2wap ale to mi vobec nefunguje a už som z toho dosťzelovoc napísal:pokial viem tak wap je vytacane spojenie a plati sa ako hovor a mozes navstevovat akurat wap stranky a internetove pripojenie je klasicke datove kde platis za stiahnute data a mas neporovnatelne viac moznosti ci uz jimm alebo opera mini alebo ja neviem co. ak sa mylim tak ma opravte, doplnte.
Ten kktný O2 zatial neponuka po Nitre kredit na predaj. Obehol som asi 10 stankov a mali iba v dvoch. A to mali iba tie najnižšie 250sk a mi velmi neoplati kedže maju akciu - za prvý dobytý kredit dostanem dvojnasobok. Tak prečo sakra neponukaju aj ten 950sk kredit.
Nakoniec to skončilo tak že som si dobil primu a jbm na nich zatial kym sa im to trochu nerozbehne.
Si myslím že cele O2 je dosť na kkt, tie ceny nie su až take zavratne, mohli aspon večer dať lacnejšie hovori na pomaranč a t-debila. Nehovorím o tom kredite ktorý sa neda nikde kupiť, absencia značkovej predajne, priblblom nastavovani internetu, dalej tie ich nastavovacie sms ktore mi neprišli a dalej nechutny hlas ktory sa ozve pri volaní na zakaznicku linku a dalej už radšej ani nič nehovorím.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ber to tak ze o2 jednotky boli takmer rozdavane preto aby testovali siet, aby rozbehli vsetky procesy, cize ono to este par tzydnov mesiacov poriadne nepojde. taky realny skutocny zaciatok ocakavaj v lete. teraz to je o tom aby vychytali vsetky muchy.redw napísal:...
mne tiez nie objednaval som posledny denINDIGOcorp. napísal:ludia je este nikto okrem mna komu tie o2 karty nedosli ? lebo u mz to sere vsetkym dosli okrem mna
No zrejme maš pravdu ale je to od nich dosť nefér že robia megakampaň a potom si ani nemam kde kupiť kredit.zelovoc napísal:ber to tak ze o2 jednotky boli takmer rozdavane preto aby testovali siet, aby rozbehli vsetky procesy, cize ono to este par tzydnov mesiacov poriadne nepojde. taky realny skutocny zaciatok ocakavaj v lete. teraz to je o tom aby vychytali vsetky muchy.
Inak už niekomu ide ten wap cez gprs??? Mam nokiu 3100 a vôbec to nejde. Da sa pripojiť iba na ich domovsku stránku.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
toto som nasiel na jednom fore, tak hadam vam to pomoze s tym gprs:
Nepouzivaj konfiguracne SMS od O2 oni to snad na vsetky SE maju posahane . Nastav manualne settings - connectivity ta posledna ikonka - data comm. - data accounts hned prve - zase hned prve new account - pomenuj O2 internet a nastav dotoho len APN O2internet, uloz si to , chod o par krokov nazad zase do setting poslednej ikonky a naspodu Settings for Java otvor to a zase chod na prvu polozku new profile daj si name ako chces napr. znovu O2internet a connect using si zvol ten tebou vytvoreny O2internet predtym z data accounts potom daj save a este v tom menu ed uz bude v java profiloch ten co si teraz vytvoril joystickom nato klikni nech je tam v tom kruzku cierna bodka akoze ten profil bude telefon pouzivat , nasledne ti pojde Opera Mini cezto na gmail maily pozeram ja , a JIMM ti pojde taktiez .
-
nejakymarko
Addict
Rozposielanie O2 jednotiek trvá 4 týždne, ktoré ešte nevypršali. Čiže kľud a pekne čakaj.Skolacik napísal:Uz zainam mat nervy! Na O2 jednotku som sa regol 28. 01. a stale nemam doma nic! Aj som si poziadal nech mi ju dorucia postou, ale skratka nic....ake mate skusenosti? Ako dlho ste na nu cakali?