Globalne oteplovanie
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že problém ozónovej diery by sme mohli na teraz vylúčiť, keďže sa znovu obnovuje. Za posledných 10 rokov sa obmedzilo používanie freónov a ostatných škodlivých látok poškodzujúcich O3, takže tento problém odpadá. A čo sa týka oteplovania, stačí si pozrieť grafy, ktoré som uploadol niekoľko príspevkov vyššie a každému bude jasné, že sa nejedná o prírodný cyklus.
-
JurijRubanov
Light Star
A nikomu nevadí, že žiadny svetový vedec sa nevyslovil za to, že je to prirodzený cyklus. Ani jeden vedecký článok sa nezmieňuje o tom, že by za to mohla príroda. Zaujimavé, asi sú ty vedci sprostejší, ako my ostatní. Veď oni sa tam hrajú len s čislami a nič z toho. A ešte jedna zaujímavosť: Správa vedcov USA zaoberajúcich sa globálnym oteplovaním bola pozmenená Bushovým ministrom životného prostredia, kým sa dostala na verejnosť. V podstate bolo pozmenených viac ako 80 percent dokumentu, čoho sa automaticky chytili americké denníky a tie pumpujú do našich hláv sprostosti, že je to len príroda.Lord_3D napísal:Moj nazor je taký ze je to len mierne oteplenie a je to prirodzene. Je aj známe ze slnko sa stale otepluje..
Zhodnotenie:
50% bulváru píše o tom, že globálne oteplovanie je spôsobené prírodou
0% vedeckých článkov píše o tom, že globálne oteplovanie je spôsobené prírodou
-
Danny_Vin
Expert
No ty si mozes s dbco podat ruky. Pochopte uz, ze to nie je prirodzeny prirodny cyklus, a ze to nie je len mierne oteplenie. Tu ani tak nejde o to oteplenie, ale o vsetky dalsie nasledky, ake to moze mat. Sa zobudte skor, ako bude neskoro.Lord_3D napísal:Moj nazor je taký ze je to len mierne oteplenie a je to prirodzene. Je aj známe ze slnko sa stale otepluje..
pochop aj ked to nie je prirodzené, tak uz to nezvrátime, je neskoro...Danny_Vin napísal:No ty si mozes s dbco podat ruky. Pochopte uz, ze to nie je prirodzeny prirodny cyklus, a ze to nie je len mierne oteplenie. Tu ani tak nejde o to oteplenie, ale o vsetky dalsie nasledky, ake to moze mat. Sa zobudte skor, ako bude neskoro.
-
zvonenie33
Light Professional
bax napísal:zvrátiť sa to dá a zvrátiť to môžme, ale ľudia ako ty tomu bránia... radšej zomrú akoby sa mali zmeniť...
Ja som to nevzdal skoro. Mozno som presimista ale celý svet sa nezmení, celý svet sa nedohodne, preto skončime ako skončime...P3Bo napísal:![]()
![]()
Si to vzdal nejak skoro !!!!!
ja nevravim ze za to moze len priroda, jasne ze za to mozu ludia, z prevaznej casti ludia...zvonenie33 napísal:dbco a Lord 3D chodte v lete do neakej tropickej krajiny a cele leto prelezte na slnku bez UV filtrov a pridete z rakovinou koze ak este pridete . A potom mi hovorte ze za to moze priroda![]()
-
P3Bo
Guru wannabe
Vidis a prave o tom tu vsetci hovorime ze ked to si to povie kazdy druhy tak sa to nezmeni ale ked by nebolo takych ako ty ( toto nie je urazka a nemyslim to zle ale iba tak vo vseobecnosti oznacim ludia ktory hovoria to co tyLord_3D napísal:... celý svet sa nezmení, celý svet sa nedohodne, preto skončime ako skončime...
//200 prispevok
ja odpad recyklujem, ked pride neaká nová myšlienka ako sa dá zastaviť globalne oteplovanie tak rád sa pridám. Ja nevravim to konkretne ja sa nepridám, ale vravim o tom ze nepohnes s Indiou, Irakom, Iranom...... a tam bude ten problém...P3Bo napísal:Vidis a prave o tom tu vsetci hovorime ze ked to si to povie kazdy druhy tak sa to nezmeni ale ked by nebolo takych ako ty ( toto nie je urazka a nemyslim to zle ale iba tak vo vseobecnosti oznacim ludia ktory hovoria to co ty) tak by sa dalo mnoho zmenit staci povedzme ze zacnes recyklovat odpad a take zakladne veci a to od teba preberie tvoje okolie ( Videl si film "Posli to dal" ?Neviem ci to s tymto ma nieco spolocne ale chlapec zmenil svoje okolie dost radykalne! sice je to film ,ale ma peknu myslienku ??
)
//200 prispevoka mam taky dojem ze zanho dostanem k-
dufam ze nie
odomňa karma - nedostanes
-
peterkozel
Medium Professional
http://magazin.atlas.sk/veda_a_technika/70817/ fuu no neviem chlape, radsej dam na tych vedcovdbco napísal:Globalne oteplovanie podla mna velka hrozba neni. Omnoho vacsia hrozba by bola celosvetova atomova vojna. Aj tak to oteplenie je male a mozno za 1000 rokov sa klima uplne zmeni a nastane dalsia doba ladova.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
P3Bo
Guru wannabe
Malickosti to iste recyklovanie uspora energii a mensie vyuzivanie auta pojdem pesi alebo na biku.... a mam doma rastlinkyokonenipica napísal:co proti globalnemu oteplovaniu robis ty ?
Btw super otazka k+