Ako vypalim 2vrstvove DVD?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ako vypalim 2vrstvove DVD?

Príspevok od používateľa bukelo »

Ako vypalim 2 vrstvove DVD v Nerovi? mam verziu 6.0.0.19. Kde nastavim ze nema byt 4,7 giga ale 8,5? Viete mi poradit? Potrebujem vypalit 7,5 giga.
Alebo na to treba nejaku novsiu verziu? Albo nestaci len nejaky plugin? Viete mi poradit?
DL napalovacku mam.
Vdaka
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..a máš aj DL médium? Neviem ako staršie verzie, ale ja používam 6.6.1.4 a stačí mi vložiť DL médium a ono mi to samo zdetekuje, že je dvojvrstvové a hneď môžem páliť na dve vrstvy. Skús urobiť upgrade Nera.. ;)

//Teraz som sa niečo dočítal, že údajne DL sú podporované až od verzie 6.3.1.4

..a link od pato83 to potvrdzuje..
Changes from Nero 6.3.0.3 to 6.3.1.6

Features Added

. Support for double layer DVDs added
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Podla všetkeho bola podpora pridana az k vyšším verziam tohto softu: http://www.videohelp.com/tools?changelog=19 . Ja som donedavna pouzival 6.6.x a bol som nadmieru spokojný, tam to už je naisto, overene.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Kazdy sme nejaky... 2rstvove medium mam, kupil som si ho dnes prvy krat, neskutocne drahe (179 SK - Verbatim DVD-R 8.5GB 4x rychlostne), skusil som upgradut nera na v. 6.6.1.4 a ide to pekne, napaluje 2vrstvace pekne, vdaka, mozete LOCK temu. Vyriesene.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze za tie peniaze to nestoji. Ak mas DVD, tak radsej z neho vyhodit bonusy, dabingy, pripadne znizit kvalitu videa a potom to v klude dat na normalne dvd.
bukelo
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Myslim, ze za tie peniaze to nestoji. Ak mas DVD, tak radsej z neho vyhodit bonusy, dabingy, pripadne znizit kvalitu videa a potom to v klude dat na normalne dvd.
No mal som koncert Tři sestry - 20 let na živu. Je to moja oblubena kapelka, takze chcel som tam mat vsetko ako je orig na disku, teda koncert plus bonusove skladby, plus zvuk stereo aj 5.1 (len ked smo si to tak uvedomil, co ma stalo to medium, a cas, kym som potiahol 74 partov z RS(p.a.) a este keby som chcel aj obal pekne vytlaceny na fotopapier mat, tak som mozno v zisku nejakych 100 korun).
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hojko napísal:potom to v klude dat na normalne dvd.
ja zase doporucujem urobit si legalnu zalohu na 2kusy dvd a je to:)
bukelo
Medium Star
Medium Star

enter00 napísal:ja zase doporucujem urobit si legalnu zalohu na 2kusy dvd a je to:)
Mne sa stym nechcelo "hrat"...potom kukam na TV, kukas, zaspavas...a zrazu ze vymen disk?..take sa mi nelubi, uz som moc spohodlnel.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

bukelo napísal:Mne sa stym nechcelo "hrat"...potom kukam na TV, kukas, zaspavas...a zrazu ze vymen disk?..take sa mi nelubi, uz som moc spohodlnel.
ved doma pozeras original a keby sa ti nahodou nieco stalo, mas zaloznu kopiu na 2xdvd :oops:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hojko napísal:Myslim, ze za tie peniaze to nestoji. Ak mas DVD, tak radsej z neho vyhodit bonusy, dabingy, pripadne znizit kvalitu videa a potom to v klude dat na normalne dvd.
áno to máš pravdu ale čo s hruo ak má 4,9gb ako napríklad rainbow six vegas čo by s tadial vyhodil keby to mal napáliť musím si aj ja upgradnúť nera aby som to konečne napáli lebo zaberá to miesto na disku
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Matej18 napísal:áno to máš pravdu ale čo s hruo ak má 4,9gb ako napríklad rainbow six vegas čo by s tadial vyhodil keby to mal napáliť musím si aj ja upgradnúť nera aby som to konečne napáli lebo zaberá to miesto na disku
btw tu je navod ako to napalit na dve DVD
potom to funguje ako dvoj-cd-ckova instalacka..

Kód: Vybrať všetko

Rainbow Six Vegas (DVD9 to 2 DVD5)

1) Create two Temp folders on your hardrive.
Name one folder R6VEGAS_DVD1 and name the other folder R6VEGAS_DVD2.
These will be the Labels of our 2 DVD5’s.

2) Copy all the contents of the R6VEGAS DVD except for the Data3.cab, Data4.cab, Data5.cab, Data6.cab and the Data7.cab files to the R6VEGAS_DVD1 folder.

3) Again copy all the contents of the R6VEGAS DVD but this time except the Data1.cab and the Data2.cab files to the R6VEGAS_DVD2 folder.

4) Using the Notepad open the autorun.inf file, found in the R6VEGAS_DVD2 folder, and change the line open= launcher.exe to open=0, just as it appears below:
NOTE: Do NOT edit the autorun.inf file for DVD1, only edit the autorun.inf for DVD2.

[autorun]
open=0
icon=autorun.ico

5) Create another folder, inside the R6VEGAS_DVD2 folder, named Update and copy the 1.03 update to this folder.

6) Create another folder, inside the R6VEGAS_DVD2 folder, named Crack, and copy the 1.03 NoCD crack to this folder.

7) Burn the contents of the R6VEGAS_DVD1 folder to a DVD with the Label: R6VEGAS_DVD1
8) Burn the contents of the R6VEGAS_DVD2 folder to a DVD with the Label: R6VEGAS_DVD2

NOTE: When installing you will be prompted to insert DVD2 containing the Data3.cab file.
Insert DVD2 and the install will continue. 
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

Mna zaujala cena DVD 8.5GB,ja kupujem 8.5GB Verbatiny 2.4x za 100Sk a Memorex cake box stoji 60Sk kus.
bukelo
Medium Star
Medium Star

ppk napísal:Mna zaujala cena DVD 8.5GB,ja kupujem 8.5GB Verbatiny 2.4x za 100Sk a Memorex cake box stoji 60Sk kus.
ja som kupil verbosa 4x DL za 179...no ale tak nekupujem to kazdy den. Kde si take lacne kupil?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

šu-do počuj ale ja mám inú verziu neviem ako na to tam čo si napísal tak tam je to dobre napísané treba na to nejaký program alebo to nakopírujem iba tak na disk a potom s toho bduem robiť toto no neviem či to ja zvládnem ale skúsiť to možem ale keby to bolo slovensky tak by to bolo lepšie nechcem nič pokaziť pri tom keby to nejaká dobrá duša preložila bol by som vdačný
bukelo
Medium Star
Medium Star

Ziadny program, skopnes na disk, maximalne tak TCMD-rom.
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

bukelo napísal:ja som kupil verbosa 4x DL za 179...no ale tak nekupujem to kazdy den. Kde si take lacne kupil?
Ja nakupujem tu:

Kód: Vybrať všetko

http://www.veci.sk/
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

v NAY maju 8x EMTEC DL za 75,- Sk
Napísať odpoveď