pheo napísal:je nás takých viac. Naozaj nemá niekto nejaký nápad ako na 7. level ?
mit-nick napísal:ja som tiez skoncil pri shtml ... 7 level ... skusal som to cez ssi ... ale nejak to nebralo ...
v každom pripade som sa zabavil
jaj vy amatéri, to fakt nikto nerozmýšla a nečíta čo vám tam píše len skúsite a pri prvom páde hodíte otázku na forum? Je to maximálne jednoduché. šak tam píše že sa nachádza v ronakom súbore, no ak si všimnete kde sa vygeneroval nový súbor tak je jasné ako facka že ... lol
Velmi prosim o radu do levelu 8 ...... doteraz som vsetko sundal bez akejkolvek pomoci .... ale v 8 som zacal hladat pomoc a vidim ze tu su ludia ochotny .....
matqo0915 napísal:Velmi prosim o radu do levelu 8 ...... doteraz som vsetko sundal bez akejkolvek pomoci .... ale v 8 som zacal hladat pomoc a vidim ze tu su ludia ochotny .....
taze? ako na osmy lvl??
osmina je takmer totožná so sedminou
BTW: osmička je posledný level aj keď je v menu písaný aj level 9. Je to podraz, na devine iba vyplniš nick, mail a pokec do tabuľky.. dosť ma to sklamalo.
no mna trafi. v tej sednicke som si nevsimol ze je ten file je vnoreny este v tmp foldri. preto som nechapal preco mi nevypisuje obsah toho priecinka. stacilo ist o uroven vyssie. ach jo, idem sa niekde hanbit
mastermind napísal:no mna trafi. v tej sednicke som si nevsimol ze je ten file je vnoreny este v tmp foldri. preto som nechapal preco mi nevypisuje obsah toho priecinka. stacilo ist o uroven vyssie. ach jo, idem sa niekde hanbit
audiotrack napísal:jaj vy amatéri, to fakt nikto nerozmýšla a nečíta čo vám tam píše len skúsite a pri prvom páde hodíte otázku na forum? Je to maximálne jednoduché. šak tam píše že sa nachádza v ronakom súbore, no ak si všimnete kde sa vygeneroval nový súbor tak je jasné ako facka že ... lol
uz ked sme pritom nie file ale adresar a nie v rovnakom ale v tomto, co je podstatny rozdiel. a ja stale tvrdim, ze autor to ma urobene na chu*a. vysvetlujem to tu: http://pc.poradna.net/question/view/944 ... #re-104029
btw., som sa kvoli tejto chu*o^ine tu musel zaregistrovat.
audiotrack napísal:no jo, ma to blbo porobene ale o to vacsiu radost mas ked "trafis" to jedine spravne riesenie... a to este nevies aku kravinu vymyslel na tu osminu
nemam to cas riesit a hlavne ak samotny autor tomu poriadne nerozumie, tak duplom nie. je to len strata casu.