looooooooooooooooool kf je onicom. Ja sa tesim na SC. Najblizsie Dvaja Nosaci Tankujou Super vide tento mesiac, potom pridu na rad dalsie albumyPatyk napísal:pockajte ked vyjde novy Kontrafakt... to bude pecka
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Digital
Guru
Cypress Hill - Troubleokonenipica napísal: toto video ma terazky najvac dostava![]()
a ludia no tak nehanbite sa a dajte link na niake video, ja som zberatelom videii
Cypress Hill - Rap superstar
Cypress Hill - Insane In The Brain
Non phixion - Rock stars
Non Phixion - Black Helicopters
Ill Bill - Glenwood projects
Jedi Mind Tricks FEAT. ill Bill - Heavy Metal Kings
Mafia K1 Fry - Pour Ceux
Sefyu - La vie qui va avec
Dr. dre snoop dogg up 'n smoke tour 2001
a este si najdi vsetko od necra na youtube
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Digital
Guru
No pekneokonenipica napísal:Ill Bill ft. Necro - Chasing The Dragon hiphop
Necro - Fire (Sexy 5luts Promo)
Necro - Fuckin 50 bitches
Necro - I need drugs
Necro - Legal Pimp 666
Necro ft ILL BiLL - White Slavery
hmm tak co chyba mi nieco k Necrovi zaujimave ?
Nemáš Non Phixion- Green DVD ?
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Digital
Guru
No bolo to na youtube len ak si si všimol tý hajzli necra poodstranovali , skusim volaco najst ! Toto jedno z nichokonenipica napísal:krute koncerty s kurvami ?hmm
no daj mi kluc nech viem potom lepsie najst, oki
![]()
a ziadne Green DVD nemam
A aj toto v slabej kvalite je haluz
Green DVD:

Zhanam to uz dobrý polrok a nikajc dpc , keby to niekto mal tak Pm please
-
Lord PROXI
King
KF bol aj bude vždy najlepší... nemám nič proti iným skupinám, ale KF bude teraz novinka a bude sa dobre predávať... Hlavne kvôli Rytmusovi... ajkeď Rytmusa ja už mám dosť a veľmy ho nemusím, ale Ego je je proste naj. Ten jeho rap a flow je proste božský.... tomu verokonenipica napísal:looooooooooooooooool kf je onicom. Ja sa tesim na SC. Najblizsie Dvaja Nosaci Tankujou Super vide tento mesiac, potom pridu na rad dalsie albumy
Ako neviem ci brat vazne od niekoho, co tu prednedavnom este chcel od ludi texty na vlastne songyPatyk napísal:KF bol aj bude vždy najlepší... nemám nič proti iným skupinám, ale KF bude teraz novinka a bude sa dobre predávať... Hlavne kvôli Rytmusovi... ajkeď Rytmusa ja už mám dosť a veľmy ho nemusím, ale Ego je je proste naj. Ten jeho rap a flow je proste božský.... tomu ver
-
okonenipica
Zablokovaný
A to ti povedal kto ? On sam ? Alebo predajnost ? SI SMIESNYPatyk napísal:KF bol aj bude vždy najlepší... nemám nič proti iným skupinám, ale KF bude teraz novinka a bude sa dobre predávať... Hlavne kvôli Rytmusovi... ajkeď Rytmusa ja už mám dosť a veľmy ho nemusím, ale Ego je je proste naj. Ten jeho rap a flow je proste božský.... tomu ver
no mozno mas pravdu.. ale musim ti neco vytknut.. KF , H16 kratkodoba zalezitost ? Kf je tu uz aspon 10 rokov takze o kratkodobosti nerozpraval.. no enes mi ostane v pamati do smrti..Osiris napísal:je to ako s kazdym stylom ostane max.10 rokov a zhasne a ostane pritom omnoho menej ludi...myslim ze dost ludi nerobilo HH a zacali az teraz.....napr.myslim si,ze skupiny ako KF,H16 a podobne su len kratkodoba zalezitost,mne skor ostane v pamati Nazov Stavby,PSH skupiny,ktore to robili uz davno
-
ichliebdich
Light Expert