čo na túto situáciu....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pinco napísal:už by s tým aj stačilo sa tu naťahujete zbytočne, diskusia úplne o ničom, píšte to aspoň do inej témy, tu sa to vôbec nehodí, napríklad sem
Ale ved mi sa nikoho nic pytat nechceme :), aspon ja nie :), zatial.
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dovoľte aby som vás upozornil, že toto je téma o probléme Krupicu dnb. Nie voľná diskusia o ženách. Pokračujte v téme ktorú začal krupica dnb. Všetky následné off topic príspevky budú vymazané
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

No, tak dneska sme sa po polroku stretli, zašli na kávičku a tak a náklonnosť tam stále je.... Len ak do toho pôjdem tak fakt sa musím snažiť aby som si držal odstup a nečakal od toho bohvie čo, pekne pomaličky... len dúfam že to pôjde... :?
Čo by ste na to poradili??
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

odporúčam pás cudnosti!
Prílohy
pás cudnosti pre mužov.JPG
pás cudnosti pre mužov.JPG (10.82 KiB) 963 zobrazení
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze... v stredu sme sa teda stretli v BB, kam chodí na školu (no je na internáte) a prešli sme sa od kauflandu po europu cez námestie a späť a v kaviarni sa zastavili, rozprávačky čo nové od leta a tak.....
Včera ( mimichodom moja druhá párty vživote čo som nepil :D) sme sa stretli keď sa vrátili so sesterkou z kina a mali asi minútu pre seba, to prebiehalo asi takto :
ONA: No čo ako
JA: no fpoho, ako sa máš
ďalej rozprávačky, ešte jej asi mátovalo, a zrazu z pusy spravila tú takú Francúzsku, a strašne krásnym hlasom povedala po dlhom bozku:
"Chýbalo mi to...."
Proste ide mi len o tom že či to myslí úprimne, či ma má rada. Ak nie nech sa na to vyebem radšej hneď, ale ak yo, tak chcem zmeniť hlavne jednu vec: Ona ma vždy ťahá do postele, ale ja by som radšej počkal... Ale zas zároveň nie a ukázal jej ako ju mám rád :oops: A ja ju mám rád normálne a chcel by som dosiahnuť, čo sa mi aj podarilo, že aj on mňa....
Ale keď to ide strááášne rýchlooo......
Najjednoduchšiu možnosť- povedať jej to rovno neberiem, toe tá poslená možnosť, takže raďte plííz všecko okrem toho, dík vám všetkým :aasmile1:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

aaaaale sak mas 17... este mas casu hladat seriozny vztah...moj nazor...chapem, ze to tak citis, ze to chces nadlho, ale myslim si, ze ona ta ma rada (aj ta luubi) ale nemyslim si, ze by aj ona cela nieco nadlho... (ale cojaviem??) chlapceee...uzivaj si, kym mozes... ale kym nemas pracu a byt, chran sa detí... (moj nazor...)

a s tym ze ta taha do postele, ak to z nejakeho dovodu nexces (zatial) tak jej to normalne povecc, ze to zatial nexces aj jej povecc ze preco a taaaak... ale musis to povedat tak, aby si ju pomaly potesil tvojou odpovedou :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Radšej by som bral keby ste sa objali, alebo by Ťa pohladkala a povedala by : "Toto mi chýbalo".

Alebo keby sa na Teba zadívala, a povedala by : "Toto mi chýbalo" alebo "Chýbal si mi".

Ale keď hovoríš, že Ťa stále ťahá do postele. No neviem. Mám pocit, že po Tebe viac túži fyzicky... :wink:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ETieNne napísal:Radšej by som bral keby ste sa objali, alebo by Ťa pohladkala a povedala by : "Toto mi chýbalo".

Alebo keby sa na Teba zadívala, a povedala by : "Toto mi chýbalo" alebo "Chýbal si mi".

Ale keď hovoríš, že Ťa stále ťahá do postele. No neviem. Mám pocit, že po Tebe viac túži fyzicky... :wink:
no nie?? nech si chlapec uzije a po par rokoch to lutovat 100% nebude...ked ho taha kde ho taha...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

susenejablko napísal:no nie?? nech si chlapec uzije a po par rokoch to lutovat 100% nebude...ked ho taha kde ho taha...
Ved tak jasné, ale aspoň jej to trošku skomplikujem :wink:
Napísať odpoveď